Partizan: Ćurković protivkandidat Bjekoviću

Radna grupa FK Partizan prihvatila je inicijativu Nadzornog odbora i JSD da se za kandidata za predsednika crno-belih predloži Ivan Ćurković.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Foto: StarSport
Foto: StarSport

Ćurković će na vanrednoj Skupštini Partizana biti kandidat aktuelnog rukovodstva za predsednika crno-belih, kao što se i nagoveštavalo prethodnih nedelja.

"U istoriji Partizana bilo je nekoliko prelomnih trenutaka. Snagom vere u institucije u odanost Partizanovoj porodici, naš klub je uvek izlazio kao pobednik. U ovom sudbonosnom trenutku za budućnost Partizana, nisam imao pravo na dilemu. Prihvatajući ovu kandidaturu, odgovorno stojim ispred sedamdeset godina Partizanove tradicije, ispred svih časnih legendi koje su sebe ugradile u njegovu slavu. Pozivam na jedinstvo i slogu u želji da naš klub bude najveći na ovim prostorima", saopšrio je Ćurković.

On je na čelu je Radne grupe Partizana od decembra 2015. i ostavke tadašnjeg predsednika Nenada Popovića.

Ćurkoviću će protikandidat na izborima biti Nenad Bjeković, a vandredna izborna Skupština Partizana biće održana u utorak.

Bivši golman Veleža, Partizana, Sent Etjena i Jugoslavije je već bio predsednik crno-belih od 1989-2006. godine, te predsednik Olimpijskom komiteta Srbije tokom 2009.

U poslednjih sedam godina je obavljao funkciju potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Partizan je u protekloj sezoni izgubio titulu šampiona, zauzeo je drugo mesto u Superligi, osvojio Kup, pa će igrati kvalifikacije za Ligu Evrope od jula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu