Kosta: Dobro sam, hoću da igram

Fudbaler Čelsija Dijego Kosta rekao je da neće propustiti predstojeće utakmice reprezentacije Španije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Izvor: B92
Podeli

Naturalizovani Španac se na taj potez odlučio uprkos tome što je trener 'Plavaca' Žoze Murinjo zabrinut zbog problema svog napadača sa tetivama.

Kosta je ove sezone postigao osam golova u šest prvenstvenih utakmica, a u utorak je odigrao celu utakmicu protiv Sportinga iz Lisabona u Ligi šampiona. Čelsi je u toj utakmici pobedio sa 1:0 golom Nemanje Matića.

"Ako sam igrao 90 minuta, jasno je da sam dobro. Osećam se bolje, a odluku će doneti šef (selektor Španije Visente del Boske). Tokom nedelje sam radio sa fizioterapeutima, pošto sam osećao nelagodu zbog povrede tetive", rekao je Kosta.

Murinjo je nedavno izjavio da bi Fudbalski savez Španije trebalo da poštedi Kostu i da on propusti utakmice sa Slovačkom i Luksemburgom u Grupi C u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj, ali da on to neće tražiti od Del Boskea.

Kosta je rekao da ne očekuje da će se Murinjo i Del Boske sukobiti zbog toga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu