Simeone: Olimpijakos najteži test

Trener madridskog Atletika Dijego Simeone rekao je pred start Lige šampiona i susret sa Olimpijakosom da je pred šampionom Španije najteži test.

JTIzvor: B92
Podeli

Dva tima sastaju se u utorak od 20.45 u Pireju, gde je šampion Grčke ostvario 16 pobeda na 17 mečeva prošle sezone, uključujući i trijumf nad Mančester Junajtedom u osmini finala elitnog takmičenja.

Atletiko je prošle sezone bio vicešampion Lige šampiona, ali je Simeone naglasio je da će Olimpijakos biti veoma težak protivnik.

Pred nama je verovatno najteža utakmica u grupi. Olimpijakos ima sjajan skor na svom terenu i strastvene navijače. Mi imamo sjajnu sezonu iza sebe, ali je to u prošlosti. Počinjemo od nule i gradimo tim dan po dan”, istakao je Simeone.

Argentinac vrlo dobro poznaje trenera Olimpijakosa Mičela, pošto su odmeravali snage i kao igrače, i naglašava da njegov tim gaji prepoznatljiv stil.

Igrao sam protiv Mičela i kao igrač i kao trener. Imao je odličan niz sa Olimpijakosom u Ligi šampiona. Uspeo je u tome da Olimpijakosu da prepoznatljiv stil i karakter. Dao je svoj pečat timu”, naglasio je Simeone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu