AK napao novinara, Terzić osuđuje

Vezni igrač Crvene zvezde Aleksandar Kovačević verbalno je napao novinara Mozzartsporta Darjana Nedeljkovića nezadovoljan tekstom na tom portalu.

Izvor: B92, Beta
Podeli

Kovačeviću se nije svideo tekst pod nazivom "U derbiju je sve dozvoljeno: Lopta može da prođe, ali Grbić ne!", u kojem je naglasak na Kovačevićevom hvatanju Grbića za nogu.

"Da sam dan posle derbija bio u Beogradu, došao bih tamo i polupao bih te!", rekao je Kovačević Nedeljkoviću na treningu tima u četvrtak, a potom mu i opsovao majku.

Veći sukob sprečio je portparol Zvezde Marko Nikolovski koji je odveo Kovačevića ustranu, posle čega je rekao da je mladi reprezentativac Srbije prekršio klupsku disciplinu.

Kako je rečeno agenciji Beta, Kovačević se kasnije u telefonskom razgovoru izvinio Nedeljkoviću.

Terzić: Kovačević će biti kažnjen

Vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić najoštrije je danas osudio ponašanje fudbalera tog kluba Aleksandra Kovačevića, koji je vredjao novinara i pretio mu.

"Ponašanje Kovačevića zaslužuje najoštriju osudu i on će sigurno biti kažnjen. Nedopustivo je takvo ponašanje bilo kog sportiste, a posebno igrače Zvezde Igrači Zvezde moraju da shvate da su javne ličnosti i, kao i svi mi koji smo na nekim funkcijama, mogu da budu podložni kritici, svidelo se nama to ili ne", rekao je Terzić agenciji Beta.

Terzić je dodao da igrači Zvezde moraju da shvate da su sportisti i da "njihovo ponašanje mora da bude primer svim ostalim mladim ljudima u Srbiji".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu