- Eurobasket 2017 -

Bogdan u suzama tokom intervjua: Ostao sam bez snage

Bogdan Bogdanović, najbolji košarkaš Srbije, nije mogao da sakrije emocije posle poraza od Slovenije u finalu Evrobasketa.

Podeli
Foto: B92/Nina Kolundžija
Foto: B92/Nina Kolundžija

Od našeg specijalnog izveštača iz Istanbula Aleksandra Kovačevića.

'Orlovi' nisu uspeli da osvoje zlato na Evrobasketu, pošto su u dramatičnom finalu izgubili od Slovenaca sa 93:85.

Bogdanović je odigrao još jedan dobar meč, ali je tokom intervjua zaplakao jer je mislio da može više.

"Ponosni smo i želim da se zahvalim navijačima što su došli da nas bode i što su bili uz nas tokom svih ovih utakmica, posebno za ovo finale. Čestitke Slovencima na izvanrednom turniru, stvarno su odigrali muški finali meč. Čestitao bih i saigračima - veliki uspeh i još veće iskustvo, uz sve probleme koje smo imali pre i tokom turnira. Izneli smo sve, dali svoj maksimum i ovo je trenutno toliko. Sigurno je da ćemo jednog dana doći u bolju poziciju da se borimo za zlato", počeo je Bogdanović.

Potom je na pitanje novinara o završnici meča i nekim promašenim šutevima, kroz suze odgovarao da mu je nedostajalo energije.

"Ne toliko što sam promašio taj šut, već što sam ostao bez snage. Nema veze, teško je, ali ćemo izdržati. Izvući ćemo pouke posle, ovo je najbolje i teško je pričati posle poraza. Srebro je uspeh, ali na težak smo način izgubili. Krivo mi je što nisam imao više energije na kraju", zaključio je srpski bek.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 46 sledeca idi na stranu