Jovanović: Zašto Partizan slavi 0:0

Fudbaler Crvene zvezde Vukašin Jovanović rekao je posle remija s Partizanom da njegova ekipa i dalje veruje u odbranu titule.

Izvor: B92, Beta
Podeli

"Dok matematički postoji šansa, mi ćemo verovati u odbranu titule. Ekipi kao što je Partizan mislim da ne priliči da slavi, da se raduje i skače po terenu nakon što je utakmica završena 0:0. Očekivali smo pobedu, imali su oni šanse, ali imali smo i mi naše", rekao je Jovanović novinarima posle meča.

Fudbaleri Zvezde odigrali su bez golova sa Partizanom u 148. "večitom" derbiju i ostali na pet bodova zaostatka za crno-belima.

"Oni su jednostavno bili agresivniji. Mnogo su agresivnije i bezobraznije ušli u meč. Praktično su nas prebili prvo poluvreme. Kasnije ih je stigao umor, a i mi smo počeli da igramo agresivnije. Počeli smo tek pred kraj da ih 'meljemo', ali to nije bilo dovoljno, da smo počeli ranije, sigurno bismo bili nagrađeni", kazao je Jovanović.

Mladi odbrambeni fudbaer crveno-belih je rekao da je ekipu delimično poremtilo odlaganje početka utakmice.

"Sjajno sam se osećao tokom utakmice. Ovo ima samo ovde i nigde više. Voleo bih da ostanem što duže i odigram bar još tri ili četiri derbija. Molio sam Boga da se derbi ne odloži jer sam toliko želeo da ga igram. Dok su nemiri na stadionu trajali još jednom smo se vratili na pomoćni teren, iako smo krenuli ka glavnom. Možda nas je i sve to emotivno ispraznilo", kazao je Jovanović.

Crvena zvezda već u sredu gostuje Donjem Sremu u utakmici 25. kola Super lige, dok Partizan na svom terenu dočekuje Jagodinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu