Ćurčić više nije selektor Srbije, otišao i Savo!

Radovan Ćurčić više nije selektor fudbalske reprezentacije Srbije, objavljeno je na sajtu Fudbalskog saveza.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Starsport
Starsport

Članovi Odbora za hitna pitanja na sednici su doneli odluku o sporazumnom raskidu ugovora o sa Ćurčićem.

“FS Srbije se Radovanu Ćurčiću zahvaljuje na svemu urađenom u prethodnom periodu, kako u mladoj tako i u A reprezentaciji naše zemlje, želeći mu mnogo uspeha u daljoj karijeri“, navodi se na sajtu.

Na istoj sednici Savo Milošević podneo je ostavku na mesto direktora A reprezentacije Srbije. Milošević je nedavno demantovao da će Čurčić biti smenjen.

Takođe, doneta je i odluka da se za 20. maj zakaže izborna sednica Skupštine FSS. Sednica će biti održana tog dana sa početkom u 12.00 sati u prostorijama Sportskog centra FS Srbije. Na toj sednici biće izabran predsednik FS Srbije i rukovodstvo FS Srbije za naredni četvorogodišnji mandatni period.

Radovan Ćurčić (44) preuzeo je A tim 2014. godine kao naslednik Dika Advokata i nije uspeo da izbori plasman na Evropsko prvenstvo predstojećeg leta.

Trebalo je da vodi selekciju i u narednom kvalifikacionom ciklusu, ali od toga neće biti ništa – kao najozbiljniji kandidat za njegovog naslednika spominje se Slavoljub Muslin.

Ćurčić je prethodno bio asistent u stručnom štabu reprezentacije, kao i vršilac dužnosti selektora, a predvodio je i mladu selekciju, Javor i Borac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu