Partizan nema para za Stojiljkovića

Partizan traži pojačanja za napad na Ligu šampiona, ali crno-beli nemaju dovoljno novca za željene igrače.

Izvor: B92, Sport
Podeli

Prva želja trenera Zorana Milinkovića je mladi napadač Čukaričkog Nikola Stojiljković, ali šampion nema 700.000 evra koliko traže na Banovom brdu, prenosi "Sport".

Druga želja Partizana je talentovani krilni napadač Nemanja Mihajlović, koga Milinković vidi kao idealnu zamenu u slučaju odlaska Andrije Živkovića iz Humske.

"Istina je, Neca Mihajlović je naša želja u prelaznom roku, ali transfer zavisi od mnogo okolnosti. Ima 19 godina, izuzetno je talentovan sa potencijalom, koji se uklapa u kriterijume našeg kluba i onoga što struka želi. Smatramo da bi u Partizanu još bolje razvijao kao igrač i napredovao u svakom smislu te reči. Pokušaćemo da realizujemo taj transfer", rekao je Milinković.

Stojiljković, strelac devet golova u JSL protekle sezone, igraće za Srbiju na U-21 Evropskom prvenstvu u Češkoj u junu. Mihajlović, koji je dao dva gola za Rad, prošao je sve mlade selekcije.

Partizan je najavio prodaju petorice prvotimaca kako bi olakšao funkcionisanje kluba koji duguje oko 12 miliona evra. Plasman u Ligu šampiona doneo bi čak 14.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu