Ronaldo Jr: Tata, Bejl je brži od tebe

Kristijano Ronaldo, najbolji strelac u istoriji Real Madrida i trostruki osvajač Zlatne lopte, otkrio je koliko je očinstvo uticalo na njega kao osobu.

Izvor: B92
Podeli
Getty Images
Getty Images

Kristijano Ronaldo Junior rođen je 17. juna 2010. godine u San Dijegu u Kaliforniji, a njega je na svet donela anonimna surogat majka.

Kristijano senior gotovo svakodnevno objavljuje slike sa svojim naslednikom, a gotovo da nema događa na kom se pojavljuje bez 'Kristijanita'.

"Sin mi je promenio život u toliko različitih aspekata. Oduvek sam govorio da želim da imam sina, a upravo me je on promenio kao osobu. Sa njim je uvek zabavno, na primer – nedavno mi je kada je došao iz škole rekao da je Garet (Bejl) brži od mene. Rekao sam mu da niko nije brži od njegovog tate", uz osmeh otkriva Ronaldo i nastavlja:

"Odmah mi je odgovorio da on to zna, ali da su mu tako rekli drugari u školi, kao i da je Lionel Mesi rekao u intervjuu da bi voleo da ima moju desnu nogu. Stalno me obraduje sa takvim ili sličnim stvarima, pravi je dečak".

"Nemoguće je da mi jednog dana kaže da navija za Barselonu, ako ima moje gene – nemoguće. Ali, ako se to ipak dogodi, prihvatio bih to, kao njegov izbor. Ne bih ga baš lično odveo na Nou Kamp, ali bih poštovao njegovu odluku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.