Jovanović:Nedostaje mi Gruja, Rendula dužan večeru

Bivši štoper Crvene zvezde Vukašin Jovanović vratio se u Beograd ne bi li mu se klub zahvalio za učešće u osvajanju 27. šampionske titule.

NLIzvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Foto: StarSport
Foto: StarSport

On je tom prilikom odgovarao na pitanja navijača, a prvo je pecnuo Zorana Rendulića koji je zauzeo njegovo mestu u timu.

„Jako mi je drago što je Rendula počeo da igra, ali duguje mi neku večeru, jer da ja nisam otišao teško da bi igrao.“

Jovanović je zajedno sa Markom Grujićem prodat letos, ali je vezista Liverpula ostao na pozajmici u Crvenoj zvezdi. Na pitanje da li mu dugogodišnji saigrač iz mlađih selekcija Crvene zvezde i reprezentacije nedostaje odgovorio je potvrdno.

S Grujom se čujem skoro svaki dan, dosta vremena provodimo zajedno kada sam ovde. Sa njegovim bratom sam sjajan prijatelj. Sigurno da mi nedostaje, ceo život smo igrali zajedno i sada mi je jako čudno jer smo ceo život igrali u istom klubu. To je život, to je fudbal, ali drago mi je što smo obojica potpisali za dobre klubove“, rekao je Jovanović.

On je istakao i da mu nedostaje atmosfera iz svlačionice Zvezde, te da je igranje u matičnom klubu za njega ostvarenje snova.

Nedostaje mi atmosfera iz svlačionice jer je to bilo nešto sjajno. Sigurno da sam otišao u veliki klub, ali Zvezdu ne mogu da poredim ni sa kim jer je Zvezda moj klub i to je klub u kome sam sanjao da igram. Tih šest meseci je bilo kao iz sna“, dodao je Jovanović i za kraj ispričao anegdotu o duelima sa Hulkom na treninzima.

Radili smo 1 na 1 i igrao sam protiv Hulka, on je zamanuo u ja sam okrenuo leđa. Onda me je golman Lodigin pitao zašto sam okrenuo leđa. Onda je video da igram sa Hulkom, pa je rekao da je to u redu.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.