Gošić: U fudbalu je sve moguće

Trener Jagodine Miljojko Gošić rekao je da fudbaleri njegove ekipe u utakmicu osmine finala Kupa Srbije protiv BSK Borče ulaze maksimalno.

Izvor: B92, Beta
Podeli

"Za utakmicu sa Borčom nam treba potpuna koncentracija i mobilizacija. Moramo ozbiljno ući u utakmicu i pokušati da pobedimo i plasiramo se među osam najboljih timova u zemlji", rekao je Gošić na konferenciji za medije.

Gošić je kazao da je jedini problem, uslovno rečeno, to što je Jagodina imala posle Partizana reprezentativnu pauzu, pa odloženu utakmicu sa Novim Pazarom.

On je rekao i da Borča ima u svojim redovima dobre igrače, kao i da sigurno u Jagodinu dolaze s mnogo motiva.

"Ova utakmica je za nas značajna iz više razloga. Prvo što je to takmičenje u kome Jagodina ima velikih uspeha. Posredstvom tog takmičenja Jagodina je uspela da igra kvalifikacije za Ligu Evrope i da se potpuno afirmiše, jer je to respektibilno takmičenje", rekao je Gošić.

Trener Jagodine je naglasio da kup takmičenja uvek imaju svoje zamke.

"Kup utakmice pružaju šansu, uslovno rečeno, manjim klubovima i timovima iz nižeg ranga takmičenja. Poznato je da su se tu dešavala velika iznenađenja. U jednoj utakmici, naročito u fudbalu, uvek je moguće da trenutno slabiji po kvalitetu tim pobedi jači", rekao je Gošić.

Fudbaler Jagodine Mile Savković je rekao da ekipu očekuje važan meč i dodao da je Borča kvalitetna ekipa što je pokazala u prvom kolu Kupa kada je izbacila superligaša Mladost iz Lučana.

"Moramo ozbiljno da shvatimo ovaj meč i da u utakmicu udjemo maksimalno motivisano i spremno. Naša ekipa je spremna još od utakmice sa Metalcem. Tada smo pokazali da smo dobra ekipa i da možemo do kraja da se nosimo sa ovih pet utakmica i da uzmemo što više bodova", kazao je Savković i dodao da se sutra nada pobedi.

Utakmica osmine finala Kupa Srbije između Jagodine i Borče igraće se u sredu od 13.00 na Gradskom stadionu u Jagodini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu