Murinjo: Mi ne plačemo

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo nije oduševljen poredom Loika Remija u utorak, ali je istakao da tim neće da se žali zbog takvih stvari.

AKIzvor: B92 Engleska
Podeli

Remi je povredio mišić u pobedi nad Mariborom 6:0 i verovatno će propustiti derbi sa Mančester Junajtedom predstojećeg vikenda.

"Ne mogu sada da mislim o Junajtedu, već samo o nama. Igramo dobro, imamo dobre rezultate, ne smemo plakati zbog povreda. To je naša filozofija, mi ne plačemo. Bićemo spremni", rekao je Murinjo.

Još jedna stvar nije oduševila Murinja na meču sa Mariborom, odluka Edena Azara da dozvoli Didijeu Drogbi da on izvede penal.

Veteran iz Obale Slonovače je tražio od Azara, regularnog izvuđača penala, da on šutira, te pogodio sa bele tačke i postigao prvi gol za Čelsi po povratku na Stamford Bridž proteklog leta.

"Ne sviđa mi se to, ali ako igrač traži da šutira penal onda mora da pogodi. Njegov prethodni gol za Čelsi bio je najvažniji u istoriji kluba", rekao je Murinjo.

Posle tri meča Čelsi ima sedam bodova, dva više od Šalke, tri od Maribora, a šest od Sportinga. U sledećem kolu 5. novembra gostuje u Sloveniji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu