Umaru: Došao sam po prvi trofej

Poslednje pojačanje Partizana, Kamerunac Abubakar Umaru rekao je u intervjuu za "Večernje novosti" da je u klub došao da postiže golove i osvoji prvi trofej.

Izvor: B92, Večernje novosti
Podeli

Umaru je dugo igrao u Srbiji, najdublji trag je ostavio u Vojvodini, a u Humsku je stigao posle dve blede sezone u Belgiji.

"Došao sam u Partizan da dajem golove, da budem najbolji i da prvi put u karijeri osvojim neki trofej. Normalno, biće mi potrebno malo vremena da uđem u formu i ritam takmičenja. Teren je mesto na kojem volim da pričam", rekao je Umaru.

Umaro je igrač koji voli otvorenu igru, sa dosta prostora jer je jedan od njegovih glavnih aduta brzina, ali je svestan da ga sa Partizanom očekuje borba protiv "bunkera".

"Svaki brz igrač voli otvoren prostor, pa tako i ja. Više mi prija da igram po strani i nadam se da ću biti dobar u tandemu sa Božinovom. Pratio sam ranije njegove igre u Italiji i siguran sam da ću moći dosta toga da naučim od njega", rekao je Umaru za "Večernje novosti".

On se nada da bi poput nekih drugih stranaca, kao što su Kleo i Evandro, takođe mogao da dobije srpski pasoš.

"Nisam ja neko ko odlučuje o tome, ali sigurno bih voleo da dobijem pasoš, što sam i napominjao u nekim ranijim izjavama. Osećam se kao Srbin, a kada je tako manje je bitno da li ću dobiti pasoš. Odgovara mi život u Srbiji. Novi Sad i Beograd su različiti, u Novom Sadu je mnogo mirnije. Uželeo sam se kafe na Obilićevom vencu i uopšte života u Beogradu", rekao je Umaru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu