- Eurobasket 2017 -

Evrobasket 2017. na B92 – 9,6 miliona poseta

Posle mesec dana druženja vreme je da se oprostimo od specijala "Eurobasket 2017".

Podeli
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Tokom ovog perioda ukazali ste nam poverenje sa 9,6 miliona otvorenih stana.

Na našem specijalu ste pre, tokom i posle Evropskog prvenstva mogli da pročitate više od 350 vesti, a osim toga imali smo i oko 170 u posebnoh rubrici "Dodatno bacanje", gde ste mogli da pratite dešavanja iz Istanbula zahvaljujući našem reporteru Aleksandru Kovačeviću.

Sajt smo obogatili i sa 13 tema, svakog dana smo imali po blog iz Istanbula, posle svakog takmičarskog dana najjači utisak, a posle svake utakmice Srbije "skener" našeg tima.

Izveštaj sa finalne utakmice Srbija – Slovenija je imao skoro 1.900 komentara, dok ih je ukupno u specijalu bio petocifren broj. Više od 10.000 ljudi učestvovalo u našim anketama.

Posebnu pažnju ste posvetili našem "Virtuelnom selektoru", gde smo imali više od 8.000 ekipa, a u dramatičnoj završnici za samo jedan poen pobedio je Jovan Bendić, koji je osvojio dres reprezentacije Srbije.

Sve ovo smo ostvarili zahvaljujući isključivo vama. Hvala vam što ste nam ukazali poverenje i pratili Evrobasket na specijalu B92.net. Mi vam obećavamo da ćemo u budućnosti zbog vas biti još bolji, a naredno košarkaško "druženje" vam zakazujemo za Mundobasket 2019.

U međuvremenu, na našem sajtu možete pratiti najvažnija dešavanja iz sveta spota, a mi ćemo se truditi da vas na sličan način izveštavamo i sa ostalih velikih događaja, poput teniskih grend slemova, Svetskog prvenstva u fudbalu i slično.

Sportska redakcija B92.net.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 46 sledeca idi na stranu