PL: Veliki Sem srušio šampiona!

Vest Hem junajted nastavio je sa fantastičnim igrama i pobedio Mančester siti sa 2:1 u prvom meču 9. kola Premijer lige.

Izvor: B92 Argentina
Podeli

Ekipa Sema Olerdajsa se ovom pobedom izjednačila na trećem mestu na tabeli sa Sautemptonom i ima samo bod manje od Sitija.

’Čekićari’ su u većem delu utakmice nadigrali šampiona Engleske, iako se mora priznati i da je Siti propustio nekoliko velikih šansi.

Sjajni Sako, Song i Valensija odradili su veliki deo posla, pa navijači Vest Hema sa velikim optimizmom očekuju nastavak sezone.

Ener Valen sija odigrao je još jedan sjajan meč, a u 21. minutu je odlično asistirao amalfitanu sa desne strane.

Siti je uz nastavku pokušavao da izjednači i preokrene, ali je mreža domaćina bila začarana. Aguero, Džeko i Jaja Ture imali su sjajne prilike, ali nisu mogli da savladaju Adrijana.

U 75. minutu Kresvel je centrirao sa desne strane, Sdako je glavom šutirao, a Hart odbranio. Ipak, golman Sitija je intervenisao kada je lopta već prešla gol liniju, pa je Vest Hem poveo sa 2:0.

Samo dva minuta kasnije David Silva je majsotijom smanjio na 2:1, ali i postavio konačan ishod utakmice. Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov priliku je dobio u drugom poluvremenu.

PL, 9. kolo:

Vest Hem – Mančester siti 2:1
Liverpul – Hal
Sautempton – Stouk
Sanderlend – Arsenal
VBA – Kristal Palas
Svonsi – Lester

nedelja:
Burnli – Everton
Totenhem – Njukasl
Mančester junajted – Čelsi

ponedeljak:
KPR – Aston Vila

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu