- Eurobasket 2017 -

Đorđević: Bobi sjajan, Kalinića muče leđa, Lazića rame

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je posle meča da je zadovoljan pobedom, kao i to da neki pojedinci u ekipi imaju zdravstvenih problema.

PT
Podeli
StarSport
StarSport

"Orlovi" se nalaze u Atini gde učestvuju na "Akropolis kupu", a u prvom meču na šampionatu pobedili su reprezentaciju Italije.

"Više nema prijateljskih utakmica, jer kako se bliži prvenstvo, sve reprezentacije i u pripremnim mečevima žele da pobeđuju. Bila je ovo veoma jaka, fizički zahtevna utakmica u kojoj su Italijani 30 minuta prikazali zavidnu snagu i čvrstinu. Mi smo dobro odgovorili na takvu igru, pojačali agresivnost u odbrani i na kraju pobedili", rekao je Đorđević posle meča.

Ovo je bio sedmi trijumf naše reprezentacije na pripremama, a selektor je napomenuo kako mu se nije dopala serija Italije u trećoj četvrtini.

"Nije mi se dopalo kako smo lako dozvolili Italiji da napravi seriju 9:0 u trećoj četvrtini, ali je dobro što smo na tu situaciju brzo i efikasno odreagovali. Boban Marjanović je danas odigrao, verovatno, najbolju utakmicu u pripremnom periodu", kazao je Đorđević, a potom i dodao.

"U timu nije bilo Kalinića, koji juče nije trenirao zbog problema sa leđima i Lazića koga muči povreda ramena. Imamo zdravstvenih problema, ali moramo da prihvatimo situaciju i nastavimo da se spremamo i radimo, jer je Šampionat sve bliže.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 14 sledeca idi na stranu