Đorđević: Meč iz snova u Palermu

Centarfor Lacija i reprezentacije Srbije Filip Đorđević, od prošlog ponedeljka, igrač je u centru pažnje italijanskih medija.

Izvor: B92 Angola
Podeli

Momak koji je postigao het trik protiv Palerma, pokazao je zašto je iz Francuske doveden u Seriju A, i tim koji želi da se vrati u borbu za sam vrh Kalča.

„Dugi rafal“ na Siciliji stigao je u trenutku kada su mnogi postavljali pitanje, zašto se dobre igre Lacija i ne materijalizuju golovima i bodovima.

Ono što je sigurno, Filip Đorđević za B92 kaže da je meč protiv Palerma za sada njegov meč karijere, iako je tek peti u dresu Lacija.

„Ovo je svakako moja najbolja utakmica u dosadašnjoj karijeri, što se kaže, sve što sam šutnuo ka golu ušlo je. Bio je na kraju i jedan pokušaj petom, i to za malo da je završilo u mreži. Ali ne mogu da se žalim, da je i to ušlo, bio bi to zaista šlag na tortu, i to ne figurativno rečeno, već i bukvalno, jer se sve događalo veče posle mog rođendana. Ovo što sam doživeo na terenu u Palermu, nisam ni u snovima mogao da zamislim bolji poklon“.

Komppletan intervju sa ovom zvezdom Lacija pročitajte OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu