Milinković: Napadački i atraktivno u Evropi

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da se raduje atraktivnom fudbalu u predstojećim utakmicama u Grupi L u Ligi Evrope i da veruje u pozitivan ishod.

Izvor: B92
Podeli

"Radujemo se što smo izvukli tri protivnika iz tri različite fudbalske škole i tri različita stila igranja, što nam svima garantuje atraktivan fudbal. Dobili smo ekipe sa kojima može da se igra i takmiči, a verujemo i u pozitivan ishod", rekao je Milinković.

Partizan će ove sezone u Ligi Evropa igrati u Grupi L sa španskim Atletikom iz Bilbaa, holandskim AZ Alkmarom i nemačkim Augsburgom.

"Partizan je u kvalifikacijama već ostvario nekoliko pobeda, a tome ćemo težiti i u utakmicama koje slede, bez obzira na ime protivnika, uz napadačku i atraktivnu igru. Svaka utakmica u Evropi za nas predstavlja radost, pošto ih svako ko se bavi fudbalom, oseća kao veliku čast i živi za njih. Mi smo mlada ekipa, u smislu da smo kratko zajedno, ali sa izraženim timskim duhom i željom za pobedama, a kroz utakmice zajedno rastemo i stasavaćemo iz dana u dan u pravu ekipu", rekao je Milinković.

Takmičenje u Ligi Evrope Partizan će početi 17. septembra u Beogradu protiv AZ Alkmara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu