Vojvodina bez Krunića u Turskoj

Iako je bilo najavljeno da će Rade Krunić putovati na pripreme sa Vojvodinom, on je ostao u Novom Sadu da odradi završne pregovore sa čelnicima kluba.

JTIzvor: B92, Večernje novosti
Podeli

Krunić se nedavno priključio pripremama Vojvodine i bilo je planirano da putue u Belek u nedelju, ali je došlo do zastoja u pregovorima.

Krunića nema sa nama, iako je bilo dogovoreno da pođe sa ekipom u Tursku. Očekujem da će se njegov razgovor sa predsednikom završiti povoljno po nas i da će nam se ovaj igrač naknadno priključiti“, rekao je trener Vojvodine Zoran Marić.

Krunić je tokom jesenje polusezone branio boje Donjeg Srema kao pozajmljeni igrač Verone, bio je želja Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku i trebalo bi da potpiše ugovor sa Vojvodinom do 2016. godine.

Ofanzivni vezista rođen je u Foči, gde je i počeo fudbalsku karijeru u lokalnoj Sutjesci, da bi 2013. usledila selidba u Donji Srem, a godinu dana kasnije u Veronu, koja ga je pozajmila klubu iz Pećinaca.

Za Donji Srem je do sada odigrao 52 meča i postigao pet golova, dok je dres mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine nosio sedam puta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu