- Komentari -
  1. dobar je Rendolf, ali je ipak Danijel Nikol Pejdž bolja od njega...
    (amerigo, 24. septembar 2017 13:38)

    # Link komentara

  2. Кокошков је пројекат а не стручњак! Мекејлеб и македонска кошаркашка репрезентација и полуфинална еуфорија на европском првенству? Словенија је на овом првенству "победила" да би Србија изгубила! Већ виђено. Енде!
    (обс, 23. septembar 2017 22:46)

    # Link komentara

  3. Кокошков ме не би изненадио да у следећој прилици буде селектор "Косова" или Хрватске али најпре Монтенегра. Рендолф (или еквивалент) би га пратио у "мисији" уз судијску логистику. "Шаблон Кокошков" (кад може Грузија, може све)!
    (обс, 23. septembar 2017 22:11)

    # Link komentara

  4. Шта Кокошкова спречава да каже: Освојили смо златну медаљу без иједне изгубљене утакмице а Србија је суђењем оштећена у финалу? Змаго Сагадин каже, да је оштећена у бар 10 ситуација али је Словенија била боља у 90% утакмице и заслужено је освојила злато? Лицемер, па оних 10 (а било их је бар 15) је бар десет разлике за Србију а је утицало је на "стицање утиска" јер фрустрација неправдом за исход има руку која задрхти и не може да погоди кош! Срби су промашивали све у последњих 6 минута не бољом или идеалном словеначком одбраном. Кокошков може да се бави аритметиком и каријером али спортским моралом "штуца". Није све каријера, победа уз било коју моралну цену а претендовати на високе резултате у кошаркашкој струци? Такав став је лично утилитаран (користољубив) по сваку цену. Бити човек и остати!? А, бре?
    (обс, 23. septembar 2017 21:15)

    # Link komentara

  5. @dbauizadjale

    Ružno je prijatelju kako god okreneš. Ja sam naveo samo jedan ugao gledanja, a može da se obrće koliko god hoćeš. Suština je da je narod postao mnogo čudan i pakostan. Meni su i jedan i drugi carevi svaki na svoj način. Ne treba zamerati Kokoškovu zato što je radio za pare. Pa i ovde bi radio za pare. Mesto je bilo zauzeto i on je probao negde na drugom mestu. Jednostavno smatram da taj fazon "On nas je pobedio i sada ne sme da trenira Srbiju" potpuno pogrešan i glup. Sportski pozdrav.
    (Gde ja živim, 23. septembar 2017 13:58)

    # Link komentara

  6. Gde ja zivim@ Naprotiv na ovom sajtu pristalice Igora omalovazavaju lik i djelo Sashe, jer ga je Igor nadigrao u finalu i po automatizmu je bolji trener, za "strucnjake" ne uzimajuci u obzir realne probleme(nekompletan sastav) sa kojima smo se suocavali. Igor je trener koji bi pristao da vodi za novac vecinu nacionalnih selekcija. Dok Djordjevic , Obradovic... Nikoga sem Srbije.
    (dbauizadjale, 23. septembar 2017 12:52)

    # Link komentara

  7. Naša najveća bolest poslednjih nekoliko godina je nipodaštavanje svega i svačega. Kada je Nikola Grbić (jedan od mojih najvećih idola) stupio na kormilo reprezentacije, pojedinci na ovom sajtu su da bi njega uzdigli nazvali Kolakovića kvazi stručnjakom. Ej, čoveka koji je osvojio 2 srebra u SL i bio na par poena od zlata, jedno zlato i bronzu na EP, svetsku bronzu. Dakle nisu mogli da jednostavno kažu "Hvala Igore, dobrodošao Nikola", mislim ako već komentarišu. Tako i sad. Da bismo pokazali kako je Sale bolji, mi moramo da pokažemo kako je Igor loš (izgleda da imamo neki pik na Igore). Neki čak pominju da on ne bi smeo da vodi reprezentaciju. Zašto, zato što je pobedio? Pa valjda bi to trebala da mu bude referenca više u CV-u. Što se mene tiče Sale može da vodi dokle god bude imao snage i živaca, ali ako ne bude hteo da probamo sa nekim drugim. Pa onda, "Igor je pomoćni trener u NBA". Nadam se da je to bilo sarkastično jer dobar deo tih koji tako rezonuju smatraju da je NBA druga dimenzija, a sad odjednom ne valja ništa. Mnogo se lako i brzo odričemo svakoga i to nam ne valja uopšte. A posle nam krivo.
    (Gde ja živim, 23. septembar 2017 09:11)

    # Link komentara

  8. A valjda je naturalizovani Slovenac? Pa nije sad postao Amerikanac.
    (Nebojša, 23. septembar 2017 09:03)

    # Link komentara

  9. @Slovenac
    Struka i igrači su glavni činilac u borbi jedne reprezentacije za trofej.Ali nisu jedini. Tim prati i savez,država i navijači.Svi oni zajedno stvaraju sinergiju i ako je uspeju u dovoljnoj meri onda osvajaju.
    Kokoškova treba posmatrati u tom,širem kontekstu da bi se ocenio njegov stvarni kvalitet a ne onaj stvoren i radom pomenutih činilaca.
    Konkretno - odzzmi mu Slovence i daj Gruzine.Već razlika?
    Ovo je,prijatelju pobeda Slovenije - demonstracija organizacione moći pred poslovičnom srpskom (Balkanskom) pasivnošću.Greška Srbije,"naših"predstavnika u FIBA ,saveza ,države što je tim Srbije prepupten sam sebi ,bez potrebne zaštite.
    Vi ste upregli sve resurse,država stala iza ljudi,savez,navijači...odigrali ste "domaćicu" i u toj situaciji je posao Kokoškova znatno olakšan.
    On je dobar trener,glupo i nekorektno bi bilo potceniti njefovo znanje ali praviti od njega Boga košarke...preterivanje.
    (Komša, 23. septembar 2017 08:51)

    # Link komentara

  10. Za Kokoskova sam cuo jos pre vise od dvadeset godina od onih koji prate temeljno kosarku. I svi su hvalli njegov talenat. Sta je sve naucio za potonjih dvadesetak godina, mozemo samo pretpostaviti. Dugo je pomocni trener u NBA zato sto mu ne daju da bude glavni, ali to ce se vrlo brzo izmeniti. A sto se tice nase reprezentacije, bez obira na nesporan uspeh, igrali smo veoma neorganizovano i stihijski, sem meca su Rusijom, a Slovenci vrlo organizovano i disciplinovano i neverovatno motivisano. Kvalitetet igraca je bio neuporedivo visi u nasu korist, bez obzira sto nismo dosli sa najboljim timom. Zakljucke izvucite sami.
     (chombe, 23. septembar 2017 08:43)

    # Link komentara

  11. Treba zabraniti, ko nije rođen u toj zemlji i nema nikakve veze sa tom zemljom. Ovo je sprdnja. Kao Katar u rukometu.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Alien, 22. septembar 2017 20:50)Baba mu je Slovenka, tako da ima veze sa tom zemljom
    I prva dama je Slovenka
    (slobodan, 23. septembar 2017 07:33)

    # Link komentara

  12. Nemoj samo od Kokoškova da pravite mit.Pa, jel bio selektor Gruzije, pa što nije i sa njima nešto uradio.Nego, u Sloveniji je imao igrače i to pre svega šutere, koji su mogli i sa 8 metara da pogode.Takvu igru je mnogo teško braniti, pogotovo kad im sve ide od ruke.To je bio NBA za siromašne.
    Ne razumem ove, koji osporavaju Đorđevića.Pa, on je osvojio tri medalje, na poslednja 4 takmičenja.Ne znam, šta više hoćemo.
    (kondor, 22. septembar 2017 22:29)
    po toj logici, a sta je Sale napravio u klupskoj kosarci kao trener?
    Kokoskov ga je rutinirao 2P bez Doncica pa i Deaguca.
    (Cinjenica, 23. septembar 2017 06:52)

    # Link komentara

  13. mislim da ovaj rendolf nije nikad bio u Sloveniji. A eto, baš zbog toga mogu reći da smo bolji.
     (srki iz kanade, 23. septembar 2017 06:43)

    # Link komentara

  14. Citam ove komentare i ne verujem.. Neki osporvaju Djordjevica, neki Kokoskova, pa dobre bre ljudi da li ste normalni??? Djordjevic tri srebra na cetiri takmicenja i jedno polufinale, malo li je? Covek ima kontinuet. Da je moglo se osvoji moglo je ali nemojte hejtovati bez razloga. Ovaj drugi sampion Evrope, Sloveniji niko nije dao sanse za osvajanje pre prvenstva i sad kao imao opaku ekipu sve vrsni suteri (, a realno nisu sem Perepelica)... Preteraste ga i to mnogo.. Svaka cast i Saletu i Igoru i mnogo je dobra stvar sto imamo dva relativno mlada trenera koja su pokazala kvalitet na reprezentativnom nivou.
     (Bogdan, 23. septembar 2017 04:23)

    # Link komentara

  15. Ma i on je nas prebaba iz Leskovca emigrirala u New York pre 100g
    (Istina, 23. septembar 2017 00:51)

    # Link komentara

  16. Mislim da je suvisno da da se prepucavamo ko je bolji trener jer su obojica vrhunski treneri i hvala bogu da imamo vise takvih trenera i iz drugih sportova koji isto tako imaju vrhunske rezultate da ih ne nabrajamo koji su . Bravo za Srbiju koja je iznedrila mnogo dobrih sportista i strucnjaka. Samo napred jer smo uvek bili u sportu na pravom putu. Srecno sportska SRBIJO.
     (Vera Djuric, 23. septembar 2017 00:51)

    # Link komentara

  17. Pravi, hrabri, srčani Slovenac... Ni pretnje smrću ga nisu sprečile da igra do poslednjeg atoma snage...
    (Vasa, 23. septembar 2017 00:38)

    # Link komentara

  18. Retko odvratan igrač.
     (RUMBLE, 23. septembar 2017 00:01)

    # Link komentara

  19. Rendolfec Anton
     (kad si se probudio?U 6.25,6.35,6.55,7.15,7.35,8.15, 22. septembar 2017 23:00)

    # Link komentara

  20. Рендолф је одличан играч. Очигледно је да има "фаталну" антиНБА повреду и зато игра у Европи. Порзигинс је мало дете за њега и очигледно га је безобразно "нагазио" у слабу тачку. Порзигинс зрачи негативним. Јако лоше по тог момка у наставку каријере у НБА. Летонци су као екипа искомплексирани, силеџије с основним тактичким незнањем. Мицић, Мачван... су појам тактичке писмености за њих. Штета што је Србији украдена златна медаља јер се једина понашала џентлменски на овом првенству а увалили су јој судијским криминалом масу "неспортских" фаулова. Финале је тек било брука и тачка за светско реаговање. Није га било (реаговања). Прошло? Унапред се одричем сваке српске медаље која би била освојена на судијско "словеначки начин". У спорту постоји фер плеј а то је оно кад играч на коме је начињен фамозни "пенал" каже: није било пенала. На томе опстајава цивилизација! Кокошков је пао, није положио тест. Рендолф јесте, па може да "чупа" Кокошкова!
    (обс, 22. septembar 2017 22:58)

    # Link komentara

  21. Konkurisao je za trenera Srbije ali bio odbijen zbog sportske politike. Jeste Djordjević veliki zaslužni sportista i čovek ali nije vrhunski trener. 
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dragan Ziric, 22. septembar 2017 20:10) 

    E ako je neko zasluzio da bude selektor to je Sale.
    Kakav bre Kokosov, pomocni trener u NBA.
     (Toti, 22. septembar 2017 22:56)

    # Link komentara

  22. Nemoj samo od Kokoškova da pravite mit.Pa, jel bio selektor Gruzije, pa što nije i sa njima nešto uradio.Nego, u Sloveniji je imao igrače i to pre svega šutere, koji su mogli i sa 8 metara da pogode.Takvu igru je mnogo teško braniti, pogotovo kad im sve ide od ruke.To je bio NBA za siromašne.
    Ne razumem ove, koji osporavaju Đorđevića.Pa, on je osvojio tri medalje, na poslednja 4 takmičenja.Ne znam, šta više hoćemo.
    (kondor, 22. septembar 2017 22:29)

    # Link komentara

  23. Nije on naturalizovani Amerikanac vec naturalizovani Slovenac. Amerikanac je po rodjenju....
    (Nemanja, 22. septembar 2017 22:28)

    # Link komentara

  24. Sramota za Slovence je da uvoze igrača stranca pored ovako dobrog tima i mladih talenata...
     (nik., 22. septembar 2017 22:15)

    # Link komentara

  25. Konkurisao je za trenera Srbije ali bio odbijen zbog sportske politike. Jeste Djordjević veliki zaslužni sportista i čovek ali nije vrhunski trener.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dragan Ziric, 22. septembar 2017 20:10)


    Nije vrhunski trener?

    Za četiri godine je osvojio sa reprezentacijom kao trener 3 srebra (od toga 2 puta gubio od USA što ne bi niko dobio) i imao jedno četvrto mesto.

    Daleko ispred Španije i Francuske koji realno imaju jača košarkaška imena.

    Žestoko ispred Grčke i Litvanije sa kojima smo egal po imenima.

    Šta bi ste vi ljudi tačno?
    (dule, 22. septembar 2017 21:50)

    # Link komentara

  26. Zao mi je sto se sve svodi na tog Kokoskova. Pa kako ne shvatate da on nista nije uradio revolucionarno u basketu sem sto je u jednoj ekipi imao pet izvrsnih sutera koji su u svakom momentu mogli da pogode i sa krova hale u Istanbulu. Pa zar je sa tih i takvih pet bekova trebao da igra na jedinog centra u timu Vidmara. Jednostavno oni su pucacka ekipa koja je sve utakmice na turniru mogla jedino i da igra po sistemu run and gun. Kao nekada Brazil i NBA Americke selekcije. Mi i Letonci smo bili blizu da ih dobijemo ali iskljucivo nasim glupostima ali i potpomognuti i sa par sudijskih kardinalnih gresaka izgubismo vec dobijenu utakmicu. Smatram da je centarska pozicija u nasem timu direktno kumovala porazu. Ne samo zbog dva promasena penala Kuzmica vec i zbog toga sto nisu trazili loptu na centru pri debelom bonusu Slovenaca nadajuci se da ce preumorni Bogdanovic to resiti spolja. Pa taj Vidmar je uhapsio oba nasa centra napravivsi pazi sad jedan ali samo jedan prekrsaj za celu utakmicu. I Kuzmic i Marijanovic su dobro odigrali turnir ali samo do finalne utakmice. U finalu se nisu ni videli a znalo se da ako Slovenci i imaju neku manu to je u reketu.
     (boa, 22. septembar 2017 21:50)

    # Link komentara

  27. ne duvajte, videcemo kvalifikacije i Kokoskova. mi imamo kontinuitet sa Saletom. ne menjamo, hvala
     (danas, 22. septembar 2017 21:40)

    # Link komentara

  28. Treba zabraniti, ko nije rođen u toj zemlji i nema nikakve veze sa tom zemljom. Ovo je sprdnja. Kao Katar u rukometu.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Alien, 22. septembar 2017 20:50)

    Baba mu je Slovenka, tako da ima veze sa tom zemljom.
    (ja, 22. septembar 2017 21:32)

    # Link komentara

  29. Kokoskovu svaka cast, ali jedan je Sale. Kokoskov sa ovim igracima koje je imao Sale tesko bi grupu prosao. Sale je dokazao svima da je za klasu iznad svih, jer sa onim timom osvojiti medalju je za nobela. Oni koji nemaju u karakteru(ili su slabog karaktera) osjecaj nacionalne pripadnosti ne mogu da razumiju Saletovu velicinu. Igoru svaka cast na svemu, ali tek kada preuzme neki tim i bude prvi trener( nba ili Evropa) i napravi neki rezultat, onda mozemo diskutovati o njegovoj velicini. Ima znanje, ostavio je trag u nba, ali je jos uvijek drugi trener pa bila to i nba.
    (dbauizadjale, 22. septembar 2017 21:29)

    # Link komentara

  30. Kokoškov i nije više za Srbiju, jer ga proteruje kao "izdajnika", iako je čovek koji je sve postigao svojim radom i zalaganjem. Svi sposobni ljudi treba da odu odavde i da ostanu tamo, a ovde će i Bog uskoro reći doviđenja. Braćo Srbi, uskoro nas više neće ni biti, a vi slobodno nastavite da pretite, proterujete i razvrstavate.
    (Mare, 22. septembar 2017 21:24)

    # Link komentara

  31. Kad cete Srbi shvatiti vise, da vas je Srbin pokopao? Kokoskov je bio glavna karika SLO tima. Dirigent bez premca. Vas Sale i ostalih 8 koji su dobili skoro 100 poena po utakmici ni do danas nisu shvatili, sta jim je uradio covek. Znaci, Sale nije pripremio igru na novi nacin SLO igre. Jel trebalo jos 9 utakmica, da svi skontaju taktiku Slovenije, i da prilagode? Kokoskov je 3 stepena iznad svih po znanju trenerstva.
    (Slovenac, 22. septembar 2017 20:34)

    Dosta s tim mitom o Kokoškovu, Slovenija bi pukla ko zvečka da nije one podmićene/nestručne sudijske trojke. Nemaju Slovenci nikog osim Dragića
    (Sale je alfa i omega, 22. septembar 2017 21:18)

    # Link komentara

  32. Ljudi nemojte se obazirati na komentare poput @Dragan Ziric to su ljudi koji nikad nista verovatno nisu ostvarili ali zato daju sebi za pravo da mere ko je i za koliko sposoban. Da li je Sale Djordjevic vrhunski trener ili nije, uopste nije bitno, setimo se npr. Grka na EURO 2004, ljudi uzeli zlato sa nemcom trenerom koji uopste nije bio vrhunski trener, no odlutao sam od teme, poenta price je samo jedno, Sale i njegov strucni stab na neverovatan nacin uticu na tu neku pozitivnu hemiju u ekipi, da su ispali u 1/8 finala ja bi to isto rekao jer smo mi igrali dobro, igraci su se trudili ginuli i onda niko nema pravo nista lose da kaze, srebo sad, meni bar (a znam i svim normalnim ljudima) sija kao najsjajnije zlato, ma kakvo zlato kao dijamant. Svaka cast svim momcima koji su zasluzni za taj uspeh, igraju celu sezonu u timovima i onda celo leto pripreme i igranje za nacionalni tim ... Dragane Ziricu neka ti je to za nauk. Pozz
    (nemanja, 22. septembar 2017 20:57)

    # Link komentara

  33. Treba zabraniti, ko nije rođen u toj zemlji i nema nikakve veze sa tom zemljom. Ovo je sprdnja. Kao Katar u rukometu.
     (Alien, 22. septembar 2017 20:50)

    # Link komentara

  34. @(Jovan, 22. septembar 2017 19:46)
    Pa jeste Kokoskov bio u uzem izboru. Koliko se secam bilo je prakticno izmedju njega i Saleta. Savez je na kraju izabrao Djordjevica, koji je imao odlicne rezultate za ove cetiri godine. Jedino sto nam fali kao kruna je to zlato ali docice valjda i ono narednih godina. Ipak, i ja smatram da je Kokoskov ako nista drugo strucniji, a trenerski svakako mnogo obrazovaniji od Saleta. Covek koji sve postigao svojim velikim radom, a postigao je mnogo i verovatno ce jos vise. Sa druge strane mi je drago da trenutno nemamo potrebe da menjamo naseg selektora zbog njega tj. da imamo nekoliko vrhunskih opcija i svi su sposobni da Srbiju dovedu do medalje.
    (Shone, 22. septembar 2017 20:49)

    # Link komentara

  35. Sto se mene tice Kokoskov je zavrsio za sva vremena kao opcija za trenera reprezentacije. Putuj igumane, mi imamo Saleta...
    (Marko, 22. septembar 2017 20:48)

    # Link komentara

  36. @laki
    Stimac u Efesu, Guduric Feneru, Lazic Zvezdi.... ipak nije za poredjenje.
     (jasdf, 22. septembar 2017 20:41)

    # Link komentara

  37. Jel ti shvatas da smo mi osvojili zlato sampioni bi bili:
    Stime
    Gudura
    Birca
    Vasa
    Kuzma
    Laza

    Jel ti uz njih ide sampioni? Pa, ne ide.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (laki, 22. septembar 2017 19:38

    Zaboravio si da dodas i Lucu,Gagija i Makija jer nista nisu bolji ili kvalitetniji od tvoje sestorke koju si nabrojao.
    (Najrealnije, 22. septembar 2017 20:38)

    # Link komentara

  38. @laki
    o srbi medju sljivama. Kako je strasno sa kojim omalovazavanjem pricas o igracima koji igraju u evroligaskim timovima za razliku od vecine slovenaca, standardnih aba ligasa.
     (naucnik, 22. septembar 2017 20:38)

    # Link komentara

  39. Kad cete Srbi shvatiti vise, da vas je Srbin pokopao? Kokoskov je bio glavna karika SLO tima. Dirigent bez premca. Vas Sale i ostalih 8 koji su dobili skoro 100 poena po utakmici ni do danas nisu shvatili, sta jim je uradio covek. Znaci, Sale nije pripremio igru na novi nacin SLO igre. Jel trebalo jos 9 utakmica, da svi skontaju taktiku Slovenije, i da prilagode? Kokoskov je 3 stepena iznad svih po znanju trenerstva.
    (Slovenac, 22. septembar 2017 20:34)

    # Link komentara

  40. Po meni prepelic je bio treći ..protiv svih je davao lude trojke kad bilo bitno
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Džonikg, 22. septembar 2017 19:53)

    Prepelić je bio tek šesti:
    1. Brazilac
    2. Turčin
    3. Španac
    4. Dragić
    5. Dončić
    6. Prepelić
    (boris, 22. septembar 2017 20:26)

    # Link komentara

  41. Konkurisao je za trenera Srbije ali bio odbijen zbog sportske politike. Jeste Djordjević veliki zaslužni sportista i čovek ali nije vrhunski trener.
     (Dragan Ziric, 22. septembar 2017 20:10)

    # Link komentara

  42. Po meni prepelic je bio treći ..protiv svih je davao lude trojke kad bilo bitno
     (Džonikg, 22. septembar 2017 19:53)

    # Link komentara

  43. Ma Srbi su krivi, gde bi ti iz Nju Jorka bili rasisti.
    (Vlado, 22. septembar 2017 19:46)

    # Link komentara

  44. Kokoskova za trenera Srbije i eto nas na vrhu ponovo. Pitajte u Americi ko vazi za najveceg strucnjaka. Nije no jasno zasto ga nas savez nije ukljucio cak ni u uzi izbor za trenera. Neznanje ili politika?
    (Jovan, 22. septembar 2017 19:46)

    # Link komentara

  45. Rendolf je odigrao odlično i odradio svoj deo, slagali se mi sa tim ili ne. Da mu je pored Makija bio i Beli sa druge strane, svašta bi bilo. Nego nećemo više o tome. Bilo pa prošlo. Slovenci bili staloženiji, a što kaže Šareni "Sačekaćemo ih na nekoj krivini". Naravno fer i u sportskom duhu. A ove pretnje su najobičnija glupost, pa bre u toku utakmice dođe do svakojakih stvari i nema razloga za te glupsoti.
    (Gde ja živim, 22. septembar 2017 19:45)

    # Link komentara

  46. REBEC 
    DIMEC 
    BLAZIC 
    CANCAR 
    PREPELIC 
    VIDMAR 
    MURIC 
    NIKOLIC 

    TO SU SAMPIONI EVROPE NAREDNE 4 GODINE. 

    A MI SLAVIMO SREBRO... 

    NIKAD NECU PREZALITI
    (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 22. septembar 2017 19:31)

    Jel ti shvatas da smo mi osvojili zlato sampioni bi bili:
    Stime
    Gudura
    Birca
    Vasa
    Kuzma
    Laza

    Jel ti uz njih ide sampioni? Pa, ne ide.
     (laki, 22. septembar 2017 19:38)

    # Link komentara

  47. Pa kad diras Porzingisa. Znam da si lupio 2 banane u 2 minuta Stimcu ali na jaceg ne mozes Za brata Stimaru botovi nece da dodju sa prete.
     (laki, 22. septembar 2017 19:35)

    # Link komentara

  48. REBEC
    DIMEC
    BLAZIC
    CANCAR
    PREPELIC
    VIDMAR
    MURIC
    NIKOLIC

    TO SU SAMPIONI EVROPE NAREDNE 4 GODINE.

    A MI SLAVIMO SREBRO...

    NIKAD NECU PREZALITI
     (Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 22. septembar 2017 19:31)

    # Link komentara

  49. Kazniće Partizan sa jos jednom tekmom bez publike zbog pretnji nekih dripaca slovenačkom košarkaškom reprezentativcu.
     (loki, 22. septembar 2017 19:30)

    # Link komentara

  50. Entoni Tonček Rendolf!
     (haligali, 22. septembar 2017 19:29)

    # Link komentara