- Komentari -
  1. @artiljerac Dobro je sto si nam rekao za tvoj operaciju, brinuli smo
    (NbgDeki, 22. septembar 2017 22:55)

    # Link komentara

  2. Još se nije rodio taj Srbin kojeg nećemo kritikovati...
    (EKV, 22. septembar 2017 12:55)

    Kritikovanje je normalna stvar, vređanje nije.
    (vp, 22. septembar 2017 21:30)

    # Link komentara

  3. Tako je Sale legendo! Markoviću vraćaj se u ekipu, potreban si nam čoveče!
    (bole, 22. septembar 2017 20:17)

    # Link komentara

  4. @Realno, 22. septembar 2017 19:41)

    To si sve sem realan. Prvo ti ne znas pozadinu a pricas. Sale ako kaze da nece odustati onda verovatno da postoji razlog zbog kojeg kaze. Ne znas pricu u pozadini.
     (ja sam, 22. septembar 2017 20:08)

    # Link komentara

  5. Ti nisi odustao od Markovica ali on jeste od reprezentacije i sto puta je rekao da nece promeniti misljenje jer je odgovoran covek.Na sta bi licilo,oce,nece.Ozbiljan je covek,ostalo mu je jos par godina karijere i stavio je tacku na reprezentaciju i to se mora postovati.Treba mu vise vremena za odmor izmedju sezona a uz to,svaka njemu cast ali daleko od toga da je neophodan reprezentaciji i da se bez njega ne moze.
    (Realno, 22. septembar 2017 19:41)

    # Link komentara

  6. (M, 22. septembar 2017 13:31)
    Nikada se ni jedan Srbin iz Slovenije nije odlucio da nastupa za Srbiju ni u jednom sportu...
    (Oxi, 22. septembar 2017 19:00)

    # Link komentara

  7. artiljerac
    igrao sam vise puta basket , obicno pijan , da dam prednost , kako sam sutirao kao drazen , skakao kao spanovic a udarao kao muhamed ali :)
     (kladzom do bola, 22. septembar 2017 17:29)

    # Link komentara

  8. Био сам у болници 4 дана,лакша операција,кад oвде и даље велики стручњаци што нису 3 баскета у животу одиграли.Шта је било,било је.Што смо урадили,урадили
    Е,да је био Калинић,е да је био овај,енде.Урадили смо,тачније,нисмо и крај приче.За просутим млеком се не плаче.Просуто је.А,шта ће бити за СП,ко ће онда бити повређен,то ћемо видети.Према томе,"експерти"....
    (артиљерац, 22. septembar 2017 17:05)

    # Link komentara

  9. Nikoga ne ubeđuj, ko hoće iz prve da igra, neka igra. Lično smatram da je naš najveći hendikep baš taj Marković, čak pre svih ostalih, ali ako dečko neće, a igranje u reprezentaciji nije obavezno, putuj Igumane.
    (vidim sve, 22. septembar 2017 16:56)

    # Link komentara

  10. lal
    dragic nije ni igrao zadnja 3 minuta , kuzmica izbacis i igras na sirini bez klasicnog centra , kao oni , otvoris reket i neko vec ulece sa loptom ... . ma sta ja znam ., iskreno ne bih dao da sutiraju onako bezveze nasi u zadnja 2,3 minuta.
     (kladzom do bola, 22. septembar 2017 16:46)

    # Link komentara

  11. @kladzom do bola: u teoriji, ti si apsolutno u pravu, u praksi su postojali odrrdjeni problemi... slovenci su se bolje prilagodili takvoj situaciji...
    1. kuzmic je nas najlosiji izvodjac slobodnih bacanja...
    2. dragic ce ubaciti 9/10 iz naskoka, posle pika protiv bobija (ili rizikujemo da bobi dobije namernu, cak i sa obicnim prekrsajem dace 9/10 bacanja)...
    3. nasi centri su jako opasni kada u petorci imamo pravog organizatora igre (cak je i jovic sa jednom nogom demonstrirao kako to izgleda... utakmica je bila kontrolisana u potpunosti, dok je mogao da igra), ali nisu tipovi igraca koji sami sebi mogu da naprave akcije...
    4. sudijski kriterijum u reketu je bio gori od sudijskog kriterijuma na sidru u vaterpolu (u vaterpolu je sidro zasticeno makar dok ne primi loptu)... bobi je cak uspeo da da neke sumanute poene pod faulom, nazalost sudije bi ostajale neme... o njegovom prebijanju bez lopte je glupo i govoriti... taktika "ne mogu oni da nam sviraju onoliko faulova, koliko mi mozemo da ih napravimo" je od pocetka utakmice dovela do kriterijuma koji je na kraju zahtevao improvizaciju... nama su nedostajali poeni iz reketa, slovencima nisu... kada su se na kraju "pokvarili" dragic i bogdan, sve se svelo na to... a slovenacki abaligasi su jednostavno bili bolji od nasih abaligasa...
     (lal, 22. septembar 2017 16:22)

    # Link komentara

  12. Nisu problem tih poslednjih dva i nešto minuta, već druga četvrtina.
    Tu su Slovenci napravila odlučujuću prednost, i mi smo dosta snage potrošili u stizanju rezultata.Naravno bilo je tu dosta sudijskih grešaka na našu štetu, ali veliki nedostatak za našu ekipu bila je i povreda Jovića, plus dan manje odmora od Slovenaca.Pa vidite, da Dragić nije moga da diše, zato i nije igrao na kraju, što je moglo i da se osveti Kokoškovu, samo da smo mi bili odmorniji.Ne treba se više na to vraćati, nego gledati u budućnost, jer nas već očekuju veoma važne kvalifikacije za Svetsko.
    (kondor, 22. septembar 2017 15:50)

    # Link komentara

  13. @ Ma ne treba nam Marković. Istrošen je on već poprilično. Imamo Lazića koji je isti tip igrača
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Goran, 22. septembar 2017 15:20)
    Branko, ti li si?
    (Sale.mls, 22. septembar 2017 15:41)

    # Link komentara

  14. Pa ne znam.meni je SALE ko brat rodjeni.ne poznajem coveka ali imam osecaj da bi mu svaki deo tela dao u bilo kom trenutku.zvezdas sam a toliko sam se radovao svekom njegovom potezu dok je igrao da nemam srca bilo sta da mu zamerim.i da su bili zadnji sad meni bi bilo ok.znam samo dok je SALE tu i nasa kosarka je tu.ajmo dalje
    (Czv, 22. septembar 2017 15:40)

    # Link komentara

  15. Ma ne treba nam Marković. Istrošen je on već poprilično. Imamo Lazića koji je isti tip igrača
     (Goran, 22. septembar 2017 15:20)

    # Link komentara

  16. Mene samo zanima dokle ces na prvenstva da vodis Stimca i Bircevica. Dva apsolutno beskorisna lika, koji nisu nista napredovali od prvog do poslednjeg takmicenja na kojima smo igrali. Da pozoves bilo koga sa ovog sajta umesto njih dvojice, imalo bi isti uticaj na igru reprezentacije.
    (NbgDeki, 22. septembar 2017 15:19)

    # Link komentara

  17. Respekt do neba za Đorđevića !! Jednom kralj-uvek kralj! Respekt za Teodosića iz hiljadu razloga. Takođe i za Bogdanovića. Ovim jadnim "kritizerima"otkud pravo da lupaju stvarno ne razumem. Pozdrav svim dobronamernim navijačima bilo kojih boja. Znam da smo u većini.
     (Galeb south, 22. septembar 2017 15:15)

    # Link komentara

  18. Sale, svaka cast ljudino, odrastanje u sampionskoj ekipi je ocigledno ostavilo neizbrisiv trag.Ponosni grobari
    (MOCA, 22. septembar 2017 15:01)

    # Link komentara

  19. zasto smo isli na ishitrene suteve , umesto ulazaka u reket kosa i verujem penal zavrsnice . to mi nije jasno na 2 min 40 sec mi samo sutiramo a slovenci debelo u bonusu sa lic.greskama . zasto ?
     (kladzom do bola, 22. septembar 2017 14:51)

    # Link komentara

  20. Svaka cast Sale za sve sto si ucinio, nema spora da si uneo nesto novo u nasu kosarku. Ali ima jedna stvar koju zameram. Taj tvoj nacin vidjenja sveta, "ortacki" "etika ekipe iz kraja" ima svoje limite. Svaki srpski trener stare garde bi napravio tehnicku jos u prvom poluvremeneu protiv Slovenaca i tako napravio osecaj u sudijskim glavama da moraju da naprave bolji balans u odlukama. U drugom delu to bi znacilo najmanje pet lopti vise za nas od onog sto smo imali. Konacan rezultat, mozda i dalje srebro ali ne bi ostao ovaj gorak ukus da se nije uciniilo sve sto je monglo.
    (triplem, 22. septembar 2017 14:41)

    # Link komentara

  21. (Oliver, 22. septembar 2017 13:14)

    Nemoj tako prijatelju. Ta "smučarska" zemlja je dala sasvim solidan broj vrlo dobrih i odličnih košarkaša. Ne razumem ljude koji uporno da bi nekog uzdigli moraju nekog drugog da ponize. To što Slovenci više vole zimske sportove ne znači da ne znaju da igraju košarku. Pa zamisli da za jedno 10-20 godina Srbija napravi ozbiljan tim u hokeju i pobedi Sloveniju. I onda oni kažu "Vidi ovi što nisu nijednom igrali ozbiljno takmičenje nas pobedili". Nije to lepo i ne bi smelo da se radi.
    (Gde ja živim, 22. septembar 2017 14:21)

    # Link komentara

  22. Djordjevic je napravijo velik uspeh sa ovakvim timom sto niko od navijaca nije ocekivao da je ovaj tim vodijo Pesic,Obradovic,Ivkovic nebi sigurno dosli do polufinala ali Djordjevic je kriv za poraz u finalu i to niko nece da kaze javno pravijo je dosta gresaka tokom meca pogotovo na kraju dali su ga sudije izbacile iz taka mislim da jesu i zbog toga je pravijo greske kao sto sam rekao ova tri nasa proslavljena trenera koja sam naveo gore nebi doveli ovaj tim ni do polu finala ali sam siguran da su vodili samo finale umesto Djordjevica protiv Slovenije siguran sam da nebi mi izgubili i u tome je nasa najveca tragedija i bol jos veca.
    (Buki, 22. septembar 2017 14:20)

    # Link komentara

  23. Mogao si Tea povesti samo da odigra jedno poluvreme u finalu. To bi bilo dovoljno.
    (Mare, 22. septembar 2017 13:23)

    Vidi se da nikad nisi potrčao za loptom inače ne bi sada izvaljivao ovakve nebuloze. Jeste, baš će da vodi igrača koji dan priprema nije prošao zbog povrede. Misliš li ti da forma i fizička sprema vrhunskim sportistima dolazi preko noći? Ali važno je samo da se nešto kaže protiv Đorđevića pa makar to bili i besmisleni argumenti. Zna se odakle i sa kojim motivima, duvaju takvi vetrovi.
    (Kvazi-eksperti, 22. septembar 2017 14:15)

    # Link komentara

  24. Ma pusti sada Tea i ko je odlučio o njemu.On sam,ti ili Klipersovi doktori.Nije ga bilo i gotova stvar.
    I bez njega smo došli do finala, rezultat je bio 82:82 na 2 min i 35 sekundi pre kraja,dva najbolja igrača Slovenije van igre, slobodna bacanja za nas i Slovenci u bonusu.Znači,svaki prekršaj mi idemo na liniju slobodnih bacanja.
    E,sada ti nama objasni ko je odlučio da mi igramo onako tih poslednjih 2:35 min i u njima izgubimo 13:3 i utakmicu koju smo dobijali ???
    To ti nama objasni !!
    To je bio momenat kada se odlučuje utakmica,kada na scenu stupa trener,njegovo znanje i taktika.Sve je bilo na našoj strani u tom momentu,a naša igra se raspala,bez ikakve strategije,smišljene akcije,penal završnice......
    Usiljeni i bespotrebni šutevi za tri poena i promašaji.
    Ko je to odlučio i gde je tada bio trener.
    Jer kako Goran Dragić reče: " Svi dobri potezi kreću od trenera".
     (Raca, 22. septembar 2017 14:15)

    # Link komentara

  25. Markovic sad vise nije potreban, kad je bio nije ga bilo.
    (Vlado, 22. septembar 2017 14:13)

    # Link komentara

  26. @M
    Jeste Dončićev otac rekao da ga niko iz saveza nije zvao, ali ni on nije izrazio želju da igra za Srbiju.Ne treba žaliti, nego se okrenuti onim igračima, koji zaista žele da igraju za Srbiju.Evo mi došli sa trećim timom i umalo uzeli zlato.Jedino mi je žao, što nismo Kaminskog pitali, čovek igrao tamo u Americi za jedan srpski klub.Jeste odbio Poljsku, ali možda bi igrao za Srbiju.
    (kondor, 22. septembar 2017 14:07)

    # Link komentara

  27. (Oliver, 22. septembar 2017 13:14)

    Ta "smucarska" Slovenija je pobedila sve sa kojima je igrala na EP. U kom si ti tripu decko? Da nekome "pripada" zlato jer su navijaci mitomani i veruju da su kosarkaska nacija? Idi iza zgrade ubaci jednu od 10 i pazi da se ne povredis.
     (Bugarski grafolog, 22. septembar 2017 14:01)

    # Link komentara

  28. Mi nismo selektor, zakucaj se u fotelju i gledaj.
     (Delije Čikago, 22. septembar 2017 13:57)

    # Link komentara

  29. Klasican alibi trener!
    Sada kada je uzeo srebro - ja sam rekao Teu da ne ide. Ili u prevodu, kakav sam ja smeker, uzeo sam srebro bez Tea, da je bio i Teo ladno bih uzeo zlato.
    Da je bio sedmi na EP - cutao bi o ovome. Ili u prevodu, jbg nije bilo Tea, Kaline, Nedovica itd., vi biste mozda medalju sa B timom?
    Djordjevicu, Djordjevicu...
    (milos, 22. septembar 2017 13:54)

    # Link komentara

  30. A ko je odlucio da poziv ne dobiju Milutinov, i Ivan Paunic iz Fuelanabrade?
     (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 22. septembar 2017 13:35)

    # Link komentara

  31. Uzasno me nerviraju komentari tipa, prvi plej teo, drugi jovic, centar jokic...itd itd Ti sastavljaci timova tj treneri u svojim glavama nisu nikada nista trenirali, niti su imali dodira sa sportom, sem vrv na sony playstationu... Kvazi treneri danima sam slusao kako pljujete nasu reprezentaciju, sad vam nije dosta ni finale, a pricali ste da necemo grupu proci.. TISINA!
    (istina, 22. septembar 2017 13:33)

    # Link komentara

  32. A cija je odgovornost sto Dragic i Doncic igraju za SLoveniju? Otac Luke Doncica je izjavio da ga niko nikada iz Srbije nije pitao da mu sin igra za Srbiju.Pa valjda postoji covek sa imenom i prezimenom u Kosarkaskom savezu Srbije koji je zaduzen da prati Srbe sirom sveta koji bi mogli da zaigraju za reprezentaciju.To je samo nasa neodgovornost.
    (M, 22. septembar 2017 13:31)

    # Link komentara

  33. Kao Zvezdas mogu da ti kazem da je Sale za mene kralj. Kao kosarkasa ga volim i postujem. Od skoro kao i trenera. Vidis, on je nosio crno bele boje igrao za Partizan i verovatno ga voli. Volim i ja Saleta i to je razlika izmedju vas i nas. Vi ste, vecina vas, nauceni da vredjate i mrzite.
    (ojhaaa, 22. septembar 2017 10:18)

    Kao oni sto su Bogdana gadjali bakljama, pa mu napali oca posle polufinala? Kao oni sto su Stojkovica pokusali da ubiju? Naravno da nismo isti...
    (Woodchuck, 22. septembar 2017 13:29)

    # Link komentara

  34. Ako Teo kaze da ne moze,to je to,kako neko moze posumnjat u to,posle svih ovih godina.Nikakvi Klipersi tu ne mogu nista.
     (to je to, 22. septembar 2017 13:24)

    # Link komentara

  35. Mogao si Tea povesti samo da odigra jedno poluvreme u finalu. To bi bilo dovoljno.
     (Mare, 22. septembar 2017 13:23)

    # Link komentara

  36. Dokle god je ovakva organizacija i suđenje nemamo šta da tražimo u finalima. Koliko samo spornih odluka u finalu EP protiv Slovenije, šta mislite kako će suditi protiv USA? Sve i da odigramo "nenormalno" samo će da nam ubace klip u točak i ćao. Jednostavno ovo je otišlo predaleko i nema više nikakve veze sa sportom. Pogledajte oni su primili Kosovo, mimo svih statuta, mimo zdrave logike, mimo toga da ga ne priznaje pola sveta i 5 članica EU. Možemo da se žalimo koliko hoćete oni če da nas kradu i baš ih briga.
    (sinko, 22. septembar 2017 13:20)

    # Link komentara

  37. Iskreno, ne verujem Djordjevicu. Mislim da je Teodosic odlucio,bilo da je otvoreno rekao Djordjevicu ili je dao "nagovestaj" pa je onda Djordjevic "odlucio".Sada naravno stiti Teodosica kako se bes javnosti ne bi okrenuo protiv njega.Jer svi znamo da bismo osvojili zlato sa Teodosicem,prica o danu vise odmora je glupost.Za kompletnu regeneraciju je sasvim dovoljno 48 sati.Svetislav Pesic je juce lepo rekao:"Kad osvojis srebro s Amerikancima,onda slavis,kad osvojis sa Slovencima,onda stavis prst na celo i zamislis se." Mi smo doziveli da nas smucarska nacija pobedi u nasem nacionalnom sportu broj jedan.To bi bilo isto kao kada bi nas Nigerija pobedila u vaterpolu.
    (Oliver, 22. septembar 2017 13:14)

    # Link komentara

  38. Јовић је показао да са позиције трећег плејмејкера (иза Теодосића и наравно Марковића) оног момента кад га гурну потпуно у ватру - може као главни плејмејкер да изнесе скоро сам читаво првенство и на томе му треба скинути капу. Теодосић је иза себе на Свјетском првенству имао Марковића и Јовића (куд ћеш боље), а Јовић је на Европском првенству имао - Мицића.

    Теодосић остаје главни плејмејкер (ако буде желио да игра још један циклус 2019-2021), Јовић је сјајни други. Све што је потребно јесте добар трећи плејмејкер (као што је Јовић био пар година).

    Дакле, неко од ових доле:

    Мицић
    Радичевић
    Јарамаз
    Пено
    неки добар јуниор (неко ко ће се тек покавити)
    неко кога смо прескочили

    Марковић се опростио од репрезентације и не треба га гњавити. Могао је још играти, али сам је рекао да је завршио репрезентативну каријеру.
    На њему се и не може базирати будућност на тој позицији јер већ сада има 30 година.
    И Теодосић има 30 година, али је Теодосић креатор игре и веома добар шутер, а такви су ем потребни ем се спорије физички троше од дефанзивно орјентисаних плејмејкера.
    За дефанзиву је потребна свјежина (читај: брзина, рефлекси и кондиција), а она се углавном губи након тридесете.
    Стога је сасвим вјероватно да Марковић 2019, 2020. неће бити онај на кога смо навикли.

    У његовом случају треба ставити тачку и окренути се другим плејмејкерима.
    (Астер, 22. septembar 2017 13:06)

    # Link komentara

  39. Kad je vodio povredjenog Krstica 2014. na SP bio je u pravu. Verujem da je i sad u pravu sto nije Teodosic bio u 12. Zato svaka cast. Stoji iza svojih odluka. Jedina zamerka je nekako olako propustenih poslednjih 3 minuta u finalu. Nekako smo stihijski to odigrali,a to nije nas obicaj.Bez obzira na sudijske odluke.
    (santa justa, 22. septembar 2017 13:03)

    # Link komentara

  40. Gde si Divose legendo, šteta što nisam video tvoje komentare i sličnih ljudi tokom prvenstva falili su umesto gomile nebuloza i prepucavamo.
    Što se tiče Saleta, dokazao se milijardu puta, tako da je jako teško biti kritičar te ljudine bez obzira što su mi neki njegovi potezi bili nerezonski(malo ih je) siguran sam da sam mnogo manje stručan I manje vidim od njega. E sad sto su Srbi skloni pametovanju, hirovitosti i imaju manjak objektivnosti šta da se radi. Valjda su Sale i sve te veličine koje narod pljuje svesni toga i neće mu zameriti.

    Još se nije rodio taj Srbin kojeg nećemo kritikovati...
     (EKV, 22. septembar 2017 12:55)

    # Link komentara

  41. E sad idemo dalje, ceka nas za 2 godine svetsko napad na zlato!! Ako svi zdravi i zele dabudu u tim ja bi poveo: 
    Na plej: teodosic, jovic, markovic 
    Na dvojku:bogdanovic, nedovic, guduric 
    Na trojku: kalinic, lucic, zagorac 
    Na cetvorku: macvan, bjelica, mitrovic mozda 
    Na petici: jokic,marjanovic, kuzmic
    (miki, 22. septembar 2017 12:41)

    Malo je 15 igraca, treba povesti minimum 25! :)
     (Нико не може да забрани ККП да буде ККП! Па ни, 22. septembar 2017 12:53)

    # Link komentara

  42. Ako je ovo stvarno tacno, onda svaka cast. I ja bih isto uradio!!!
    (SPIDER, 22. septembar 2017 12:51)

    # Link komentara

  43. E sad idemo dalje, ceka nas za 2 godine svetsko napad na zlato!! Ako svi zdravi i zele dabudu u tim ja bi poveo:
    Na plej: teodosic, jovic, markovic
    Na dvojku:bogdanovic, nedovic, guduric
    Na trojku: kalinic, lucic, zagorac
    Na cetvorku: macvan, bjelica, mitrovic mozda
    Na petici: jokic,marjanovic, kuzmic
    (miki, 22. septembar 2017 12:41)

    # Link komentara

  44. Za dve godine ova generacija ce biti na vrhuncu. Najstariji igrac ce biti Teo sa 32 god. Dosta igraca ce napredovati. Mozda ekspolodira neki mladi igrac, npr. Zagorac. Mozemo se "potuci" sa Amerima, sto bi rekao Vlade Djurovic.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aco, 22. septembar 2017 12:20)

    Slazem se . Mada nas cilj treba da bude kontinuitet medalja. Drugi nesto ostvare i gase se dok smo mi stalno sam vrh. Nadam se da cemo na sledecim takmicenjima ici u duplo jacem sastavu.Ameri treba da budu nas cilj ali samo ako imamo kompletan tim. Pa neka bude tuca..
    (fortissimo, 22. septembar 2017 12:39)

    # Link komentara

  45. Za dve godine ova generacija ce biti na vrhuncu. Najstariji igrac ce biti Teo sa 32 god. Dosta igraca ce napredovati. Mozda ekspolodira neki mladi igrac, npr. Zagorac. Mozemo se "potuci" sa Amerima, sto bi rekao Vlade Djurovic.
     (aco, 22. septembar 2017 12:20)

    # Link komentara

  46. Сале је "стара школа", неће се повијати тренутним околностима, нити ће у настојању да себе промовише, понављати пожељну мантру, или пак угађати светини све више умова обликованих ријалити садржајима.

    Рећи ће оно што сматра да треба и мора да каже.

    И за финални меч је у праву. У том финалу одлукама судија које су биле на нашу штету, Словенци су добили барем 4-5 екстра поседа. Тај нвишак поседа је може компензовати агресијом и натерати ривала да изгуби толико лопти више, и то можете само константним притиском на противничог плеја, за то нам је требао или Пефи Марковић, или Калинић или барем здрави Јовић (било који од тих).

    Зато је важно да је Сале нагласио да не одустаје од Пефија Марковића. Тренутно су ствари нејасне око квалификација за СП, да ли ће или неће играти ЕЛ играчи, свакако ваља, по мени, имати спремно решење за оба могућа расплета, а Марковић (ако би ЕЛ играчи играли квалификације) нам је и даље силно потребан.

    Тео није играо на ЕП, и разни недовршени и исфрустрирани људи га прозивају, доказујући своју инфантилност причом "ма фолира, а за НБА клуб може да игра".
    Да је играо, и одиграо спутан зравственим стањем испод оного што ови исти очекују опет прозивања "ма пропо Тео, који мој узима место неком другом". Таквима угодити је немогуће.
    Зато је важно да је Сале нагласио да је одлука његова. И исправно је одлучио.
    Идемо даље
    (Divos, 22. septembar 2017 12:11)

    # Link komentara

  47. Kao Zvezdas mogu da ti kazem da je Sale za mene kralj. Kao kosarkasa ga volim i postujem. Od skoro kao i trenera. Vidis, on je nosio crno bele boje igrao za Partizan i verovatno ga voli. Volim i ja Saleta i to je razlika izmedju vas i nas. Vi ste, vecina vas, nauceni da vredjate i mrzite.
    (ojhaaa, 22. septembar 2017 10:18)

    Te priče ,, nismo isti" su toliko postale imbecilne da bi ih zakonom trebalo zabraniti. Da isti smo, itekako smo isti, svi mi. Isto tako smo svi učeni da mrzimo, da mrzimo sve ono što je uspešno i lepo a što nije naše. Ajde momak pronađi neku vest o Bogdanu ili Žocu od pre par godina, a da među komentarima ne naiđeš barem na dvocifren broj onih negativnih, napisanih od strane tvojih kolega sa severne tribine, apsolutno se velika većina iz suprotnog tabora ni najmanje ne razlikuje po tom pitanju. I baš zbog toga što takvi kao što si ti prave podele i razlike među našim narodom (zbog drugačijeg navijačkog opredeljenja) u ovoj zemlji nikada neće zavladati blagostanje i čovekoljublje...
    (San Antonio Spurs, 22. septembar 2017 12:09)

    # Link komentara

  48. Znaci Teo je i povredjen zelio da igra a vecina na ovim komentarima ga je stavljala u isti kos sa nekim Jokicem koji nista rep. nije dao. Sramota za sve koji su pljuvai i stavljali Tea na stub srama.
    (Borky, 22. septembar 2017 11:19)

    Nista nije dao?! Srebrna medalja sa O. I. je za tebe nista? OK, idemo dalje. Srecom, zivimo u zemlji u kojoj ce do kraja dana biti jos mnogo glupljih kom. pa ce se ovaj tvoj nonsens zaboraviti. Srecom...
     (NS#1, 22. septembar 2017 12:06)

    # Link komentara

  49. Сви који призивају Савета , и позивају га нек се запитају шта би они у радили пре меча. Сви су паметни после , чак неко рече само да је Три седео на клупи. Значи још један играч мање у ротацији и већи умор. Друго кога би сте поставили пошто вам ни један не ваља. А имамо најбоље тренере у Европи.
    Додуше знам да је већина тих негативних коментара из Хрватске али желе да се прикрију. У њихове разлоге за коментаре не улазим.
     (Гиле, 22. septembar 2017 12:01)

    # Link komentara

  50. Ne bih rekao da neko od nas Zvezdasa mrzi Bogdanovica, nego ljudi obozavaju da troluju, a ovde im je razlog ona Bogdanova izjava od pre par godina, pa to maksimalno eksploatisu. Bogdanovic svako leto umesto da odmara (a njemu je svaka sezona naporna jer je sa Fenerom prethodnih godina igrao preko 80 utakmica do sredine juna), stavi se na raspolaganje reprezentaciji i nasoj drzavi je na raspolaganju ta dva meseca. To se odnosi na sve nase reprezentativce, cak i na one koji ovoga leta (uglavnom opravdano) nisu bili tu. Ljudi izgaraju za taj dres, i mislim da navijaci ma koliko da su ostrasceni to umeju i moraju da cene. Ej, decko se ubi od plakanja posle finala - to svako mora da ceni. Njemu svaka cast, dao je sve od sebe i ovo srebro je ogroman uspeh. Bice zlata za njega na pretek narednih godina...
    (Nenad86, 22. septembar 2017 12:00)

    # Link komentara

  51. samo molim da ljudi ne budu kratkog pamcenja i da se sete koliko je samo teo dao do sada za reprezentaciju.

    da je mogao da igra sada, verovatno jeste. nije morao da se slozi sa djordjevicem. ocigledno usled velikog otkaza igraca nije postojala ogromna zelja. ali momak je i dalje car. zaduzio nas je sve. vec godinama igra bez otkaza malte ne..
     (cofi0089, 22. septembar 2017 11:55)

    # Link komentara

  52. Rekli su Ameri Teodosicu,prijatelju imas 30 godina,ako hoces ozbiljno da se oprobas u NBA zaboravi na EP ove godine,ne znam cemu ova izjava.
    (Bot na kvadrat, 22. septembar 2017 11:53)

    # Link komentara

  53. Prilično sam sumnjičav prema ovoj Saletovoj izjavi, jer delim mišljenje onih koji tvrde da je iz NBA stigla direktiva.
    Međutim, ono što me oduševljava je način na koji Sale štiti svoje igrače, one koji igraju i potencijalne reprezentativce, za razliku od Željka Obradovića, koji je te 2005. kao mlada kukao na konferenciji za štampu i svoje igrače okrivio za neuspeh, ne preuzevši tad ni trunku odgovornosti.
    Bravo, Sale.
    (pedja_71, 22. septembar 2017 11:47)

    # Link komentara

  54. Lepo je neko jednom obrazložio Markovićevu penziju.

    Dečko je sjajan igrač, ali u reprezentaciji je uvek imao zadatak da nadoknadi neigranje odbrane Tea. I šta se desi? On izdominira u odbrani, to niko ne vidi, u toku utakmice dva-tri puta ne stigne do jednog od dvojice igrača koje čuva i to svi vide. U napadu ne može da odradi ono što zna jer nije realno igrati odbranu na dvojici i onda odigrati jak napad. Dakle, da me niko pogrešno ne shvati, Teo je mozak ekipe, ali njegove greške u napadu niko neće osporavati, a ima ih, dok odbranu doslovno ne igra. Marković je to krpio, ali nikoga ne interesuje odbrana, i zašto bi dečko više bio naciji "najgori igrač" a drugi se kiti herojstvom, kada apsolutno isto daje na terenu u srazmeri napad/odbrana.

    Svako iole kršten će se uslaglasiti da je zato Bogdan nešto što se rađa jednom u 100god (kod nas jednom u 30) pa ima snagu i znanje da odigra 30min maksimalno i napred i nazad. Problem je što je sad igrao po 36-37min. Ljudi, ne može, nije to doping nego ljudsko telo. Da je imao Markovića u timu, Bogdan ne bi išao ispod 35p po meču lagano.
     (Kit Karson, 22. septembar 2017 11:41)

    # Link komentara

  55. Sale, bilo koja medalja sa B timom je podvig. Kapa dole.
    (johngrant, 22. septembar 2017 11:39)

    # Link komentara

  56. Kao Zvezdas mogu da ti kazem da je Sale za mene kralj. Kao kosarkasa ga volim i postujem. Od skoro kao i trenera. Vidis, on je nosio crno bele boje igrao za Partizan i verovatno ga voli. Volim i ja Saleta i to je razlika izmedju vas i nas. Vi ste, vecina vas, nauceni da vredjate i mrzite.
    (ojhaaa, 22. septembar 2017 10:18)

    Svaka tebi cast prijatelju ali nemoj da govoris u ime svih navijaca Partizana. Ja kao miljenik crno bele boje postujem igrace Zvezde pogotovo one koji ginu za dres Srbije. Jako sam aktivan na ovom portalu i video sam koliko zvezdasa mrze Bogdanovica, zna se i zasto, to je apsolutno neopravdano i zalosno, tako da nisu samo pojedini partizanovci takvi nego i zvezdasi. Na kraju krajeva, mi se ne delimo da zvezdase i partizanovce, nego na dobre i lose ljude.
    (Mare, 22. septembar 2017 11:34)

    # Link komentara

  57. Šta kažu sad ovi što su prozivali Tea? Koliko god me ovi momci na čelu sa Saletom činili ponosnim, toliko pojedini komentari na internet portalima i društvenim mrežama mi izazivaju osećaj gadjenja i sramote, sramote što medju nama ima u ne tako malom broju onih koji olako prelaze i zaboravljaju na one najbolje i najzaslužnije koje Srbiji donose uspehe i pritom ih još pljuju i omalovažavaju.Ti umeju biti najglasniji, njihova zloba i neznanje zaudaraju do boli. Prozivati Tea da zbog para nije igrao u reprezentaciji (a čovek će u NBA zaraditi manje nego da je ostao u Moskvi) dovoljno govori kakve sve umotvorine padaju ljudima na pamet. Kako smo krenuli i kako je sve manje normalnih u ovoj zemlji, ovi momci su pravo zlato i pokazuju da smo sposobni za najveće domete ako smo dobro vodjeni.
    Što se tiče samog finala siguran sam da je Jović bio spreman da bismo i dobili, on nije mogao da igra odbranu dok je bio na parketu i tačno smo zbog toga imali problema u drugoj četvrtini, kada smo i izgubili meč. Ovo što je Sale rekao i meni je padalo na pamet, da je samo Marković ili Kalinić bio tu, tu ne bi bilo dileme odbrana bi bila još bolja, pritom i jedan i drugi igraju napad odlično. Šta je tu je ostaje nam da žalimo samo, ovo će nam se kad tad vratiti ubedjen sam.
     (Larry, 22. septembar 2017 11:31)

    # Link komentara

  58. A secaš se kada si ti bio povredjen a ipak si igrao za reprezentaciju je li se secaš Sale?Teo je morao da bude tamo makar i ne igrao niti jednu utakmicu.Ne može da se uzme zlato tako što imaš samo jednog igraca koji ima onu stvar da baci loptu na koš,kao što vidiš isforsirao si ga i u finalu je bio mrtav umoran.Svi su se cudili zasto toliko forsiras Bogdanovica protiv Belgije i Velike Britanije umesto da odmara on igra po 30 minuta.Vratio si nas na vrh svetske košarke a zlato nismo uzeli samo zbog tebe i tvog stucnog štaba.Mogu ovi klinci da mi daju milijardu minusa ali istina je da si ti najveci krivac a da to nisi ni spomenuo vec pricaš o sudijama i nekim drugim stvarima.A prava istina je da si u finalu izgubio kompas,ko prati košarku malo detaljnije a ne kao one devojcice na doceku zna o cemu pricam.
    (Back in Black, 22. septembar 2017 11:28)

    # Link komentara

  59. Znaci da nisi doneo tu odluku, sada bi bili prvaci...
    Ali to ni ne pomislja da podnese ostavku, a i sto bi kad je u ovoj zemlji misaona imenica da neko preuzme odgovornost za svoje postupke i odluke.
     (postovalac, 22. septembar 2017 11:25)

    # Link komentara

  60. Znaci Teo je i povredjen zelio da igra a vecina na ovim komentarima ga je stavljala u isti kos sa nekim Jokicem koji nista rep. nije dao. Sramota za sve koji su pljuvai i stavljali Tea na stub srama.
    (Borky, 22. septembar 2017 11:19)

    # Link komentara

  61. Druže moj, ne može blokada da se primi za drugo poluvreme :)
    (jednom, 22. septembar 2017 11:05)

    # Link komentara

  62. A panteri kadar nevera!!
    (Grobar, 22. septembar 2017 10:07)


    Kao Zvezdas mogu da ti kazem da je Sale za mene kralj. Kao kosarkasa ga volim i postujem. Od skoro kao i trenera. Vidis, on je nosio crno bele boje igrao za Partizan i verovatno ga voli. Volim i ja Saleta i to je razlika izmedju vas i nas. Vi ste, vecina vas, nauceni da vredjate i mrzite.
    (ojhaaa, 22. septembar 2017 10:18)

    Hej, kakve razlike, nemoj sve da nas svrstavas u kos sa ovim "Grobarom", nismo svi takvi, ni blizu.
    Kamo srece da svi imaju zelju kao Teo, Marjanovic, Stimac, Bogdan, Lucic...
    I pitanje je da li je ono toliko ostrasceni Grobar ili samo glumi Grobara i pokusava da svojim nerezonskim komentarima nanese gnev na racun Grobara.
    Ne nasedaj, kad god vidis tog sto pise dva znaka uzvika, uzmi sa rezervom, mozda blefira.
    (Pravi Grobar, 22. septembar 2017 11:00)

    # Link komentara

  63. Sale nam je vratio zelju da budemô uz reprezentaciju I uz te momke. Ponosni sam na nase...hvala vam za sve...
    (Zoran M., 22. septembar 2017 10:52)

    # Link komentara

  64. Veliki sam navijač Partizana, ne volim da to ističem. Ljudi ovo je reprezentacija i u njoj jednako volim sve momke. Svi daju sve najbolje od sebe. Maliciozno je Tea ili Pefija, ma bilo koga prozivati zbog neigranja na ovom EP-u. Svi ti momci već deceniju pokazuju fantastičan odnos prema Srbiji. Đorđević je jedan od najvećih kojih smo imali u sportu uopšte. Pustite se klubova, tada navijam za Partizan, ali reprezentacija je skup najboljeg što imamo. Živjela Srbija i njeni sportski heroji. Stop klubaštvu.
     (košarka je samo igra, 22. septembar 2017 10:50)

    # Link komentara

  65. Нама треба више играча попут Лучића од позиције 1 до 4, пошто нам центри никад нису проблем.
    Дакле атлете, скочни, јаки, брзи.
    Друго, шут, мора више играча да има слободу да шутира, да будемо опасни са свих страна.
    И закуцавања!
    Закуцајте ту лопту у кош, а не да је полажете, па није кошарка одбојка!
    Ово све пишем ако оћемо да бијемо Шпанце (кад су комплетни) и Американце, јер да би тукли њих морамо да дигнемо комплетну игру и програм на виши ниво.
    Све у свему бићемо сила на наредним такмичењима.
    Имамо врхунског селектора и коначно после 15 година имамо и топ играче, бар њих десетак, што је и потребно за злата.
    Биће клање са Американцима и Шпанцима на светском и олипијади.
    Проблем са нашим колективним спортовима, изузев ватерпола, је што смо престали да производимо супер-звезде, супер-играче.
    А такви узимају злата.
    Кад чујем реч тим, преврне ми се стомак.
    Баш би ми доминирали раније у кошарци, одбојци, ватерполу, рукомету, да нисмо имали Ђорђевића, Бодирогу, Дивца, Грбиће, Миљковића, Шкрбића, Перуничића, Шапића, Икодиновића...
    Изгубили смо задњу деценију то, зато сем ватерпола, злата нисмо видели 15 година.
    Изузезак само одбојка 2011, али погађате ко је тад играо и био мвп, Миљковић.
    (некле, 22. septembar 2017 10:41)

    # Link komentara

  66. Sve dok se na svaku vest prepucavaju dve velike navijačke grupe, umesto da rade nešto korisno u svom životu, u ovoj zemlji neće biti bolje.
     (stef, 22. septembar 2017 10:41)

    # Link komentara

  67. (Grobar, 22. septembar 2017 10:07)
    Tvoj problem jeste upravo sto sanjas Zvezdu, jer da ista u toj glavi imas ne bi ti palo na pamet da komentarises to na vesti o Djordjevicu. ZVezdasi ga postuju i ne gledaju ga na taj nacin, a pitam se sta bi vi radili da je Radonja na celu reprezentacije, pa vama smeta Guduric i Lazic a kamoli da je jos i trener neki tu.
    Kompleksi!
    (anica, 22. septembar 2017 10:38)

    # Link komentara

  68. Kao Zvezdas mogu da ti kazem da je Sale za mene kralj. Kao kosarkasa ga volim i postujem. Od skoro kao i trenera. Vidis, on je nosio crno bele boje igrao za Partizan i verovatno ga voli. Volim i ja Saleta i to je razlika izmedju vas i nas. Vi ste, vecina vas, nauceni da vredjate i mrzite.
    (ojhaaa, 22. septembar 2017 10:18)

    Kao navijac Partizana mogu da kazem da je Jovic ljudina! Sa onakvom povredom je rizikovao i igrao ugrozavajuci sezonu. Sta reci o Stimcu? Odlican igrac i jos bolji covek. Kakvo vredjanje? Pa i Vasa se trudio i mora mu se odati priznanje.
    Moje misljenje o Zvezdi i razlozima dominacije je jedno a druga stvar su igraci. Njima svaka cast i nikoga ne bi izdvajao u odnosu na bivse kosarkase Partizana.
     (ej bre, 22. septembar 2017 10:38)

    # Link komentara

  69. A panteri kadar nevera!!
    (Grobar, 22. septembar 2017 10:07)??????????
    (Aleksej, 22. septembar 2017 10:38)

    # Link komentara

  70. Koliko god Teo ili Nedović bili odlični igrači, sad kad pogledam sa ove distance, ne znam koliko bi bilo fer da su ušli u tim pored Vase ili Lazića koji su ipak prošli celokupne pripreme. Teo bi možda i to veliko možda bio spreman od četvrtfinala kao Sale 1998., ali voditi ga nespremnog pored spremnih i motivisanih igrača mislim da ne bi bilo u redu. Naravno ovo je mišljenje posle svega, da je pošao ja bih verovatno slavio, ali sada nakon svega mislim da ne bi bilo u redu.
    (Gde ja živim, 22. septembar 2017 10:37)

    # Link komentara

  71. Kakav je to skup ljudi u i oko reprezentacije, pa to je ogledni primer kako jedan tim treba da izgleda. Kulja ponos iz mene na njihov pomen. Na stranu da li je to što pričaju univerzalna istina, oni su timčina i svaka im čast na tome, na čelu sa ljudinom, živom legendom Saletom Đorđevićem!
     (bg, 22. septembar 2017 10:37)

    # Link komentara

  72. Da da.. Odmora nam je trebalo..
     (HanSolo, 22. septembar 2017 10:36)

    # Link komentara

  73. Clippersi su odlucili
    (mare, 22. septembar 2017 10:33)

    # Link komentara

  74. malo mi je nejasno zasto su se grobari ma vestima o reprezentaciji navrzli na nas ??? vest o bogdanu da neznam , 20 kosa ,oni pisu kako je lepo biti grobar veceras , vest o macvanu oni opet , sad o djordjevicu ,oni pisu , " kadar nevera " ??? reprezentacija igra ljudi , o cemu se radi !!! sad bi mi trebali da pricamo o kalinicu , teodosicu , nedovicu , bjelici , simonovicu ,kako nisu bili tu , ili lazicu , guduricu ( koji su realno bili losi ) ili nedostatku jovica u finale ,koji je realno vezivno tkivo i videli smo sta je bogdan u finalu uradio bez njega ,o marjanovicu necu trositi reci . cemu ove price , kad krene liga pa pricajte o tome.
     (ernesto che, 22. septembar 2017 10:30)

    # Link komentara

  75. Obozavam Tea.Sad mi laknulo,kad znam da nije ništa sporno sa njegove strane.
    (dever, 22. septembar 2017 10:28)

    # Link komentara

  76. Prica gluposti, a mi znamo da ne igra jer su Klipersi poslali naredjenje iz LA...
     (sarkazam, 22. septembar 2017 10:25)

    # Link komentara

  77. Bravo strucnjace. Da smo Tea imali umesto Micica i poslednjoj cetvrtini finala pobedili bi. Nije morao ni igrati do finala. Ali po tom strucnjaku je vaznije imati 12 zdravih igraca od kojih pola nikakve koristi. Trebali smo umesto Lazica voditi Tea ili Nedovica. Pa mozda je i Kalinic mogao da ide, ceka do kraja. Vodis 10 zdravih igraca i 2 za kraj.
     (Mijat, 22. septembar 2017 10:25)

    # Link komentara

  78. Razumem Đorđevića. Video je da kola idu nizbrdo i odlučio se za kompaktnu reprezentaciju bez umetnika, sa puno boraca. I videlo se u finalu da su nam samo nedostajali zdravi Lazić i Jović. Svi su generali pametniji posle boja. Sad kad sagledamo to finale, vidimo da je možda trebalo forsirati zdravog Micića u prvom poluvremenu, a sačuvati Jovića za drugo. Markovića su mnogi potcenjivali zbog slabe realizacije, ali zamislite trio plejmejkera Teo-Marković-Jović, možete kalkulisati i držati pritisak čitavu utakmicu, bez padova.
    (Predo, 22. septembar 2017 10:22)

    # Link komentara

  79. Svaka čast svakome, ali heroji su momci koji su bili tamo i igrali, na čelu sa Đorđevićem. Prava ponos Srbije.
    (Srbin, 22. septembar 2017 10:21)

    # Link komentara

  80. Svaka čast svakome, ali heroji su momci koji su bili tamo i igrali, na čelu sa Đorđevićem. Prava ponos Srbije.
    (Srbin, 22. septembar 2017 10:21)

    # Link komentara

  81. Svaka čast svakome, ali heroji su momci koji su bili tamo i igrali, na čelu sa Đorđevićem. Prava ponos Srbije.
    (Srbin, 22. septembar 2017 10:21)

    # Link komentara

  82. A panteri kadar nevera!!
    (Grobar, 22. septembar 2017 10:07)


    Kao Zvezdas mogu da ti kazem da je Sale za mene kralj. Kao kosarkasa ga volim i postujem. Od skoro kao i trenera. Vidis, on je nosio crno bele boje igrao za Partizan i verovatno ga voli. Volim i ja Saleta i to je razlika izmedju vas i nas. Vi ste, vecina vas, nauceni da vredjate i mrzite.
     (ojhaaa, 22. septembar 2017 10:18)

    # Link komentara

  83. Uf super bi nam bilo da se Markovic vrati
     (hh, 22. septembar 2017 10:16)

    # Link komentara

  84. Neka je,Teo nam nije ni trebao da je Jovic bio zdrav za finale.
     (polliok, 22. septembar 2017 10:15)

    # Link komentara

  85. Najvise se nadam Markovicu, nadam se sa ce se posle 2 leta pauze predomisliti i vratiti 2019. na SP
     (Ilija Dukić, 22. septembar 2017 10:09)

    # Link komentara

  86. A panteri kadar nevera!!
    (Grobar, 22. septembar 2017 10:07)

    # Link komentara