Petrić blizu ostavke:Nemam reči za ono iz Zemunela

Član Skupštine FK Partizan Gordan Petrić rekao je za “Večernje novosti“ da razmišlja o ostavci posle sramne sednice održane u utorak.

Izvor: B92, Večernje novosti
Podeli
StarSport
StarSport

Dok su se pripadnici “vlasti“ i “opozicije“ međusobno čašćavali uvredama i procenjivali ko ume da izbroji do 31, jedini glas razuma bio je nekadašnji fudbaler “crno-belih“, koji je prisutne pitao da li vide šta rade, a potom napustio Sportski centar Zemunelo.

U sredu je, za "Novosti", dan posle retko viđenog skandala otkrio da će najverovatnije podneti ostavku u Skupštini kluba.

“Jako sam blizu te odluke. Samo zbog jedne stvari. Ne mogu da se stavljam na stranu Ćurkovića ili Bjekovića, koji su mi davnih dana bili rukovodioci, a danas su mi prijatelji. Neprirodno je da jednom od njih dajem svoj glas. Evo im na raspolaganje uskoro moj glas, pa neka ga dodele nekom drugom ko će glasati za nekog od njih. Nemam reči kojima bih opisao ono što sam doživeo u utorak u Zemunu“, kaže Petrić.

A kako se na sednici Skupštine jednog od dva najveća fudbalska kluba u Srbiji osećao “jedan prosečni novinar“, pročitajte u tekstu Aleksandra Kovačevića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu