Bekali: Neće nam dati gol još 2.000 godina

Predsednik Steaue Điđi Bekali smatra da Partizan ne može da dâ još jedan gol njegovom timu – ni kada bi dva tima igrala još 2.000 godina.

Izvor: B92
Podeli

Srpski i rumunski šampion remizirali su u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a duel u Bukureštu pred praznim tribinama završen je 1:1.

"Ne kažem da li sam zadovoljan ili nezadovoljan – već da ćemo proći. Toliko se dobro razumem u fudbal da mogu da tvrdim da nam Partizan ne bi dao još jedan gol da igramo još 2.000 godina", smatra Bekali.

Revanš meč na programu je naredne srede u Beogradu, a pobedniku ovog dvomeča ostaće samo još jedan korak do plasmana u grupnu fazu Lige šampiona.

"Videli smo šta Partizan može, posle čega sam uveren da ćemo 80 odsto proći u narednu rundu. U to sam bio siguran i pre meča, ali sada sam ubeđen. Biće nam teže u Beogradu, ali verujem u prolaz. Neće biti premija za igrače posle ovog dvomeča. Biće ih samo u slučaju da se kvalifikujemo u grupnu fazu Lige šampiona", rekao je Bekali.

Kontroverzni rumunski biznismen i političar 2011. godine osuđen na tri godine zatvora, zato što je kidnapovao tri čoveka i odvezao ih u kuću na periferiji Bukurešta. Kazna mu je ubrzo ukinuta, a kao razlog zašto je to uradio – sudiji je naveo da su mu oni 2009. ukrali mercedes.

Za kraj, Bekali se osvrnuo i na nastup svog mladog golmana, koji je u nekoliko navrata spasao svoju ekipu poraza. Naravno, on se ne slaže sa tom ocenom.

"Koćokaru je dobar golman, ali možete igrati sa jednom rukom jedino iz zabave. Ako to radite, niste kul golman, već neko ko je arogantan i nepristojan. A onda njegov otac kaže kako mu ne dajemo previše šansi", zaključio je Bekali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu