Van Persi pauzira nekoliko nedelja

Menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal potvrdio je da napadača ’crvenih đavola’ očekuje nekoliko nedelja pauze zbog povrede članka.

JTIzvor: B92 Engleska
Podeli

Van Persi, koji je postigao deset golova za Junajted ove sezone, povredu je doživeo u poslednjim trenucima poraza od Svonsija sa 2:1 prošle subote.

Holanđanin je stadion napustio sa štakama, a pregledima je potvrđeno da povreda nije teška, ali da će tim neko vreme biti bez njega.

Robin je povređen. On je jedini povređeni igrač kojeg imam u timu, tako da Majkla Karika menja Van Persi. Ima povredu članka, ne mislim da je teška, ali je oporavak dug. Ne mogu da kažem da će to biti jedna ili dve nedelje, moraćemo da sačekamo i vidimo“, naglasio je Van Gal.

Dvonedeljna pauza bi značila da bi Van Persi mogao da bude spreman za duel as Totenhemom, ali je sigurno da on neće moći da igra protiv svog bivšeg kluba Arsenala u četvrtfinalu FA kupa 9. marta.

Holandski fudbaler je imao probleme sa povredama ove sezone, pa je odigrao samo 24 utakmice.

Fudbaleri Junajteda narednu utakmicu igraju u subotu od 16 časova, kada dočekuju Sanderlend. ’Crveni đavoli’ su trenutno na četvrtom mestu tabele, sa 13 bodova manje od vodećeg Čelsija, a samo jednim manje od trećeplasiranog Arsenala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu