De Bur "preživeo": Još imamo šanse za prolaz

Trener Intera Frank de Bur pohvalio je svoj tim posle pobede nad Sautemptonom u Ligi Evrope.

MNIzvor: B92
Podeli
EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

"Nerazuri" su na „Đuzepe Meaci“ savladali engleski tim minimalnim rezultatom, osvojili prve bodove u ovom takmičenju i tako zadržali šanse da se plasiraju u drugu rundu.

Zbog loših rezultata milanske ekipe od početka sezona, status De Bura doveden je u pitanje, a brojni italijanski mediji, preneli su da kineski vlasnici nemaju poverenja u Holanđanina i da neće imati razumevanja za novi kiks.

Ipak, ovim trijumfom, De Bur je verovatno produžio boravak na klupi Intera.

„Moram da pohvalim tim, igrali smo disciplinovano. Izgledalo je loše u prvom poluvremenu, ali smo bili bolji u drugom, a Kandrevin gol je bio fanastičan. Posustali smo posle crvenog kartona Brozovića, ali čestitam svojim igračima jer su izdržali do samog kraja. Moramo da nastavimo ovako i pobeđujemo svaku utakmicu ako želimo da prođemo dalje“, rekao je De Bur.

Upitan da li su njegovi fudbaleri igrali bolje kako bi ga zadržali na klupi, Holanđanin je rekao: „Da li su momci igrali za mene? Važno je da su oni igrali za Inter, Verujem u svoj tim, u svoje igrače. Za tim je presudno da tim uvek bude jedinstven kako bi ostvario pobedu, kako je to bio slučaj sada.

Inter u Seriji A zauzima 11. mesto na tabeli sa isto toliko bodova, a u narednom kolu sastaje se sa Atalantom u gostima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu