"Budućnost mi ne zavisi od poraza"

Trener Barselone Herardo Martino rekao je da ga boli poraz od Reala u finalu Kupa kralja, ali da njegova budućnost ne zavisi od loših rezultata.

ĐNIzvor: B92 Španija, Argentina
Podeli

Barselona je u sredu na ’Mestalji’ poražena od Real Madrida sa 2:1 i tako verovatno propustila jedinu priliku da sezonu završi sa trofejom.

„Osećam veliki bol zbog ovog poraza. Želim da se zahvalim navijačima koji su ovoliko putovali da bi nas podržali i izvinjavam im se što nismo uspeli da pobedimo“, rekao je Martino.

Popularni „Tata“ rekao je da će se tim boriti do kraja u Primeri.

„Panorama ne izgleda dobro, ali ćemo dati sve od sebe do kraja sezone“, nastavio je Argentinac.

On je dodao da je ekipa imala velikih problema u poslednjoj trećini terena, iako to za nju nije karakteristično.

„Ovaj tim je poznat po tome da daje mnogo golova, ali su odjednom oni presusili. Imali smo problema u poslednjih 25 metara, a to je neobično jer tada igrači urade nešto briljantno i postignu pogodak“, dodao je Martino.

Trener Barselone ostaće zapamćen kao jedan od najneuspešnijih trenera u istoriji kluba, ali ne veruje da će skorašnji porazi uticati na njegovu budućnost.

„Sada nismo u dobroj formi, ali ovaj tim ima veliku budućnost. Ne mislim da moja budućnost zavisi od ove utakmice ili prošle nedelje“, zaključio je Martino.

Kapiten Barselone Šavi Ernandes rekao je da je Real naudio njegovom timu iz kontranapada, dok je njegov kolega sa druge strane Iker Kasiljas, pobedu posvetio povređenom Heseu Rodrigesu.

Trener Reala Karlo Ančeloti i najbolji igrač 'kraljevskog kluba' Kristijano Ronaldo usaglasili su se da je pobeda potpuno zaslužena. Kraj meča obeležio je i prijateljski susret dvojice najboljih na svetu - Ronalda i Mesija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu