- Komentari -
  1. Ovo je jako bitno posto su svi ovi bolji poslati kuci sem Slovenaca i Srba..
    (Vita, 12. septembar 2017 00:49)

    # Link komentara

  2. Bogdan realno prosecno, nista extra, nadam se da je to ostavio za predstojece meceve. Dragic, Porzingis, Markanen, Bojan Bigdanovic su s druge strane pokidali.
     (4k4.Dex, 9. septembar 2017 08:55)

    # Link komentara

  3. Prvi deo prvenstva su obelezili mladi igraci. Uzivacemo narednih godina u bravurama sjajnih pojedinaca iz Evrope. Dalje, vise nego ikada Nba igraci u svakoj ekipi dominiraju, sto je dokaz koliko je ta liga jaka I da je izuzetno pozitivno da sto vise nasih igraca igra tamo. Jedino kroz ta iskustva mozemo da podignemo kvalitet nase reprezentacije. A Bogdan ce u toj ligi napraviti uspeh I to veliki. Covek je pobednik, talentovan, vredan, sa odlicnim fizikalijama. Ide u tim gde će dobiti minute, a tip je igraca za koje ima minuta u bilo kom timu.
     (big, 9. septembar 2017 01:43)

    # Link komentara

  4. Dragic, Markanen, Schröder, Bojan, Bogdan, Porzingis, Shved.
    (drago, 9. septembar 2017 00:04)

    # Link komentara

  5. Bogdan je najbolji bek na prvenstvu,a razlog je odbrana za koji je klasa iznad i za Dragica, Sveda i Kalnijetisa(koji je po meni uz Krunoslava Simona najpocenjeniji igrac u Evropi).Covek ubija u odbrani,organizuje napad konstantno ga tuku ko vola u kupusu,igra 30+min i onda mu eksperti(ovi sto sve gledaju kroz statistiku) zameraju slabije procente za 3,dok je za 2 i asistencije najbolji na prvenstvu(tezina situacija iz kojih bukvalno izmislja poene).Da bi uzeli medalju Bogdan i Marijanovic moraju da odu zbirno na ~50pt+,posto mi poentere nemamo(delimicno Macvan,Lucic i Milosavljevic,ostalo sve sami ciglari,svaki poen koji od njih dodje je dar sa neba).Dragic ima Doncica,Bojan Sarica,Porzingis bracu Bertans...Svi njega markiraju posto ako ga zakljucaju(a dolaze sve bolje repreznentacije)nama se lose pise.Zato bodrite ga i nadajte se da to nece biti slucaj.
    (Neko iz Banata, 8. septembar 2017 22:39)

    # Link komentara

  6. Bogdan je broj 1 i bice jos bolji. Izgleda da se ovde zaboravlja da je nama otkazalo 8 igraca ?
    (antiDebil, 8. septembar 2017 22:20)

    # Link komentara

  7. Zasto tupimo. Na kraju takmicenja imacemo mvp igraca i sve moguce statistike. U naredna dva dana je kraj za neke koji sad vode u statistikama a sansa za one koji doguraju do kraja. Finska, Letonija, Nemacka pa i mi mozemo ispasti i nista od Markonena, Porzigisa, Srudera ili Bogija. Isto vazi i za Dragica i Doncica. Na kraju mozda Bobi postane MVP ili neko deseti. Poz.
     (fenomen, 8. septembar 2017 21:20)

    # Link komentara

  8. Ne mogu da vjerujem da pljujete Bogdana. Covjek nas bukvalno vuce kroz prvenstvo. Daleko nas najbolji igrač. Uz Marjanovića je jedini kosgeter. Kod nas nisu problem njegovi slabi procenti, nego losa organizacija napada. Tanki smo na poziciji playa. Imamo samo Jovica, koji ruku na srce (vjerojatno posljedica nekoliko povreda koje je vukao kroz sezonu), je u nesto slabijoj formi. Osim Lucica, spoljna linija se ne usuđuje ni da uputi otvoren sut. Insistiranje na jakoj odbrani, bez prave rotacije iscrpljuje igrače, samim tim procenti suta su nizi. Pogotovo Bogdan tu strada, jer je cesto uzima loptu, organizuje napad, i jos ima najveću minutažu.
     (konj, 8. septembar 2017 20:09)

    # Link komentara

  9. Dragic bez sumnje. Njegov uticaj je nemjerljiv.
    Oni su i izdobijali najozbiljnije protivnike sa dosta skromnom ekipom.
    (BG na pjenu od mora, 8. septembar 2017 17:13)
    A sta tek reci za Fince i Markanena.
    (mile, 8. septembar 2017 20:05)

    # Link komentara

  10. Birca je najvise obelezio takmicenje do sada.
     (JovanDerokoČK, 8. septembar 2017 19:59)

    # Link komentara

  11. Zanimljiva mi je statistika Jovica, visoko kotiran u kradji lopte i u asistencijama. Jako, jako bitan igrac za nas inace a tek u okrnjenom sastavu.
    Ja verujem Djordevicu i momcima i verujem da mozemo do finala. I uprkos tome sto nam fali 8 kosarkasa imamo fin tim.
    Ko je obelezio prvenstvo, po meni Markanen definitivno, njegova zemlja je autsajder u obom sportu, a dospeli su do 4 pobede. A jos uvek je dete, ako ne i najmladji na prvenstvu. Drugi Porzingis pa Sved.
    (12, 8. septembar 2017 19:53)

    # Link komentara

  12. Има један млади играч који се црта на кошаркашкој мапи Европе, запамтите ово име ПАУ ГАСОЛ. За овог момка ће тек да се чује
    (Drago, 8. septembar 2017 19:32)

    # Link komentara

  13. Богдан!!! Због оне тројке што ће тек да је метне кад буде највише требало у полуфиналу или финалу. Тад ће да скаче око ТВ-а и вришти од среће сваки мамлаз који га сада потцењује. Е, после ви сабирајте статистике Словенцу, Финцу и Хрвату до миле воље, Богдан ће на балкон Скупштине, а ја ћу да гледам пренос на РеТеСе-у. Ајде разлаз, боранијо!
    (александар, 8. septembar 2017 19:08)

    # Link komentara

  14. M-arkanen keva mu iz zitoradje....mali opasno igra,sta ce tek da radi kad jos malo ojaca i "namaze se"....ona visina i onakva motorika kretnje i suta...
    (Nagai Nagayoshi, 8. septembar 2017 19:07)

    # Link komentara

  15. Slazem se da nije nas Bogdan, opet... Lepo kazu stranci da su Srbi jedini narod koji ne cene svoje. Covek za koga svi pricaju u svetu kosarke u superlativima, glavni igrac prvaka Evrope, eto otisao u Nba. Ali Srbima ne valja.. E sada, recite mi u ovoj situaciji trenutno, sa ovim saigracima, da li bi Teo umesto Bogdana mogao da vuce Srbiju sam?? Ili Bjelica, a da su ostali svi iz petorke otkazali.. Niko to ne bi mogao.. Zato decko realno sam vuce, ne potcenjujte ga, jer svakako ne moze sam niko! I bolje neka Jovici, Gudurici, Macvani, Lucici sutiraju toliki broj trojki, jer oni imaju bolji procenat. Ne igraju Partizan i Zvezda, vec SRBIJA. Zato ne dirajte JEDINOG KO NIJE ODBIO IZ PRVE PETORKE. Jer svakako je nerealno da se napravi nesto sa ovom grupom igraca.
    (Flojder realan, 8. septembar 2017 18:54)

    # Link komentara

  16. Bogdan Bogdanovic i kada bi 100p na utakmici dao ne bi vam bio dobar jer ga mrzite zbog ovog ispod.
     (123p, 8. septembar 2017 18:43)

    # Link komentara

  17. Bogdanovic me podseca na Sirogojna iz serije Bosko Buha. Imaju priblizan broj ubacaja.
    (3x3, 8. septembar 2017 18:32)

    # Link komentara

  18. svi najbolji strelci igraju u nba. ogromna je rzlika izmedju igraca nba kvaliteta i ostalih to je vise nego ocigledno
     (akio toyoda, 8. septembar 2017 18:30)

    # Link komentara

  19. Bobi!!
     (Olujnjak, 8. septembar 2017 18:29)

    # Link komentara

  20. Dragić/Dončić odlični u grupnoj fazi.
    (Komša, 8. septembar 2017 18:21)

    # Link komentara

  21. Драгић је досад највише показао, али то не чуди толико: човјек је у стању да у појединим сезонама има 20 поена у просјеку у НБА. Он тамо има 36 посто за 3 поена, а чак 47 посто из игре, што је боље од Кобија Брајанта и за три поена и из игре. Једне сезоне је био у трећој најбољој петорци.
    Причамо о бијелом Европљанину од 194 центиметра висине.
    На свим мечевима је имао 20+ поена, имао је доста асистенција и скокова...
    Води на листи стријелаца а није играо ни пуних 29 минута на утакмици.

    Он предводи листу бекова.
    Од високих играча, битка се води између Порзингиса и Марканена.

    Шпанија има окрутно добру центарску тројку: браћа Гасол и Вили Ернангомез. Сви заједно имају укупно 60 минута по мечу, а Шпанија доминира у скоковима. Треба само видјети број скокова на 40 минута: сва тројица су у самом врху и имају преко 15 скокова на 40 минута. Од српских центара ту се угурао Штимац, по том параметру.
    Што неко рече, намјерно промашује да би хватао скокове. :)

    Србе, у праву си за љепоту игре.
    Швед је ту силан. Он кад погоди тројку, то је милина гледати. Скочи, ону једну ногу мало постави напријед, а има брз избачај. Чак и та лопта некако брзо лети - сваки пут се чује "цап" кад да кош. Добар је и асистент.
    Против Турака је дао тројку за побједу преко руке на пола минута прије краја.
    Против Србије је био исто одличан.
    Он ако стане, Русија је у приличном проблему.
    (Астер, 8. septembar 2017 18:19)

    # Link komentara

  22. Slavica Cukteras.
     (Ljubisa livac, 8. septembar 2017 18:08)

    # Link komentara

  23. Dajte malo smanjite dozivljaj. Znam da napaljenim tinejdzerima treba idol. Prvo hajp oko Jokica, cvrc, pa oko Tea, cvrc. Ajde sada da Bogdana da dignemo u nebo. Alo ljudi on je bio Dzems Bond na Olimpijadi, 007 sut u najvaznijoj utakmici. Ovde na Euro ima trojke 29 posto, haloo. Njegov transfer u Sakramento je u Mamic-Dinamo stilu. Divac-Stojakovic posredovali, ko zna kome koliko procenata ide. Dragic i Bojan B. su klasa iznad,samo da njih pomenem, od igraca sutera.Jeste da je nas, jeste da je dobar, ali nije vrhunski.
    (marko, 8. septembar 2017 18:05)

    # Link komentara

  24. Nas Bogi je dobar nama, ali u sustini bzv. Sem dobre fizicke spremnosti, prazan. Teo je klasa iznad :-)
     (Gradjanin Z, 8. septembar 2017 18:03)

    # Link komentara

  25. Vule Avdalovic hahahah
     (anica, 8. septembar 2017 18:01)

    # Link komentara

  26. Koji Markanen, Koponen je bolji ali nas Bogi je otkrovenje Mudobasketa za sada.Takav Bogdan nam treba za nokaut fazu.
     (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 8. septembar 2017 17:59)

    # Link komentara

  27. Bogdan definitivno.
     (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 8. septembar 2017 17:58)

    # Link komentara

  28. Polako...
    Znači ,imamo jednog veterana,jednog igrača u prajmu i jednod klinca...
    Dragić..šta reći..odličam košarkaš i još bolji čovek.Sigurno je pokazao najviše, od ova tri igrača na EP..
    Bogdanović..igač u punoj snazi..odličam košarkaš..vođa ekipe koja je osvojila Euroligu..vođa reprezentacije..ali stiče se utisak ,da su svi očekivali više od njega...
    Markanen..većini nepoznati klinac,i uz to.. još Finac :) .. odličan u grupnoj fazi..budućnost košarke..
    Ako bi morao da biram...ipak bi odabrao Dragića.. jednostavno,u ovom trenutku je najbolji od ova tri igrača... ali na mladima košarka ostaje..videćemo..
    (Karavurma, 8. septembar 2017 17:44)

    # Link komentara

  29. Pa zato valjda postoji index korisnosti.. da ne bi ulazili u glupe rasprave, izmedju ostalog.
     (Aki77, 8. septembar 2017 17:41)

    # Link komentara

  30. Nas Bogdan ne sigurno(a nadam se da se forma stimuje za ovo sto dolazi,tako bi trebalo biti,zato napred momce i ti i preostalih 11..!!!),vec Dragic koji je objasnio do sada!Ali kao sto rekoh,pre dve godine smo tempirali formu da prodjemo paklenu grupu pa se desilo sto se desilo,a sada se nadam suprotnom epilogu kao sa svetskog kada smo od prve eliminacione poceli da ih 'redjamo'!!Istina da je tim bio 90% drugaciji,ali ipak se zna sta je srpska skola kosarke!!
    Idemo momci!!!
     (ford, 8. septembar 2017 17:31)

    # Link komentara

  31. Markanen. Mlad i neiskusan u ovakvim takmičenjima, ali opasno dobro igra. Ovi ostali su koliko toliko dokazani, neko i sa velikim iskustvom. Boki je dobar, ali ja očekujem još od njega. Sad samo treba videti kako će se Finci i Markanen snaći u Turskoj. Ne znam koliko su uložili u celokupnu organizaciju, ali me ne bi čudilo da pošalju jedno 5000 ludih Finaca koji će da urlaju. Šruder generalno igra sam i čudi da nema još bolji prosek. Dragić i Dončić sjajni, videćemo koliko mogu.
    (Gde ja živim, 8. septembar 2017 17:27)

    # Link komentara

  32. za mene porzingis, gledao sam svaku utakmicu letonije, tacno se vidi klasa, covek sa takvom lakocom igra protiv evropskih igraca, vidi se ta nebeska razlika u radu sad-a i evrope. covek je za 2 klase iznad svih igraca sa ovog prvenstva. cast izuzecima braci gasol i srederu, ali toliko hladnokrvo i rutinski igrati, i sam doneti 2.mesto u grupi smrti je meni za divljenje. svaka cast bogdanu naravno, daj Boze da uzmemo zlato i obozavam coveka jer je ispao ljudina sto je jedini od ovih satro zvezda dosao da igra, a lagano je mogao da smisli nesto kao i svi ostali i da trenira za kingse, prva sezona u nba, potrebni su mu treninzi a on dosao za svoju zemlju da igra, ja tome naklon do poda. opet ovo je neko moje misljenje, ali siguran sam da poze da stifne porzingisa u godinama koje slede, ali da se ne lazemo, porzingis je trenutno masina, i po mom misljenju uz bracu gasol, sredera trenutno najbolji evropski kosarkas
     (drogba, 8. septembar 2017 17:27)

    # Link komentara

  33. po mom misljenju sved...ne zbog poena toliko koliko zbog leprsave igre, sve sto covek uradi izgleda predivno
     (srb, 8. septembar 2017 17:24)

    # Link komentara

  34. Dragić kao najbolji igrač u grupnoj fazi, Pau Gasol kao budući MVP i Markanen kao najveće pozitivno iznenađenje.
     (Mrsimud, 8. septembar 2017 17:23)

    # Link komentara

  35. Markanen
     (koks, 8. septembar 2017 17:22)

    # Link komentara

  36. mnogo smo opsednuti bogdanovicem, nista specijalno nije igrao, na onoliki broj suteva svako bi dao 20 poena
     (joca, 8. septembar 2017 17:22)

    # Link komentara

  37. bogdan nije, pre je bojan, al realno markanen i porzingis
     (znalac, 8. septembar 2017 17:21)

    # Link komentara

  38. bogi poboljsaj trojke
     (boki, 8. septembar 2017 17:19)

    # Link komentara

  39. Bogdanovic svojim promasajima. I ja bih imao 20 poena na mecu da sutiram trojke 40 puta...
    (Mrtvac, 8. septembar 2017 17:18)

    # Link komentara

  40. Bogdanovic nije sigurno..previse ga forsirste..jeste da je nas al prvu fazu je odigrao prosek sa veoma losim sutem za 3....u svakom mecu je sutnk po 11 i vise trojki a dao 3..
     (bane, 8. septembar 2017 17:18)

    # Link komentara

  41. Dragic bez sumnje. Njegov uticaj je nemjerljiv.
    Oni su i izdobijali najozbiljnije protivnike sa dosta skromnom ekipom.
     (BG na pjenu od mora, 8. septembar 2017 17:13)

    # Link komentara