Na koga će Partizan u Ligi Evrope?

Fudbaleri Partizana oko 13 časova će saznati imena svojih rivala u grupnoj fazi Lige Evrope, pošto je za tada zakazan žreb u Monte Karlu.

JTIzvor: B92
Podeli

Šampion Srbije nije uspeo da se plasira u Ligu šampiona, pošto je u baražu poražen od BATE Borisova, a drugu godinu zaredom igraće u drugom po rangu evropskom klupskom takmičenju.

‘Crno-beli’ će na žrebu biti smešteni u četvrti šešir uz Asteras, Belenenseš, Rozenborg, Karabag, Molde, Dinamo Minsk, Groningen, Sion, Mitjand, Škenderbeg i Gabalu, što znači da sa tim klubovima ne može da se nađe u grupi.

Partizan je imao šansu da se čak nađe i u trećem šeširu, ali ga je ispadanje još jednog od favorita u plej-ofu delilo od toga i nešto lakšeg žreba.

Bez obzira na to, šampion Srbije bi mogao da izvuče veoma atraktivnu grupu, a ovo je sastav šešira:

Prvi šešir: Šalke, Borusija Dortmund, Bazel, Napoli, Totenhem, Ajaks, Viljareal, Rubin, Atletik Bilbao, Sporting, Olimpik Marsej i Dnjipro.
Drugi šešir: Braga, Fiorentina, Lacio, Anderleht, Liverpul, Alkmar, Viktorija Plzenj, Briž, PAOK, Seltik, Bešiktaš i APOEL.
Treći šešir: Monako, Sparta Prag, Fenerbahče, Legija, Bordo, Lokomotiva Moskva, Leh, Sent Etjen, Slovan Liberec, Augsburg, Rapid Beč i Krasnodar.
Četvrti šešir: Partizan, Asteras, Belenenseš, Rozenborg, Karabag, Molde, Dinamo Minsk, Groningen, Sion, Mitjland, Skenderbeg i Gabala.

Recite nam, kakve su vase želje dok se čeka početak žreba u Monte Karlu?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu