Zvezda zvala Stošića za direktora

Bivši igrač Crvene zvezde Vlada Stošić počeo je pregovore sa Zvezdanom Terzićem u vezi sa mestom sportskog direktora kluba, prenose Večernje novosti.

Izvor: B92, Večernje novosti
Podeli

Član legendarne generacije iz Barija i Tokija ima iskustva na toj funkciji, jer je bio direktor španskog Betisa, a u Zvezdi je to mesto upražnjeno od kraja 2013. godine.

"Očekujem danas (ponedeljak) ili eventualno sutra da donesem konačnu odluku hoću li prihvatiti ulogu sportskog direktora", rekao je Stošić.

Njegov prvi zadatak biće da imenuje novog trenera Zvezde, a poslednjih dana se spekuliše o nekoliko imena, među kojima je i jedan stranac.

"Rano je da pričam na temu trenera pošto još nisam preuzeo funkciju. Treba da dogovorimo neke detalje, a jasno je da nema mnogo vremena i prvo želim da završim pregovore sa rukovodstvom", poručio je Stošić.

Prvo se pričalo o Miodragu Božoviću, pa Miloradu Kosanoviću, potom o Norvežaninu Trondu Solidu, te stalnom kandidatu Milovanu Rajevcu, ali bi Štošićev favorit mogao da bude Risto Vidaković.

Zvezda je u ponedeljak zvanično dobila licencu za nastup u Evropi, a kako bi se dostojno predstavila van Srbije, potrebna su joj brojna pojačanja.

Spekuliše se da crveno-beli žele Mijata Gaćinovića (Vojvodina), za koga su Novosađani poručili da može samo u inostranstvo, Mirka Ivanića (Vojvodina), Brazilca Matosa (Novi Pazar), Milana Rodića (Zenit), Milana Borjana (Radnički Niš), Srđana Plavšića (Spartak Subotica)...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu