Izvor: Beta | NĐ

Tirana: Crveni tepih, nacionalna garda i milion evra

Reprezentacija Albanije svečano je dočekana na aerodromu u Tirani na crvenom tepihu uz nacionalnu gardu, po povratku sa Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
  1. alban
    šta je to hrvanje?
     (niski, 25. jun 2016 17:48)

    # Link komentara

  2. @alban

    Vidi se da si "akademik" u najmanju ruku, "nacitan", "informisan", ma cudo jedno. Makedonce ali i druge znatizeljnike zanima sta su Makedonci, kakav je to narod, u koju grupu spada. Sa velikim nestrpljenjem ocekujemo da prosvetlis posetioce ovog sajta.
    (bolidi, 25. jun 2016 14:17)

    # Link komentara

  3. Nije mi jasno , jel se rode ovakvi , il im zalepe vrukju peglu na faci.
    (Kumanovac, 24. jun 2016 23:50)

    Pazi da nisi jedan od njih !
    (kumanova, 25. jun 2016 01:38)

    # Link komentara

  4. Nije mi jasno , jel se rode ovakvi , il im zalepe vrukju peglu na faci.
    (Kumanovac, 24. jun 2016 23:50)

    # Link komentara

  5. Glup. Glupaviji. Šiptar.
     (Cool, 24. jun 2016 14:10)

    # Link komentara

  6. Po ovim Albancima su i svi nasi ustvari njihovi,ha ha ha.Njima stvarno udarila vrucina u glavu ovih dana.Ej navode Keljmendi koju jedva zna pola Balkana i pitaju koga to mi imamo u sportu osim Novaka,ha ha ha stomak me boli,ha ha ha...
    (Neko, 24. jun 2016 13:14)

    # Link komentara

  7. jel neko osim primetio da svi znaju maternji
     (gospodin3%, 24. jun 2016 12:40)

    # Link komentara

  8. @Agron iz Presheva

    Nadam se da ces naci neki posao, ili praksu ili da odes u gastarbajtere i da ces visak energije usmeriti na neki rad i posao a ne na ove nacinalisticke nebuloze u rangu osnovne skole koje rasipas ovde.
    (u redu je, 24. jun 2016 12:06)

    # Link komentara

  9. @Agron iz Presheva

    Nadam se da ces naci neki posao, ili praksu ili da odes u gastarbajtere i da ces visak energije usmeriti na neki rad i posao a ne na ove nacinalisticke nebuloze u rangu osnovne skole koje rasipas ovde.
    (u redu je, 24. jun 2016 12:06)

    # Link komentara

  10. @alban

    Sve, ali kada si nabrojao Elizu Dushku i Anu Oksu, onda je tu bio kraj. Ne Srbi, nego ni jedan narod na ovoj planeti ne moze da se takmici sa vama koji imate njih. Mislim, sta reci, Kadare bio kandidat dva puta. Ej kandidat. Pa Karadjordje koji je bio Albanaca i prilikom ustanka naredbe izdavao na albanskom ali ga Srbi nisu razumeli pa su zato i morali ponovo da dizu ustanak... A da ne spominjemo ilirsko poreklo, i kako si zaboravio Milosa Kobiliqa? A Dzordza Vasingtona koji je isto bio Albanac? Ili njegovog rodjaka Dzordza klunija, holivudskog glumca... a nesto sam cuo da je i Obama poreklom Albanac...
    (bolje sredi te puberteteskeb ubuljice pa da malo izadjes medju svet, 24. jun 2016 12:03)

    # Link komentara

  11. @alban

    Da, mrznja radja mrznju, medjutim cak i pored te mrznje neki Srbi su cestitali Albaniji na tom valjda uspehu tj. ispadanju u prvom kolu dok su vasi, albanski komentari iskljucivo nacionalisticki i sovinisticki. Tu se vidi odredjena razlika. Ono sto je smesno je da ti hvalis tu nekog Nemanju a ti sam si anti-nemanja, tj. po stavovima, retrorici, logici, "dubini misli" si daleko od njega a mnogo blizi tj. isti kao oni Srbi koje kritikujes i koje nazivas "sovenistima". Smesno, ali dobro, realno, sta su balkanski sovinisti nego smesni.
    (spusti se na zemlju, skini ruzicaste naocare i nabavi ogledalo, ima da se mnogo iznenadis, 24. jun 2016 11:44)

    # Link komentara

  12. slovenska krv nije voda


    Svakojaki ljudi pisu gluposti! Samo za tvoje NEZNANJE i neobavestenost: Makedonci nisu slovenski narod, prema tome idi citaj malo i ne zasmejavaj.
    (alban, 24. jun 2016 11:43)

    # Link komentara

  13. @alban

    A sta se vidi iz vasih i tvojih komentara? Da ste kosmopolite neoptereceni nacionalizmom ili palanacki samozaljubljeni nacosi opste prakse? Bice da je ipak ovo drugo. I sta se videlo na utakmici u Beogradu? Kako vasi neizivljeni fudbaleri skacu da "brane" nekakvu zastavu sovinisticke velike albanije? I naravno da medju Albancima nema nikoga ni blizu tog Nemanje jer ste momentalno na vrhuncu svog nacional-romanticarskog zanosa u cemu kasnite najmanje dve, tri decenija iza ostalih na Balkanu. I naravno da nema albanskih Nemanja jer za to treba odredjena zrelost koja se izmedju ostalog pokazuje time sto se ne nalaze u drugima licemerni izgovori za sopstveni sovinizam kao sto to ti radis.
    (swe, 24. jun 2016 11:21)

    # Link komentara

  14. (Salonski levičar, 23. jun 2016 18:45) Kad vi skakućete ispred skupštine onda skače nebeski narod..
    (fwwd, 24. jun 2016 11:08)

    # Link komentara

  15. @Agron iz Presheva

    Rece Srbima da nemaju nista onaj koji poreklo krade od Ilira, Daradana i Tracana, zemlju od Srba, Makedonaca i Grka, cak niste u stanju ni naziv za Kosovo da smislite nego koristite srpski naziv, svojatate Roberta De Nira Moniku beluci i koga sve ne... Ali dzaba mali, u lazi su kratke noge... naucices i sam cim ti prodje pubertet.
    (kratkonogi, 24. jun 2016 11:00)

    # Link komentara

  16. @alban

    Ni Majka Tereza nije bila cistokrvna Albanka nego joj je otac bio Cincar, isto vazi i Murada cija je majka Amerikanka i da ne nabrajamo vise. Navodis tu kao neki uspeh sto je Kadare bio dva puta KANDIDAT? Znas li ti koliko stotina kandidata ima svake godine za Nobelovu nagradu? Eliza Dushku je najbolja glumica na svetu? Stvarno? Po kojim kriterijumu? Snima trecerazredne serije? Cuo siza Karla Maldena, glumca srpskog porekla koji je dobio OSKARA i koji je bio predsednik americkog udruzenja glumaca? Ana Oksa je svetska zvezda? Pa ona vise nikoga ne zanima ni u Italiji a kamoli bilo gde drugde. Onaj Goran Bregovic ima u Italiji100 vise publike na koncertima od Ane Okse. Ora Ita, poznata po svlacenju a ne po pevanju? Karadjordje je bio Albanac a i Skenderbeg cija se majka zvala Vojislava a braca Stanisa i Repos? uglavnom, smesni ste k`o bioskop sa ovim slvljenje ispadanja sa evropskog prvenstva kao i sa ovima "najboljima na svetu".
    (kompleksi su cudo, 24. jun 2016 10:57)

    # Link komentara

  17. I da, najsmesnije na kraju kad ti isti srbomrsci Hravti, Albanci, Bosnjaci gledaju nase SRPSKE FILMOVE i slusaju nasu muziku, sto nardonu sto zabavnu. Evo i Cecu su spomenuli :)
    A ovo za laz i mitomaniju samo sledece, posto citiraju Dobrcu Cosica. Cekajte zar Dobrica Cosic nije Hrvat, kao i cuveni hrvatski kosarkas Kreso Cosic? Znaci jedan Cosic Srbin a jeda Hrvat :)
    Djuradj Kastriot od oca Jovana i dede Pavla Albanac hahahaha. E kad se sad nisam slogirao.
    Udjete na wikipediu, google, yahoo i ukucate famous serbians a sport succes. Sto bi " braca " Rvati rekli lijep pozdrav.
    (Stara kuka, 24. jun 2016 10:33)

    # Link komentara

  18. (Kukuriku, 24. jun 2016 01:19)
    Pa vase je ono STO PUTA PONOVLJENA LAZ POSTAJE ISTINA, zato i nemate nista vase, zapravo skoro nista, sve ste prisvojili vasim lazima.
    (Agron iz Presheva, 24. jun 2016 09:13)

    # Link komentara

  19. Pocecu od knjizevnike (pisce) milos crnjanski,danilo kis,desanka maksimovic,miroslav antic,branko copic,dositej obradovic msm da je dovaoljno ;naucnici mihajlo pupin,tesla,milutin milankovic,josif pancic, jovan cvijic,mihajlo petkovic alas... Pevaci marija serfovic ( eurosong),ceca,vlado gergijev,zdravko colic,seka aleksic,milica pavlovic,rada manojlovic uglavno pevaju na srpskom :D....sportisti ivana spanovic,djokovic,trocki,tipsarevic,vatrepolisti,2 na svetu kosarkasi,1 u evropi kosarkasice,1 u svetu fudbaleri do 20g,rukometasice 2u svetu, msm da je ovo dovoljno ali mogu jos:D :D :D ;)
    (ponosan srbin, 24. jun 2016 09:10)

    # Link komentara

  20. jadno... dosli na evro pomocu drona... i sada slave svoj ne prolaz kao da su prvaci ... jedom reci šiptari
     (Rusija ? Srbija, 24. jun 2016 09:00)

    # Link komentara

  21. @gevara

    Na sajtu CIA imas podatke o celoj paneti, imas tamo i brojke o tome koliko Albanaca zivi u kojoj zemlji. Ma sta mislio o Amerikancima, ti njihovi podaci su verodostojni i ja cu njima da verujem. A tvoje izmisljotine nikga ne zanimaju. Uostalom, ako ti podaci sa sajta CIA nisu tacni, a ti ovde postavi linkove sa dokazima da vas ima 10 ili 100 miliona. Samo naravno, takvih linkova nema, niti mogu bilo gde da se procitaju ti podaci posto su bazirani na palanackom albanskom nacionalizmu i izmisljanju a ne na realnosti. To sto ste vi Albanci momentalno u fazi u kojoj su drugi balkanski narodi bili 90-tih proslog veka a normalni evropski narodi pre sto i vise godina je samo vas problem.
    (najsporiji u drustvu, 24. jun 2016 08:52)

    # Link komentara

  22. @gevara

    Pa ti si neki napaljeni tinejdzer? Iako je diskusija sa takvima ozbiljno gubljenje vremena, cisto informativno dete, podaci o broju stanovnika se citaju iz zvanicnih popisa. Razumes, zvanicnih popisa. Saberi rezultate zvanicnih popisa i imaces broj koliko vas ima. A to odakle ti "citas" mogu samo da zamislim, a ja ako hocu da citam izmisljotine i bajke, ipak cu izabrati neke ozbiljnije i bolje autore od albanskih.
    (orao pao, 24. jun 2016 08:46)

    # Link komentara

  23. @gevara

    Treba tebi matematika i te kako, koliko ima stanovnika se odredjuje na osnovu ZVANICNIH POPISA a ne na osnovu narcis-nacionalisticko fantaziranja. ZVANICNI POPISI govore o tome koliko vas ima. A ova tvoja fantaziranja i preuvelicavanja ostavi za neki sajt "prirodne aljbanije". u Albaniji ste izgubili 2:0 iz prostog razloga jer ste losiji fudbaleri i jer niste mogli da muljate a te detinjaste teorije zavera kako je Albanija namerno izgubila samo preskoci.
    (get a life, 24. jun 2016 08:36)

    # Link komentara

  24. Ni Ivo Andric, ni Nikola Tesla nisu srbi ili cistokrvni srbi po nacionalnosti. Drugo: Mi albanci imamo tri NOBELOVCA, dva u medicini, i treca majka Tereza. Imamo PISCA koji je dva puta bio kandidat za Nobel Ismail Kadare. Imali smo jednog od najboljeg glumca na svetu, Aleksandar Moisiu, onda imamo Jim Belushi, Bekim Fehmiju, Enver Petrovci, Eliza Dushku. Imamo jednu od svetskih najboljih operskih pevacica sveta (koja je pre nekoliko nedelja gostovala u Beogradu) Inva Mulja. Imamo svetske pevacice kao sto su Ana Okso, Bebe Rexha, Rita Ora, Dua Lipa a sad i Era Istrefi koja peva na albanskom a vec poznata svetu. Ima jos mnogih, ali me mrzi da ti ih nabrajam. I za kraj, jer znas da je najveci srbski junak Karadjordje bio albanac poreklom, a da ti ne pricam koje bio Gjergj Kastrioti (Skender Beg). E sad ti meni reci imate li vi NOBELOVCA, koliko ja znam nemate nijednog nemate nijednog, a da ne pricam da nemate nijednog poznatog svetskog glumca ili pevacice, osim Cece koja peva selacke pesme po srbskim selima, hahaha..

    @(alban, 23. jun 2016 23:08)


    Buuuahahahahahahahahahaha..., smesan si, pa samo ove godine je preminulo nekoliko srpskih glumaca koje su na regionalnom i svetskom nivou vece legende nego svi ovi "vasi" koje si pobrojao, zajedno!
    Uzgred o istoriji se uci iz knjiga, a ne sa vikipedije, a to sto vi nemate ni biblioteku, a kamoli svoje knjige to je vas problem buuuahahahahahahahahahaha...
    (KRIGER, 24. jun 2016 07:14)

    # Link komentara

  25. Alb-ko

    A kojeg heroja imate vi osim Djokovica? Mi bar imamo najbolje boksere, pre neki dan je Majlinda Kelmendi (albanka) osvojila u Rusiji zlatnu medalju, ona je i prvakinja sveta i prvakinja Evrope u hrvanju, a sta vi imate od heroja? Cak i u fudballu ste losiji od nas.
    (alban, 23. jun 2016 20:26)

    ti si izgleda prespavao utakmicu u albaniji, vise nikad necete otici na neko prvenstvo, najlosija ste repka bili,a dosli ste na euro iz pomoc drona.
     (Borovo selo, 24. jun 2016 06:59)

    # Link komentara

  26. @(sandzaklija, 23. jun 2016 23:13)


    Buuuahahahahahahahahaaha..., priznaj da od muke nisi znao sta gluplje da napises,
    uzgred ajde mi ti kazi kad ovi vasi turci igraju finale sa evropskom argentinom, ALBANIJOM buuuahahahahahaahahahaha...
    a sto se tice hrvata i Slovenaca, njima svaka cast, sve njihove sportske legende mogu da stanu u onaj jedan ZVEZDIN autobus iz Barija 1991 buuuahahahahahahahahahaha...
    (KRIGER, 24. jun 2016 06:32)

    # Link komentara

  27. Ovo majke mi zanimljivo! Samo mi fale kokice i da uživam. Hahahahaha kol'ko dobro prepucavanje :D
     (Č, 24. jun 2016 02:36)

    # Link komentara

  28. swe

    Pa vidi se odlicno po vasim komentarima koje nacionalno opterecen, to se najbolje videlo na utakmici u Beogradu Srbija -Albanija. Sve dok u Srbiji ima vecinom ovakvih sovenistickih komentara, a koji dobijaju u vecini pluseve, tesko da ce se naci Nemanja medju albancima, cak je i nelogicno, sto znaci, da nisu albanci krivi sto nema Nemanja prema srbima, nego ste vi sami krivi sto sejete mrznju prema drugima, pa prema tome poznato je da mrznja seje mrznju, ili obratno. Nadam se da cemo jednog dana ziveti u slozi, jer ionako smo ziveli vekovima Zajedno, a nista nema bolje nego imati najbolje odnose sa komsijama, Nit ce te vi ziveti sa Rusima, niti mi sa Amerikancima, najvazniji odnos i sreca je tu gde zivis, tu sa komsijama, tu gde je opiplivo. Tako da kad se srbska vlast opameti (ako se opameti), onda ima nade i za Nemanju i za mene, pa i za tebe i sve ostale i generacije koje dolaze, INACE mrznja i ratovi nikada nikome nisu doneli dobro, sem velikih stradanja, siromastva i zivotnih patnji ljudi za svojim izgubljenima.
    (alban, 24. jun 2016 02:31)

    # Link komentara

  29. More ako, nek slave. Udri brigu na veselje!
     (Južna pruga, 24. jun 2016 02:29)

    # Link komentara

  30. Vi 8 miliona mi 10 ne znam ko je ovde manji po broju. a sto se tice ostalih koji mrze svasta sto je albansko samo se setite kosovske bitke koju vi lazno slavite kao uostalom i sve ratove koje ste izgubili a ponasate se kao da ste pobedili.Mi smo bili tamo i casni igrali i ispali a gde ste vi bili.Ponizili smo vas dronom usred Beograda
    (gevara, 23. jun 2016 ...)

    Pazite recenicu:"Ponizili smo vas dronom usred Beograda"! Ne mogu da verujem da postoji nacija koja je najponosnija na jedan vrlo idiotski, sraman, nizak, provokatorski potez koji ne prolazi nekaznjeno. Pobedite ove nase primadonice, pa da vam cestitam da ste zaista pobedili, a ne ovim "herojskim" potezom. Uf, kad se samo setim kako sam se sa drugom iz Kumanova, Makedonac covek, radovao kad vas casno o fer pobedismo. Slovenska krv, nije voda ;)
     (Molim, objavite mi komentar :), 24. jun 2016 02:21)

    # Link komentara

  31. Ne razumem šta Albance boli istina i šta se naši čude zašto se smejemo. Pa naravno da nam je smešno jer prvo i osnovno znamo kako su se kvalifikovali na ovo prvenstvo. Drugo, smejemo se zato sto su pobedili Rumuniju i dali jedan jedini gol. Ucestvovali su, ali da li moram da se vracam na prethodnu recenicu? Trece, da, smejemo se zato sto nam je neshvatljivo da slave prvu pobedu u nekom kasvetnom sportu. Nece niko da nam brani da se smejemo, jer zaista jesmo dobri u sportu koliko smo mala nacija, jer mi skoro svuda imamo odlicne ili solidne reprezentacije. Ja ne smatram da je ovo bedno, primitivno i jadno, ali mi je prosto neverovatno sta se slavi. Mi znamo kakvi smo u sportu pocevsi od Novaka, Ivane Spanovic, Velje Stjepanovica, uvek pozrtvovanih: kosarkasa, odbojkasa, vaterpolista... tako da ne vredi nikakvo peckanje sa Albancima na tu temu. I naravno, ne boli me tudji uspeh, jer ovo ne smatram nikakvim uspehom u sportu, a sta cu se pa nerviram za nekog koji je za stolom dosao na prvenstvo. I gle cuda i to je proslavljeno kao osvajanje prvenstva. Moraju da se isprazne frustracije sakupljane godinama :)
     (NI, 24. jun 2016 02:13)

    # Link komentara

  32. Čestitke braći Albancima, što je Srbi, đe je vama Euro?(E VIVA MONTENEGRO, 23. jun 2016 19:02)Kladim se da ovo pišeš iz nekog kafića u centru BG, dok odmaraš od junskog ispitnog roka.
    (Vlada, 23. jun 2016 20:39)
    Kakav junski ispitni rok te spopao?! Ovaj "albaNeZE djeTICI" tapka na pauzi dok čeka smrkom da ocisti dvije uLice i kružni tok u Budvi-E!? Sezona je-dolazi rodbina!
    (Dux, 24. jun 2016 02:05)

    # Link komentara

  33. @Alban upravu si sto se čestitka tice, samo ne znam zasta bi mi trebali vama albancima da cestitamo?! Da vam cestitamo zbog zastave Velike Albanije koju ste spustili dronom na prepun stadion i isprovocirali nas kako bi otišli na EP?! Ili da vam "sportski" cestitamo sto ste razvili morbidni transparent ismejavajuci preminulog navijaca Crvene Zvezde sa pitanjem "Gde je Marko?!" Možda bi trebalo da cestitamo jednom vašem albanskom r****du od navijaca koji je na EP nosio majcu "Fuck Serbia"?! Možda bi trebalo da vam cestitamo sto ste gadjali autobus naše reprezentacije kamenjem dok su se kretali u pravcu stadiona u Albaniji pre početka meca sa vasim "fudbalskim idolima"?! Samo cuti jadniče i pokri se usima!
    (Dux, 24. jun 2016 01:40)

    # Link komentara

  34. Vidim albanci nabrajaju i prisvajaju neke licnosti sa 3% njihove krvi koji nisu nista uradili predstavljajuci tu zemlju.. ima jako puno poznatih naucnika i umetnika srba da ne nabrajam pa cak i u holivudu... Stvarno cenim svaciji uspeh ali da se u sportu ne poredimo posto smo u mnogim postavili svetske standarde.. Da se razumemo bilo bi jos mnogo vise uspeha da smo bogatija zemlja i malo drugaciji mentalitet..Ali i ovako mislim da imamo od vremena Jugoslavije do danas stotine fenomenalnih sportista koji su proslavili ovu zemlju i svoj sport u svetu.
    (lucho, 24. jun 2016 01:27)

    # Link komentara

  35. Bravo
     (hr, 24. jun 2016 01:23)

    # Link komentara

  36. Molim da mi neko od albanskih diskutanata samo razjasni koji procenat albanske krvi kod neke slavne osobe zadovoljava kriterijum da je taj neko albanskog porekla? Da li se radi o promilima??? Smesno...pa po toj logici mozemo i mi prisvajati koga god zelimo!!!

    I druga stvar, odavno je poznata cinjenica da se na albanskim/hrvatskim/bosnjackim portalima provlaci konstantno apsolutno negiranje svega, ali bas svega sto ima veze sa Srbima na ovaj ili onaj nacin, pa tako mi nismo zapravo Srbi, nego mesavina...kako bese...ah da: Vlaha, Turaka, Bugara i Roma (oni naravno nisu nikakva mesavina, oni su svi sto kolena unazad 'cisti'... LOL) . Mi nemamo nista svoje i sve sto imamo ili smo imali je zapravo njihovo. Bosnjacima smo uzeli jezik, Hrvatima gramatiku (????), Albancima Milosa Obilica, Karadjordja i kosovski boj(?????????)... to je do te mere bolesno i ogavno da te portale zaobilazim u sirokom luku. Kad je rec o sportu, sve je isto, nijedan nas sportista zapravo nije nas nego 'neko od njih'.

    Srecom, nisu naravno svi takvi, ali zaista je doslo vreme da promenimo praksu naseg prekratkog pamcenja jednom i za svagda. Toliko, i molim da mi objavite komentar. Hvala.
    (Kukuriku, 24. jun 2016 01:19)

    # Link komentara

  37. eliza Dushke etc etc
    Thsi is only to let you know that is not civilised the way you tried to make a point.
    Its time to wake up!!! All parties
    (Ilirian, 23. jun 2016 23:28)

    Od tih nabrojanih priznajem ti samo Elizu Dusku, kakva zena! Jedino sto nije muslimanka i ne zivi bas kako bi se tebi svidelo (bila je lecenju od zavisnosti, zato je nema nigde) i realno je tek B-klasa glumica, ali za lepotu, sarm i boju glasa od mene 10/10.
     (Adriano_Galliani, 24. jun 2016 01:05)

    # Link komentara

  38. taraba: tako je slazem se i za tulumbe treba umijece, portal objavljuje ovakve i slicne clanke da bi imao posjecenost i naravno ti i slicni komentarisali ipak ovi komentari najvise govore o tebi i slicnima, bez obzira ko je pobjedio ili ne u sportu se samo cestita ili nemoj da ga pratis, pozdrav
     (ilirjana, 24. jun 2016 00:50)

    # Link komentara

  39. jadne geneticke greske pokusavaju da iz nicega stvore bar malo radosti.
     (trig, 24. jun 2016 00:37)

    # Link komentara

  40. Albanci,svaka cast. Cisto pricate i pisete Srpski jezik i drago mi je zbog toga...kruska pada ispod kruske
    (Bob snob, 24. jun 2016 00:35)

    # Link komentara

  41. @get a life

    Meni ne treba matematika da znam koliko nas je a tebi treba da malo vise citas i saznaces da nas samo ovde ima vise od 7 miliona a kad se tome dodaje broj nasih ljudi koji zive vani stizemo do 10 miliona. Sto se vase pobede tice protiv nas u Elbasanu svaka cast iako ja sam bio tu i 100% sam siguran da je namestena kako bi se spustile tenzije posle DRONA koji toliko vam boli a treba da vam boli verujte mi jer niste navikli da vam se to dogadja a kad covek zamisli da ste blokirali sve puteve i zaboravili ste da ORAO leti i stize sa neba.
    (gevara, 24. jun 2016 00:29)

    # Link komentara

  42. @sandzaklija ej,a da ti lepo dodjes kod mene pa da zajedno zamezimo prasetine i cugnemo koje pivce uz sportske analize,a?? Sta kazes??ajd javi pa da spremim rostilj
    (Krme, 24. jun 2016 00:17)

    # Link komentara

  43. Pustite ljude da uzivaju,bili malo evropu da obidju,uz to malo dzidali lopte i to je ok.vi ste moja braca i drago mi je sto ste makar bili a ipak uprskali motku
    (Mika prdalo, 23. jun 2016 23:16)
    dzaba kad brat sve to prati preko tv :(
     (eu, 24. jun 2016 00:16)

    # Link komentara

  44. @sandzaklija

    A kako uspesi hrvatskih ili slovenackih sportista mogu biti tvoji uspesi te ih koristis u ovoj pljuvacini i omalovazavanju Srba? Kakve ti veze imas sa Hrvatima ili Slovencima i njihovim sportistima?Koncentrisi se na saniranje komplekse koje imas u vezi Srba i Srbije.
    (nismo ti mi krivi sto ti je deda presao na islam, 24. jun 2016 00:15)

    # Link komentara

  45. Hahahahahahaha... Najjači su ovi Albanci kad porede jednog Teslu, Milankovića, Pupina, Đokovića sa Šaćirijem i Behramijem :D Ili kad kojekakve pevaljke ili prosečne glumce ubrajaju u velikane... Ovde se radi o ljudima koji su ostavili dubok trag u svetskoj istoriji i zadužili čovečanstvo, a vi takvih nemate! I još nešto: Ernesto Sabato Albanac? Robert De Niro Albanac?? HAHAHAHAHAHAHAH!!!!
    * molim objavite komentar
    (goran, 24. jun 2016 00:11)

    # Link komentara

  46. @sandzaklija

    A kako uspesi hrvatskih ili slovenackih sportista mogu biti tvoji uspesi te ih koristis u ovoj pljuvacini i omalovazavanju Srba? Kakve ti veze imas sa Hrvatima ili Slovencima i njihovim sportistima?Koncentrisi se na saniranje komplekse koje imas u vezi Srba i Srbije.
    (nismo ti mi krivi sto ti je deda presao na islam, 24. jun 2016 00:10)

    # Link komentara

  47. @Agron iz Presheva

    Ti si na nekim steroidima? Kliknuo sam na Google i vise od polovine ljudi koje si nabrojao nemaju veze sa Albancima. Kako te nije sramota?
    (aljbanski patriljota na steroidima, 24. jun 2016 00:08)

    # Link komentara

  48. @sandzaklija. E covece jesi se nalupao sad mozes da odmaras malo. Sto si zapenio toliko?? Rec je o albanskom fudbalu,vas sandzaklije niko niti vredja niti spominje.a da nisi ti malo bezobrazan sto toliko negativno pises o zemlji u kojoj zivis,a??(molim da objavite komentar,jer ste i njegov objavili koji je pun mrznje prema srbima)
    (Srki boy, 23. jun 2016 23:54)

    # Link komentara

  49. (sandzaklija, 23. jun 2016 23:13)

    Boba Zivojinovic, Monika Seles, Dragutin Topic, Vlade Divac brz odgovor na tvoj esej, a sad u Siriju da im svane.
     (projekat, 23. jun 2016 23:53)

    # Link komentara

  50. Albanci igraju slican nogomet kao srbi,zato i nije cudo sto su ispali.al su dobro igrali i borili se kao lavovi.albanija ce sad preuzeti citav region sto se tice nogometa i biti lider na duge staze
    (Znam ti roditelje..divni Srbi, 23. jun 2016 23:42)

    # Link komentara

  51. za rad i uspeh. Zatim pominjete odbojku a poslednjih godina i tu skroz pukli
    (sandzaklija, 23. jun 2016 23:13)

    Читам овај коментар и помишљам, чекај Xрвати нас не воле али знају да покажу респект према Србском спорту, који уопште није мали јер Xрватска нема толико и таквиx успеxа какве има Србија, а онда ми је потпис све објаснио.
     (Aлександар, 23. jun 2016 23:34)

    # Link komentara

  52. @alban

    Imate "najbolje boksere"? Koga to? Muhameda Alija ili Tajsona? Nabroj te "najbolje boksere" A koliko pojma nemas pokazuje to da ne znas ni u kom sportu se takmici ta tvoja Melinda ni kada je osvojila medalju u Rusiji. Inace dzudo u kome se takmici ta Melinda nije nista popularniji od npr. tekvondoa gde je evropski sampion Tijana Bogdanovic ili gde je olimpijska prvakinja Milica Mandic. Tako da u kojim ste to borilacki sportovima tako istaknuti i bolji? Cinjenice a ne lupetanja.
    (ne samo bazen nego ni deciju sobu, 23. jun 2016 23:30)

    # Link komentara

  53. nacija operisana od bilo cega. Za netalentovaniju naciju nisam cuo. Nijedan cuveni sportista, muzicar, naucnik, drzavnik. Apsolutni mrak
    (che_guevara, 23. jun 2016
    Evo nešto za tebe, without being cynical and racist in the same time,
    For your personal knowledge!!
    Cuveni Albance u muziku: Rita Ora, Dua Lipa, Ana Oxa svetske zvezde koje vi samo možete da sanjate,
    Za naučnika dajem ti Ferida Murati nobel prize winner in science( inače invented Viagru "trebace ti i to")
    Za državnika Kemal Mustafa Ataturk i Muhamed Ali ( creator of modern Egypt),imamo i Majku terezu, robert de niro, john and james belushi, eliza Dushke etc etc
    Thsi is only to let you know that is not civilised the way you tried to make a point.
    Its time to wake up!!! All parties
    (Ilirian, 23. jun 2016 23:28)

    # Link komentara

  54. Oni su bili i igrali,vazno je ucestvovati
    (Sqiptor sa motor bez tocak, 23. jun 2016 23:21)

    # Link komentara

  55. ne znam kakva je/smo.. ali sve jaci i jaci su/smo.
    Pola balkana su sada Albanci!!
     (danijel, 23. jun 2016 23:17)

    # Link komentara

  56. @primorje

    Robert De Niro? hahahahahaa. Masta i nezivljenost zaista mogu svasta. Nego zaboravio si Al Pacina, ne zove se on slucajno Al, to ti je skraceno od Albanicus Mega Pacino.
    (svega ima, 23. jun 2016 23:16)

    # Link komentara

  57. Pustite ljude da uzivaju,bili malo evropu da obidju,uz to malo dzidali lopte i to je ok.vi ste moja braca i drago mi je sto ste makar bili a ipak uprskali motku
    (Mika prdalo, 23. jun 2016 23:16)

    # Link komentara

  58. Sada ce u svim albanskim udzbenicima da stave kako je Albanija osvojila Euro 2016
    (Iva, 23. jun 2016 23:16)

    # Link komentara

  59. Dux,
    [link]
    evo sto je izjavio De Niro pa ako znas ti bolje od njega pravac kod doktora xixi
     (primorje, 23. jun 2016 23:14)

    # Link komentara

  60. inace, Slovenija, hrvarska, Bosna su ZOI olimpijske vele-sile, sve zajedno bi, kad se saberu, mozda imale onoliko skijasa koliko bi im trebalo za jedan hokejaski tim, WoW RESPECT!!! Buuuahahah…ahah a...
    (KRIGER, 23. jun 2016 20:50)

    Slovenija i Hrvatska imaju pregrst medalja sa zimskih OI, dok Srbija nema ni ucesnike zimskih OI. O cemu ti to pricas? Hrvatska je sportska sila za Srbiju! Ceo svet im se divi ovih dana dok traje EP u fudbalu, kao i uvek kada su prvenstva u rukometu. Kada su oni imali Ivanisevica, vi niste ni znali teniska pravila, kada su oni imali Blanku Vlasic vasa Ivana Spanovic nije jos ni pocela da trenira atletiku, kada je Jugoplastika osvajala titulu sampiona Evrope 3 puta zaredom vi niste bili ni blizu takvog uspeha, kada je Drazen Petrovic harao NBA ligom, Bjelica, Jokic, Marjanovic su bili bebe itd itd
    Znate samo da se hvalite Teslom i Djokovicem koji su sve uspehe napravili u inostranstvu. Dva netipicna Srbina koji da su ostali da rade u "mocnoj i razvijenoj" Srbiji ne bi postigli nista u zivotu. I kako onda njihov uspeh moze da bude uspeh Srbije i vas koji komentarisete? Da nije Djokovic prosao kroz cuvenu srpsku tenisku skolu, da nije "mocna" Srbija prepoznala njegov talenat pa investirala u njega? Ne, covek jekao 12-godisnjak oticao u tenisku akademiju u Nemackoj!!! Tesla je takodje pobegao iz tadasnje drzave, i Amerika mu je pruzila uslove za rad i uspeh. Zatim pominjete odbojku a poslednjih godina i tu skroz pukli
    (sandzaklija, 23. jun 2016 23:13)

    # Link komentara

  61. @alban

    Steta sto se i kod vas Albanaca nije nasao neki komentator kao Nemanja, posto ste svi i te kako nacionalno optereceni. Ali taman posla da ste vi krivi za to, niste imali bazene, u Albaniji strogi rezim... Ali pojavice se i albanski "Nemanja" za nekih deceniju, dve...
    (swe, 23. jun 2016 23:13)

    # Link komentara

  62. Bezvredna nacija?
    Nikola Tesla, Milutin Milankovic, Pupin, Ivo Andric..
    Evo naveo sam samo 4 velikana.
    Ajmo sad ti. Navedi.. ne moras cetvoricu (tj cetvoro), hajde samo 2 albanska velikana u svetskim okvirima.
    (djosa, 23. jun 2016 22:16)
    Ferid Murad (stvorio viagru) i Majka Tereza sa Niobelovim nagradama, Karl Gega izgradio Tunel Semering u Austriji pre 170 godina, Mimar Sinani izgradio Tad Mahal u Indiji, Sen (Sveti) Jeronim 402 god. prvi prevodio Bibliju na Latinskom, Niketa Dardani stvorio himnu Vatikana 525 god. Alana Shepard i William Gregory kao dvojica najboljih astronauta SAD, Ernesto Sabato i Isamil Kadare jedni od najboljih pisaca na svetu, Inva Mula i Ermonela Jaho dve najbolje sopranice na svetu, Saimir Pirgu jedan od najboljih tenora sveta, Aleksandar Mojsije, Regis Philbin, Robert De Niro, Al Pacino, Teli Savalas, John i James Belushi, Bekim Fehmiu, Irena Papas, Gedeon Burkhard, Paul Walker, Monica Bellucci i Eliza Dushku kao jedni od najboljih glumaca na svetu, Ana Oksa, Rita Ora, Elina Duni, Dua Lipa, Era Istrefi, Tania Doko kao najbolje interpretatorke na svetu, Laura Mersini i Klajda Bega predlozene u SAD za ovogodisnju Nobelovu nagradu za Fiziku, pa sve do futbalera (Candreva koji igra za Italiju, setorica najboljih koji igraju za Svajcarsku, petorica najboljih koji igraju za Tursku, Mustafija koji igra za Nemacku, ranije je i slavni Klaudio Kanidja koji je i igrao za Argentinu i jos mnogo drugih), slobodno kliknite sva ova imena na GOOGLE.
    (Agron iz Presheva, 23. jun 2016 23:13)

    # Link komentara

  63. inace, Slovenija, hrvarska, Bosna su ZOI olimpijske vele-sile, sve zajedno bi, kad se saberu, mozda imale onoliko skijasa koliko bi im trebalo za jedan hokejaski tim, WoW RESPECT!!! Buuuahahah…ahah a...
    (KRIGER, 23. jun 2016 20:50)

    Slovenija i Hrvatska imaju pregrst medalja sa zimskih OI, dok Srbija nema ni ucesnike zimskih OI. O cemu ti to pricas? Hrvatska je sportska sila za Srbiju! Ceo svet im se divi ovih dana dok traje EP u fudbalu, kao i uvek kada su prvenstva u rukometu. Kada su oni imali Ivanisevica, vi niste ni znali teniska pravila, kada su oni imali Blanku Vlasic vasa Ivana Spanovic nije jos ni pocela da trenira atletiku, kada je Jugoplastika osvajala titulu sampiona Evrope 3 puta zaredom vi niste bili ni blizu takvog uspeha, kada je Drazen Petrovic harao NBA ligom, Bjelica, Jokic, Marjanovic su bili bebe itd itd
    Znate samo da se hvalite Teslom i Djokovicem koji su sve uspehe napravili u inostranstvu. Dva netipicna Srbina koji da su ostali da rade u "mocnoj i razvijenoj" Srbiji ne bi postigli nista u zivotu. I kako onda njihov uspeh moze da bude uspeh Srbije i vas koji komentarisete? Da nije Djokovic prosao kroz cuvenu srpsku tenisku skolu, da nije "mocna" Srbija prepoznala njegov talenat pa investirala u njega? Ne, covek jekao 12-godisnjak oticao u tenisku akademiju u Nemackoj!!! Tesla je takodje pobegao iz tadasnje drzave, i Amerika mu je pruzila uslove za rad i uspeh. Zatim pominjete odbojku a poslednjih godina i tu skroz pukli
    (sandzaklija, 23. jun 2016 23:12)

    # Link komentara

  64. Albanija 1 se vratio kuci ali ostao Albanija 2
     (klisura, 23. jun 2016 23:11)

    # Link komentara

  65. "Mala,bedna,bezvredna....nacija" Ovakvi i slicni komentari su zaista neukusni i nekulturni do krajnjih granica cak i za mene koji sam Srbin!!Da sve bude tragicnije takvi komentari su podrzani od vecine komentatora .Mislim da je to sramota a u civilizovanom svetu je i strogo kaznjivo...Ove komentare citaju i ljudi koji ne zive u Srbiji,zar vas nije sramota,mene jest!! Pozdrav svim ljudima dobre volje!
    (antigebels, 23. jun 2016 23:09)

    # Link komentara

  66. djosa

    Ni Ivo Andric, ni Nikola Tesla nisu srbi ili cistokrvni srbi po nacionalnosti. Drugo: Mi albanci imamo tri NOBELOVCA, dva u medicini, i treca majka Tereza. Imamo PISCA koji je dva puta bio kandidat za Nobel Ismail Kadare. Imali smo jednog od najboljeg glumca na svetu, Aleksandar Moisiu, onda imamo Jim Belushi, Bekim Fehmiju, Enver Petrovci, Eliza Dushku. Imamo jednu od svetskih najboljih operskih pevacica sveta (koja je pre nekoliko nedelja gostovala u Beogradu) Inva Mulja. Imamo svetske pevacice kao sto su Ana Okso, Bebe Rexha, Rita Ora, Dua Lipa a sad i Era Istrefi koja peva na albanskom a vec poznata svetu. Ima jos mnogih, ali me mrzi da ti ih nabrajam. I za kraj, jer znas da je najveci srbski junak Karadjordje bio albanac poreklom, a da ti ne pricam koje bio Gjergj Kastrioti (Skender Beg). E sad ti meni reci imate li vi NOBELOVCA, koliko ja znam nemate nijednog nemate nijednog, a da ne pricam da nemate nijednog poznatog svetskog glumca ili pevacice, osim Cece koja peva selacke pesme po srbskim selima, hahaha..
    (alban, 23. jun 2016 23:08)

    # Link komentara

  67. albanci cestitke .sta god da slavite. bolji smo od vas u fudbalu ali smo slabiji u politici I nasedamo na provokacije.. kad nam vratite otetu zemlju mozemo biti u dobrim odnosima zasto da ne.
     (miki, 23. jun 2016 23:07)

    # Link komentara

  68. Ovi da imaju Djokovica bili bi svetska sila :)))
     (vitez, 23. jun 2016 23:06)

    # Link komentara

  69. Primitivno.
     (Mića, 23. jun 2016 23:02)

    # Link komentara

  70. A sta bi bilo da su nas pobedili u elbansu :D :D :D
    (#a.s, 23. jun 2016 21:44)

    Nebi docekao vasu reprezentaciju Vucko sutra dan :D :D :D
    (Albanac sa Kosova, 23. jun 2016 22:59)

    # Link komentara

  71. nacija operisana od bilo cega. Za netalentovaniju naciju nisam cuo. Nijedan cuveni sportista, muzicar, naucnik, drzavnik. Apsolutni mrak(che_guevara, 23. jun 2016 19:04)Majka Tereza,Ismail Kadare, Djerdj Kastrioti, John Belushi, Rita Ora,Adnan Januzaj, Granit Xhaka, Robert De Niro itd itd.Da nisi ti slucajno operisan?
    (primorje, 23. jun 2016 22:48)
    Robert De Niro je Albanac??!!! Primorje, odmah na pregled kod cica doktora-tebi sa ovakvim lupetaranjem NEMA SPASA, haha!!!!
    (Dux, 23. jun 2016 22:56)

    # Link komentara

  72. Majko bozja, pogledajte drugu sliku...Na moment sam pomislio da je ovo je u severnoj Koreji slikano...
    (Tirana, evropski Pjong Jang, 23. jun 2016 22:51)

    # Link komentara

  73. nacija operisana od bilo cega. Za netalentovaniju naciju nisam cuo. Nijedan cuveni sportista, muzicar, naucnik, drzavnik. Apsolutni mrak
    (che_guevara, 23. jun 2016 19:04)
    Majka Tereza,Ismail Kadare, Djerdj Kastrioti, John Belushi, Rita Ora,Adnan Januzaj, Granit Xhaka, Robert De Niro itd itd.
    Da nisi ti slucajno operisan?
     (primorje, 23. jun 2016 22:48)

    # Link komentara

  74. @gevara
    A da zavrsis osnovnu dete i savladas matematiku? Kakvih 10 miliona Albanaca? U Albaniji po popisu vas ima 2.7 miliona, na Kosovu 1.6, u Makedoniji 0.5 miliona, gastarbajteri po Svajcarskoj, Nemackoj i to vam je ukupno manje od 6 miliona. Tako d ane lupetaj. A sto se ponizavanja tice, 2:0 za Srbiju u sred Albanije i to u fudbalu a ne u sitnim ljakse provokacijama kao sto je taj dron.
    (get a life, 23. jun 2016 22:47)

    # Link komentara

  75. Nemanja

    Tvoj komentar je jedan od retkih koji ne ispoljava nacionalnu patolosku mrznju prema drugim nacijama, u ovom slucaju prema albancima, naprotiv, tvoj komentar je vrlo logican i ljudski. Sto se kosarke, odbojke, vaterpola tice, Srbija je znatno ispred nas. Ali zbog toga nije kriv albanski narod, nego rezim. Kosovo u biv-Jug nije imalo nijedan sportski zatvoreni bazen, gde bi deca trenirali vaterpolo. Albanija je imala strogi komunisticki rezim od kojeg je narod mnogo patio i to dugorocno. Ali sada nema vise toga, zato mislim da ce albanci u vrlo bliskoj buducnosti biti bolji nego sto su sada u sportu uopste. A sto se borilackih vestina tice, Albanci su individualno daleko najbolji na Balkanu. Ne hvalim se zbog toga, nego samo kazem. Sve dok ima ljudi kao ti, bice bolje i ima nade za narode u ovim prostorima.
    (alban, 23. jun 2016 22:46)

    # Link komentara

  76. Nasima treba podici spomenik kada se budu kvalifikovali.
     (kenijac, 23. jun 2016 22:41)

    # Link komentara

  77. Majko rodjena, da li su ove nase smizle svesne ko je umesto njih prosao na EP...
    (cofi95, 23. jun 2016 22:34)

    # Link komentara

  78. Za ove sto se pitaju, pa sta ako slave, sto je to nas problem. Osvrnite se oko sebe i navedite makar jednu jedinu zemlju sem Albanije koja slavi ovako nesto. Sve je jasno.
    (Sky, 23. jun 2016 22:30)

    # Link komentara

  79. Za ove sto se pitaju, pa sta ako slave, sto je to nas problem. Osvrnite se oko sebe i navedite makar jednu jedinu zemlju sem Albanije koja slavi ovako nesto. Sve je jasno.
    (Sky, 23. jun 2016 22:30)

    # Link komentara

  80. Indijanci, slave to što nisu prošli.. da nije smešno bilo bi tužno
     (Thomas Phibel, 23. jun 2016 22:26)

    # Link komentara

  81. Sheki NE ZNAS pravopis, a kritikujes druge. Objavite kom. Hvala.
    (Sky, 23. jun 2016 22:21)

    # Link komentara

  82. @
    Vi 8 miliona mi 10 ne znam ko je ovde manji po broju. a sto se tice ostalih koji mrze svasta sto je albansko samo se setite kosovske bitke koju vi lazno slavite kao uostalom i sve ratove koje ste izgubili a ponasate se kao da ste pobedili.Mi smo bili tamo i casni igrali i ispali a gde ste vi bili.Ponizili smo vas dronom usred Beograda
    (gevara, 23. jun 2016 ...)

    Vidis, i mi albanci mislimo isto o vama, da ste bezvredna nacija, cak i najgora u Evropi. Samo da znas, da mi nismo krivi sto mislimo tako.

    Bezvredna nacija?
    Nikola Tesla, Milutin Milankovic, Pupin, Ivo Andric..
    Evo naveo sam samo 4 velikana.
    Ajmo sad ti. Navedi.. ne moras cetvoricu (tj cetvoro), hajde samo 2 albanska velikana u svetskim okvirima.
    Stani iza svojih reci.
    (djosa, 23. jun 2016 22:16)

    # Link komentara

  83. ha ha
    komedija od drzave
    iznajmili autobus od gradski prevoz Skopje i umotali da se ne gledaju skopse reklame.
    beda, cak ih i pomalo zalim
    slave 3 mesto od 4
    (Jovan, 23. jun 2016 22:11)

    # Link komentara

  84. Mala, bedna, bezvredna nacija.
    (DG, 23. jun 2016 18:59)
    A Srbi nebeski narod
    (Hun, 23. jun 2016 22:06)

    # Link komentara

  85. smirite se svi smo mi luzeri i mi i hrvati i albanci bosanci itd.
    (LOL, 23. jun 2016 22:04)

    # Link komentara

  86. Ali zanimljivo mi je da ljudi koji se potpisuju kao neki vajni Albanci, odlicno pisu i govore SRPSKI JEZIK!
    Drago mi je da ste naucili nas jezik i to nesto govori o vama.Good bye :)
    (iGuss :), 23. jun 2016 21:57)

    # Link komentara

  87. @(E VIVA MONTENEGRO, 23. jun 2016 19:02)

    Sad ste braca sa Albancima, a kako to? Jel znas istoriju svog naroda zadnjih 1500 godina? I to su vam promenili u skoli?
    Nema ovo veze sa Albancima, njima stvarno svaka cast na ponasanju i na ovom, pre svega, kulturnom, evropskom doceku svojih sunarodnika. Pogledajte samo kako su obuceni svi, nasi bi od ovoga napravilj cirkus sa pocepanim farmerkama, ljubicastim patikama i majicama na tufne. Imaju Albanci jaku drzavu i sposobne politicare, pre svega Ramu, mora se priznati. Moramo da priznamo da trenutno dosta od njih mozemo da naucimo.
     (BotKiller, 23. jun 2016 21:44)

    # Link komentara

  88. A sta bi bilo da su nas pobedili u elbansu :D :D :D
    (#a.s, 23. jun 2016 21:44)

    # Link komentara

  89. nacija operisana od bilo cega. Za netalentovaniju naciju nisam cuo. Nijedan cuveni sportista, muzicar, naucnik, drzavnik. Apsolutni mrak
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (che_guevara, 23. jun 2016 19:04)

    Hvalis se svojim neznanjem ,
    sigurno neznas ni Google da koristis .
    (sheki, 23. jun 2016 21:41)

    # Link komentara

  90. Ено, Србија је ушила Вразил 3:1...Свет нас је приметио,и у одбојци имамо амбасадоре...И ајмо сад ви Хрвати,,Црногорци,, и Албснци да нам честитате...E VIVA SERBIA.
    (Џејмс 007 Bond, 23. jun 2016 21:41)

    # Link komentara

  91. @ E VIVA MONTENEGRO A dje je vama bilo sta u bilo kom sportu? Eeee, blago tebi ako su ti Albanci braca... Hvala Bogu sto zivim daleko od vas, i jednih i drugih!
    (Vojvodjanin, 23. jun 2016 21:39)

    # Link komentara

  92. Sledeci put ucestvujemo sa tri reprezetacije ,
    Kosova,Albanije i Svajcarske.
    (sheki, 23. jun 2016 21:38)

    # Link komentara

  93. Vidim,mnogi potcenjuju vaterpolo.Pa,to je jedan od najtežih sportova,koji postoji.Zato i ne može svako,da ga igra.A i jedan je od prvih,koji se pojavio na Olimpijskim igrama.Zato,malo više poštovanja za vaterpolo!
    (Bojan B, 23. jun 2016 21:34)

    # Link komentara

  94. A nasu reprezentaciju treba da bude sramota. I nasu vladu koja je dozvolila "dron" jer niko me ne moze ubediti da su za dron krivi Albanci.
    (Dr, 23. jun 2016 18:50)

    Ti si klasican primer onih likova koje bih ja lepo ispratio do granice i uzeo im pasos i cao zdravo. Da nismo mozda mi i napravili dron i koristeci HAARP ubedili Albance na terenu da krenu da se tuku da ga zastite? I jos pride ih ubedjivali da ne idu posle na teren iako je delegat dao zeleno svetlo? Naposletku, sigurno smo se i mi zalili da nas treba vise kazniti a njih nagraditi za mucku politicku provokaciju.. dobar si, zaista.
    (Sabre, 23. jun 2016 19:17)

    To što kažeš da bi nekoga pratio do granice dovoljno govori koliko si uskovid i netolerantan,a to da je supersposobni doktor Neki iz Beograda ustanovio istinu i na kome lično ili kojoj grupi ljudi leži operacija dron nismo saznali niti ćemo ikad,pa eto dovoljno prostora za špekulaciju.Inače za Albance ovo jeste uspijeh nisu se obrukali,neka slave ljudi,njihova stvar šta će da slave.
    (Perun, 23. jun 2016 21:34)

    # Link komentara

  95. Uopšte mi ne bi bili toliko antipaticni da nisu onim dronom pokazali koliko nemaju meru u svom nacionalizmu. I da mi nismo po ko zna koji put naseli na (glupu) foru i popili negativne poene.

    A za ovo, neka slave... Sledeći put neće ni otići na Euro, jer neće moći opet da dobiju bodove na našu štetu. Valjda.:D
    (Lady Stark, 23. jun 2016 21:28)

    # Link komentara

  96. A gde je onaj sto je pustio dron... Dvanesti igrac... Da nije bilo njega, ne bi ni otisli na Euro... Taj lik bi morao prvi na crveni tepih... Veze to nema s fudbalom...
     (Gullbis, 23. jun 2016 21:27)

    # Link komentara

  97. Svidja mi se sto toliko Albanaca razume i pise nas jezik! pozdrav!
    (miki, 23. jun 2016 21:26)

    # Link komentara

  98. A šta ovi slave...?
    Tri boda i put pod noge!
     (prc, 23. jun 2016 21:26)

    # Link komentara

  99. haha I oni neki sport da mrdnu
     (Provetren, 23. jun 2016 21:24)

    # Link komentara

  100. Sve mogu da razumem, neka slave ako im je do slavlja, nista sporno. Citam ovde neke njihove komentare da su veca sportska nacija od nas Srba, da ih ima vise i tako to. Moram da pitam te ljude, gde im je kosarka, odbojka, rukomet pa i vaterpolo koji omalovazavaju a sumnjam da imaju bilo kakve uslove za razvoj ovih sportova. O tenisu ne vredi pricati, tu nemaju ni ucesnike. Malo realnosti nije na odmet, a dodao bih i poraz od Srbije u sred Tirane. Oni nama dron, mi njima dva komada.
     (realan momak, 23. jun 2016 21:23)

    # Link komentara

  101. U šta se ovaj narod pretvorio , pa to je jezivo. Od jedne časne, miroljubive, poštene i zdrave nacije pretvorili smo se u najgore fašiste, ksenofobe i bolesne rusofilske mitomane. Sve što je loše i anticivilizacijsko, kod nas se primilo kao korov...

    Zbog čega su Albanci "bezvredna nacija"?? Je li zato što su se radovali svom uspehu?? Pa i ja bih se radovao da je Srbija prošla, radovao bih se i da smo makar jednu pobedili i vratili se kući ali to nekima izgleda ne samo da nije dovoljno, već bi hteli i više. Samo, treba prvo da se negde plasiramo pa da pričamo o uspesima i neuspesima. Ovako, gledamo im u leđa i zeleni smo od mržnje i zlobe.

    Veličina jednog naroda se ogleda u poštenoj i sportskoj čestitki komšijama na učešću na EP ali su to neki zaboravili. Što je još strašnije, velika većina i ne zna šta to znači.

    @Alban - ima Srbija mnogo više od Đokovića: košarkaše/košarkašice, vaterpoliste, odbojkaše/odbojkašice, Ivanu Španović, mlade fudbalere koji su svetski prvaci i da ne nabrajam više jer će nestati prostora. Kad sam već kod toga, da te pitam onako navijački, kako Albanija stoji na tom planu?
    (nemanja, 23. jun 2016 21:22)

    # Link komentara

  102. Чудно, ја мислио првенство још увек траје?
    (popeye, 23. jun 2016 21:21)

    # Link komentara

  103. Ми нисмо ни дошли дотле ! Свака част комшијама и да вам не цркне крава што вам овде многи желе !!!
    (да да, 23. jun 2016 21:20)

    # Link komentara

  104. kad igra srbija ?
     (joewalsh, 23. jun 2016 21:18)

    # Link komentara

  105. @Čestitke braći Albancima, što je Srbi, đe je vama Euro?
    (E VIVA MONTENEGRO, 23. jun 2016 19:02)

    Drž' se ti svoje braće, daleko vam kuća i jednom plemenu, i drugom :p
    (krke, 23. jun 2016 21:10)

    # Link komentara

  106. Alb-ko

    A kojeg heroja imate vi osim Djokovica? Mi bar imamo najbolje boksere, pre neki dan je Majlinda Kelmendi (albanka) osvojila u Rusiji zlatnu medalju, ona je i prvakinja sveta i prvakinja Evrope u hrvanju, a sta vi imate od heroja? Cak i u fudballu ste losiji od nas.

    @(alban, 23. jun 2016 20:26)


    Nemoj da obracas paznju na ove provokatore, samo te nerviraju,
    nego kazi ti nama sad lepo kad igrate to finale sa turskom
    BUUUAHAHAH…AHAH A...,
    Inace, RESPECT za MaLjlindu KeLjmendi, ni ne sumnjamo da je ona prvakinja u tom nekom "HRVANjU", samo jos da nam kazes na kom porn sajtu to mozemo i da gledamo
    BUUUAHAHAH…AHAH A...
    (KRIGER, 23. jun 2016 21:08)

    # Link komentara

  107. A kojeg heroja imate vi osim Djokovica? Mi bar imamo najbolje boksere, pre neki dan je Majlinda Kelmendi (albanka) osvojila u Rusiji zlatnu medalju, ona je i prvakinja sveta i prvakinja Evrope u hrvanju, a sta vi imate od heroja? Cak i u fudballu ste losiji od nas.
    (alban, 23. jun 2016 20:26

    Ти то озбиљно? Хоћеш редом? Кораћ, Николић, Жеравица, Кићановић, Ђорђевић, Дивац... то је кошарка. 5x светски прваци плус прегршт осталих успеха. Рукомет сада у паду али годинама смо били у самом светском врху. Одбојка да не причам. 2000 Сиднеј, олимпијски шампиони, само један од успеха. Ватерполо, суверени владари овог спорта. Атлетика, можемо да се подичимо бројним успесима. Топић, Јефтић, Шпановић... Тако да то је само онако на брзину. О успесима моје земље у спорту можемо буквално до јутра, просто, толико медаља и титула није могуће набројати тек тако. Чак и у фудбалу који нам никако не иде у последње време смо сила за вас. Колико смо ми имали врхунских играча кроз историју ви нећете ни за наредних 99 година. Марјановић, Тирнанић, Митић, Шекуларац, Вукотић, Џајић па касније Милошевић, Југовић, Станковић, Видић... А ви? Да додам да је репрезентација у20 првак света 2015. године, будући носиоци нашег националног тима. Немој зато да се брукаш без разлога. Слави успех своје репрезентације и уживај. Можемо о много чему да полемишемо, али о спорту, са вама, просто је немогуће. Спорстки поздрав из земље спорта.
    (МилошСрбија, 23. jun 2016 21:05)

    # Link komentara

  108. Oni bar ne docekuju vaterpoliste:)
    Milion puta je zapazenije ucesce na EP u fudbalu koje gleda ceo svet, nego turnir 4 Balkanske reprezentacije koji se prenosi samo na Balkanu. Da je Srbija veca sportska sila od Albanije nikada se ne bi lozili na mali sport poput vaterpola, i osvajali bi vise od jedne medalje na Olimijskim igrama:), dok na zimskim OI nemate ni ucesnike
    (ne zna se ko je manji i bedniji, 23. jun 2016 20:06)

    Mi yato docekujemo kosarkase koji su osvajali medalje :)
    Milion puta je yapayenije svetsko srebro u kosarci nego ucesce na EP u fudbalu,i vi hrvati bi ste se loyili na vaterpolo da ste u tome uspesni ali niste i ybog toga omalovayavate jer vam nista drugo nije preostalo.Da si iole obavesten ynao bi da smo na proslim OI osvojili 4 medalje dok su albanci osvojili 0 a na yimskim OI ni ne ucestvujemo yato sto su to nebitna takmicanja koja niko ne prati osim yemalja ucesnika.
    (KOMPLEKSI, 23. jun 2016 21:04)

    # Link komentara

  109. Ne primajte se ko deca. Ako se neko potpise kao albanac ili crnogorac, to ne znaci da je istina. Iza poruke moze biti bilo ko..
     (mare, 23. jun 2016 21:04)

    # Link komentara

  110. Nije to TO bez Vucica..
     (kole, 23. jun 2016 21:01)

    # Link komentara

  111. kragulj

    Vidis, i mi albanci mislimo isto o vama, da ste bezvredna nacija, cak i najgora u Evropi. Samo da znas, da mi nismo krivi sto mislimo tako.
    (alban, 23. jun 2016 21:01)

    # Link komentara

  112. @alban

    A koji je to boxer slavan od vas? Evo znam mnoge satro boksere albance u ch i svi su kao neki evropski prvaci a slavni su toliko da moraju biti izbacivaci i nista vise od toga!
     (nenad ch, 23. jun 2016 21:01)

    # Link komentara

  113. neko rece ispali prvi krug ,drugi rece bezvredna nacija,, vazno da ste vi srbi bozanski narod,ispali u grupi?a neko sanja i ta grupa,e moji paradajz srbi ,
     (Salerno, 23. jun 2016 21:01)

    # Link komentara

  114. Mala, bedna, bezvredna nacija.
    (DG, 23. jun 2016 18:59)

    Oni bar ne docekuju vaterpoliste:)
    Milion puta je zapazenije ucesce na EP u fudbalu koje gleda ceo svet, nego turnir 4 Balkanske reprezentacije koji se prenosi samo na Balkanu. Da je Srbija veca sportska sila od Albanije nikada se ne bi lozili na mali sport poput vaterpola, i osvajali bi vise od jedne medalje na Olimijskim igrama:), dok na zimskim OI nemate ni ucesnike

    @(ne zna se ko je manji i bedniji, 23. jun 2016 20:06)


    Dobro, ajde da i ne racunamo taj vaterpolo, posto po tvom misljanji to i nije neki sport kad u njemu dominiraju samo Srbi, ali sta cemo onda sa: KOSARKOM, ODBOJKOM ili TENISOM... na primer buuuahahahahahahha...,

    inace, Slovenija, hrvarska, Bosna, albanija, Crna Gora i Makedonija su ZOI olimpijske vele-sile, sve zajedno bi, kad se saberu, mozda imale onoliko skijasa koliko bi im trebalo za jedan hokejaski tim, WoW RESPECT!!! Buuuahahah…ahah a...
    (KRIGER, 23. jun 2016 20:50)

    # Link komentara

  115. @E VIVA MONTENEGRO - Nisi ti dragi moj nikakav Crnogorac, nego albanac iz C.G. Crnogorac nije tako glup da zeza Srbe što nisu otišli na E.P., kada i sami Crnogorci nisu to uradili.
    (Šio mi ga Đura, 23. jun 2016 20:46)

    # Link komentara

  116. veliku paznju dajete albanskim fudbalerima kako vas portal tako i ljudi koji ucestvuju u komentarima
    (ilirjana, 23. jun 2016 19:54)

    pa ova rubrika je i posvecena Evropskom prvenstvu, ako nisi videla do sada, o cemu da pisu o tulumbama...
     (taraba, 23. jun 2016 20:45)

    # Link komentara

  117. čestitke iz Hrvatske
    (učitelj, 23. jun 2016 19:33)

    Pozdrav iz Portugala. Pakujte kofere, da budete spremni kada vas Portugal bude poslao doma.
    (Uvek za dom spremni, Hrvati, 23. jun 2016 20:45)

    # Link komentara

  118. Ljorik Cana.. Nedostajaces mi !
    (Shaban, 23. jun 2016 20:44)

    # Link komentara

  119. Svaka im cast!
     (Milan, 23. jun 2016 20:41)

    # Link komentara

  120. @gevara

    Ako ti je krajnji domet na sportskom takmicenju nesportskom metodom 'poniziti' (citaj - provocirati) protivnika, e pa onda si vise rekao o tebi i tvojima nego svi mi ostali zajedno.

    Da ne ulazim sada u pricu o trabunjanjima o Kosovu i prekrajanju i kradji naseg istorijskog nasledja.
    (reisen, 23. jun 2016 20:41)

    # Link komentara

  121. kada bi srbi gledali samo jedan mec novaka djokovica kada se prenosi na sportskom programu DIGITALB-a poceli bi masovno navijati za albaniju. mene toliko nerviraju [ja sam sa kosova] sa navijanjem za djokovica da prebacim na ARENU ili SPORTKLUB i gledam normalno prenosenje dogadjaja na terenu.
    (adem, 23. jun 2016 20:41)

    # Link komentara

  122. Čestitke braći Albancima, što je Srbi, đe je vama Euro?
    (E VIVA MONTENEGRO, 23. jun 2016 19:02)

    Kladim se da ovo pišeš iz nekog kafića u centru BG, dok odmaraš od junskog ispitnog roka.
    (Vlada, 23. jun 2016 20:39)

    # Link komentara

  123. ostavite se politike,nego gledano u sportskom smislu,za njih je ovo uspeh ,i svaka im cast kako se borili na evro16,trcali od prvog do zadnjeg minuta,al sve u svemu,mislim da je preterano docekati fubalere crvenim tepihom i gardom.
    (legenda, 23. jun 2016 20:37)

    # Link komentara

  124. Ne treba da volimo ni hrvate ni albance!
    Srbi su jedan jako čudan narod sa veoma kratkom memorijom pamćenja.
    Do pre samo 20 godina nasi prijatelji, braća, sestre bili su ubijani, silovani i proterivani sa vekovnih ognjišta na KiM i u Hrvatskoj i sad vi kao navijate za hrvatsku na "Euro16" a zapitajte se samo da li bi Hrvatima ili Albancima bilo drago da Srbija prodje u 1/8 finala?
     (Mošalengija, 23. jun 2016 20:33)

    # Link komentara

  125. Citam komentare i smejem se :D a sto jes', jes' ovi siptari su tolko bezvredna nacija i ne kazem to sa zeljom da ih omalovazim...
    (kragujj, 23. jun 2016 20:31)

    # Link komentara

  126. Stvarno sam zbunjen.....da li da cestitam, sto su dali jedan gol? Ne znam, ali stvarno nije neki uspeh......
    (Danac, 23. jun 2016 20:28)

    # Link komentara

  127. Alb-ko

    A kojeg heroja imate vi osim Djokovica? Mi bar imamo najbolje boksere, pre neki dan je Majlinda Kelmendi (albanka) osvojila u Rusiji zlatnu medalju, ona je i prvakinja sveta i prvakinja Evrope u hrvanju, a sta vi imate od heroja? Cak i u fudballu ste losiji od nas.
    (alban, 23. jun 2016 20:26)

    # Link komentara

  128. citma dejlimel, albanija se njihovoj oceni kotira sasvim solidno, po pruzenoj igri/ocekivanju. ima ocenu B, kao i nemacka, dve najbolje kotirane repke su severna irska i island. to samo znaci da smo opravdali nase ucesce.
    [link]
    (adem, 23. jun 2016 20:26)

    # Link komentara

  129. Čestitke braći Albancima, što je Srbi, đe je vama Euro?
    (E VIVA MONTENEGRO, 23. jun 2016 19:02)

    E jadna ti kuća kada su ti Albanci braća.
    Ti pitaš gde je nama euro, pa gde je tebi nesrećo?
     (Leskovčanin, 23. jun 2016 20:20)

    # Link komentara

  130. Kako bi tek slavili da su kojim slučajem prošli grupu ili da na primer imaju najboljeg tenisera sveta poput nas.
     (Nebojša, 23. jun 2016 20:20)

    # Link komentara

  131. Da ignorisemo sto nema nekog razloga za slavlje, ipak mozes da im oprostis jer bar slave svoje.

    Najgore je sto kada slave i svojataju tudje.
    (Ivan, 23. jun 2016 20:13)

    # Link komentara

  132. Pa nek slave ljudi Pa sta
    (Django, 23. jun 2016 20:13)

    # Link komentara

  133. Mala, bedna, bezvredna nacija.
    (DG, 23. jun 2016 18:59)
    Vi 8 miliona mi 10 ne znam ko je ovde manji po broju. a sto se tice ostalih koji mrze svasta sto je albansko samo se setite kosovske bitke koju vi lazno slavite kao uostalom i sve ratove koje ste izgubili a ponasate se kao da ste pobedili.Mi smo bili tamo i casni igrali i ispali a gde ste vi bili.Ponizili smo vas dronom usred Beograda
    (gevara, 23. jun 2016 20:12)

    # Link komentara

  134. 1. dosta vise sa ovakvom mrznjom
    2. prvi put u Euro, samo po sebi je uspeh, dodatno jedna pobeda.
    3. ako nisi dobar sa komsijom nisi ni sa svetom
    4. predrasude treba prevazici, I na kraju kraja, ovo se nije desilo u Beogradu nego u Tirani
    5. balkanci razmisljaju isto, I imaju isti mozak, stime I Srbi se stavljaju pod istim tretmanom kao I ovi komentari
    6. Inva Mula je Albanka, koju je isti ti nacionalisti i mrznjaci docekali I ispostovali kao velikana.

    Pffff vise, da ti se gadi.
     (mando, 23. jun 2016 20:09)

    # Link komentara

  135. poceh da citam komentare uzas zivi koliko smo maliciozni i sa prevelikim ocekivanjima. zato sto smo tu gde smo. Setite se kad smo mi poslednji put plasirali na evropsko prvenstvo, kad na svedsko. A u zemlji gde smo svi selektori i gde cela nacija igra fudbal. Novak osvoji Rolangaros dodje u bg sem tabloida niko ga doceko nije setite se ivanisevica i njegovog dolaska u split posle osvajanja istog turnira. Ne mi smo uvek ne zadovoljni, nama nista nije posebno a nismo svesni cinjenice da smo mala zemlja uz to jako siromasna
     (lola, 23. jun 2016 20:09)

    # Link komentara

  136. Nacija koja ima ogromnu bazu za razvoj sporta time što je većina populacije mlada.Siromaštvo i besperspektivnost mogu biti vetar u ledja.Istorijski ratnički narod na nivou golog opstanka.Naravno da ću biti kritikovan ako se osvrnem na južne slovene i dinarsku crtu koja je pandam njihovoj.Ratnička nit je bitan elemenat za kolektivni sport i svakako nedovoljan.Nemogu da ne primetim da je to tako i danas u modernom fudbalu.
    (padjine969, 23. jun 2016 20:07)

    # Link komentara

  137. Mala, bedna, bezvredna nacija.
    (DG, 23. jun 2016 18:59)

    Oni bar ne docekuju vaterpoliste:)
    Milion puta je zapazenije ucesce na EP u fudbalu koje gleda ceo svet, nego turnir 4 Balkanske reprezentacije koji se prenosi samo na Balkanu. Da je Srbija veca sportska sila od Albanije nikada se ne bi lozili na mali sport poput vaterpola, i osvajali bi vise od jedne medalje na Olimijskim igrama:), dok na zimskim OI nemate ni ucesnike
    (ne zna se ko je manji i bedniji, 23. jun 2016 20:06)

    # Link komentara

  138. Svakako postpvanje za jacanje nacionalne svijesti. Samo je kod nas zabranjeno voljeti svoju drzavu.
    (Golub Dzukela, 23. jun 2016 20:05)

    # Link komentara

  139. Alo bre bili smo na evropsko prvenstvo,gde ste bili vi?
    (Albanac, 23. jun 2016 20:04)

    # Link komentara

  140. možda su njima rekli da je Albanija postala prvak Evrope!
    (dd, 23. jun 2016 20:02)

    # Link komentara

  141. Ovako su u stranim zemljama pisali o Srbiji kada je docekivala vaterpoliste, i cudili se zasto jer vaterpolo turnir 4 reprezentacije sa Balkana ne izaziva nikakvu paznju u svetu. A isto ovako pisu i o doceku Djokovica, i da je Djokovic Bog u Srbiji jer narod nema drugo sta da slavi.
    (smejala se serpa loncu, 23. jun 2016 20:01)

    # Link komentara

  142. che guevara, nije da trazim dlaku u jajetu, ali cuvena Ana Oksa je Albanka. Promenila je ime.
     (INSAJDER, 23. jun 2016 20:00)

    # Link komentara

  143. Svaka čast. Albanci su uspeli na kraju čak i da pobede u jednoj utakmici. Možda mi je žao što se Albanci raduju ali mi nije žao što se raduju Albanke. Mnogi naši ljudi se žene njima, i to su mahom Albanke hrišćanke i ateistkinje
    (Aron, 23. jun 2016 19:04)


    hahahaha, jel su mlade? :)
     (Dr.Poganikus, 23. jun 2016 19:58)

    # Link komentara

  144. ### Čestitke braći Albancima, što je Srbi, đe je vama Euro?
    (E VIVA MONTENEGRO, 23. jun 2016 19:02) ###

    I pored ovakvih retkih izroda, veoma postujem vecinu stanovnika CG.
    Otici ce i Milo, polako. Jedna vera, jedan narod.
    (ssss, 23. jun 2016 19:56)

    # Link komentara

  145. veliku paznju dajete albanskim fudbalerima kako vas portal tako i ljudi koji ucestvuju u komentarima
     (ilirjana, 23. jun 2016 19:54)

    # Link komentara

  146. a koliko su dali jermenima i rumunima za jermene se zna to su i sami rekli....
     (gospodin3%, 23. jun 2016 19:54)

    # Link komentara

  147. A ona zgrada u pozadini, na prvoj slici, pored koji stoji kran, izgleda kao da ce svakog momenta da se urusi, iako su tek poceli da je zidaju. Ne bi me cudilo, s obzirom na umece albanskih inzenjera. A i Tirana izgleda i dalje kao u "staro dobro vreme", vreme Envera Hodze. Kod njih je vreme izgleda definitivno stalo.
    (Kad vreme stoji, 23. jun 2016 19:53)

    # Link komentara

  148. Dal' su realni?
    (jes, no..., 23. jun 2016 19:52)

    # Link komentara

  149. Ono cega se pametan stidi, budala se ponosi
    (crni_Radovan, 23. jun 2016 19:51)

    # Link komentara

  150. Svaka cast albanci
     (trebinje, 23. jun 2016 19:50)

    # Link komentara

  151. Ja ne znam kako bilo ko moze da navija za Albaniju, pa cak ne znam ni kako albanci mogu da navijaju za sebe.
    Razloga je previse, slika govori vise od hiljadu reci.
    (Arčibald Rajs 1875 - 1929, 23. jun 2016 19:49)

    # Link komentara

  152. Docek je organizovan u Tirani u znak zahvalnosti igracima za pozrtvovanost, kao zvanicno najslabija ekipa na Euro 2016 prosli su bolje od mnogo jacih (Rusija, Austrija, Svedska itd) nisu primili vise od 3 gola dali jedan i zaradili 3 boda. Rumunija, Francuska i Svajcarska su bile daleko kvalitetnije ali Albanija sa ovim igracima koji su bili ispod proseka igrala solidno i nije dala nijednoj reprezentaciji da je ponizi. Euro 2016 ima jedan efekat a taj je da bas svaka zemlja moze da ima futbalsku reprezentaciju (ISLAND) i uz dobru borbu i malo srece moze da OTREZNI i njabolje, najskuplje Reprezentacije.
     (Al, 23. jun 2016 19:49)

    # Link komentara

  153. Mogli smo zajedno da slavimo. Mi avion do NYC, oni 3 boda u francuskoj. Nažalost smo se i mi upisali u tu ligu.
     (prokletije, 23. jun 2016 19:47)

    # Link komentara

  154. Kakvo god imali misljenje o njima kao narodu, kada bismo se mi Srbi slozili kao narod i na opstim i zajednickim ciljevima radili makar 20% koliko i oni, bilo bi nam daleko bolje.
     (dobro obavesten, 23. jun 2016 19:44)

    # Link komentara

  155. i to mi neka drzava , jos sa istorijom . lebeeeee ......
     (zlotrov, 23. jun 2016 19:42)

    # Link komentara

  156. Налупајте плусеве брату Црногорском (@E VIVA MONTENEGRO) па да се психички смири.

    Замислите сад кад би смо се сви ми из Војводине уместо Срба звали нпр. ,,Широкоравнопољцима,, јер цела Воша је широко равно поље...Е тако сте и ви добили име Црногорци,.Значи били сте регионални Срби из једне Горе, па су вас назвали Црногорци, а уствари сте Србенде баш као и ми.

    П.С.Можеш се братити са ким оћеш, али памти своју Зету, своје порекло и свог ђеда који је имао више части него ти рођаче наш.

    ПОЗДРАВ ИЗ РАВНЕ ВОЈНОДИНЕ ТЈ. ЈУЖНЕ БАЧКЕ НАШОЈ БРАЋИ ,,ЦРНОГОРСКОЈ,,!
    (Џејмс 007Bond, 23. jun 2016 19:40)

    # Link komentara

  157. E bas su se stisli samo milion evra... bar da je deset. Za takav istorijski uspeh ni sto ne bi biloo malo. Iduci put bice prvaci.....
    (mlekadzija, 23. jun 2016 19:36)

    # Link komentara

  158. Причајте шта хоћете, Албанци се нису обрукали на ЕП.
    (Adriano_Galliani, 23. jun 2016 19:01)

    Uvek sam imao lose mislenje za tebe kao covek , ali vidise dasi pre svega covek BRAVO imaces od men uve veliki LIKE !
    (komsija, 23. jun 2016 19:36)

    # Link komentara

  159. umislili se da su real...?
     (gile, 23. jun 2016 19:36)

    # Link komentara

  160. pa dobili su dovoljno evra od UEFA-e za sam plasman i ucestvovanje, sta ce im milion evra jos...
     (taraba, 23. jun 2016 19:34)

    # Link komentara

  161. čestitke iz Hrvatske
    (učitelj, 23. jun 2016 19:33)

    # Link komentara

  162. samo mrznja po komentarima
    vi pisete kako oni se raduju bezvrednim stvarima kad vi cenite vase sportiste samo kada oni pobedjuju u suprotnom oni su bruka vase zemlje. Vi ste tako licemerni da kad bi bila u pitanju neka druga nacija sigurno, pisali biste drugacije
     (hypo, 23. jun 2016 19:31)

    # Link komentara

  163. Ovako cemo i mi da slavimo odlazak i povratak sa Eura , za jedno 15 godina kad se prvi put plasiramo. :D
    (Hoces Iskreno?, 23. jun 2016 19:31)

    # Link komentara

  164. Bravo Albanci!

    Haters gonna hate.
    (Adrian, 23. jun 2016 19:31)

    # Link komentara

  165. Helikopter nadletao autobus. Mislite dron ?
    (C6H12O6, 23. jun 2016 19:30)

    # Link komentara

  166. Prvo je tekst koji privlaci muve i posle toga sledi jurnjava svakojakih muva od kojih se ne mozemo odbraniti ni najjacim insekticidom.
    (istina, 23. jun 2016 19:27)

    # Link komentara

  167. A koja je Srbija po redu u grupi?
     (Ja, 23. jun 2016 19:27)

    # Link komentara

  168. @dmitar slazem se s tobom, ali delimicno jer mi ovako slavimo samo kada nasi sportisti osvoje medalju. ovo u tirani je vise nego jadno.
     (krug dvojke, 23. jun 2016 19:27)

    # Link komentara

  169. (Rosenborg, 23. jun 2016 19:04 ne vodis poreklo s Kosova pa tako govoris. Sto je bas bez veze. Eto mojoj porodici su Albanci pobili nekoliko clanova pa navijam za Hrvate jer mi oni nista nazao ucinili. Da li ti je sad jasnije?
    (R, 23. jun 2016 19:25)

    # Link komentara

  170. Oni ocigledno imaju ozbiljan deficit bilo kakvog sportskog takmicenja u medjunarodnim okvirima.
    Prosto vape za nekom zvezdom, pobedom ili dogadjajem koji ce od silnog iscekivanja (da se najzad i njima nesto desi) proglasiti nacionalnim praznikom.
    Zapravo kad te nema decenijama na EP ili SP u niti jednom ekipnom sportu, onda je sasvim logicna ovolika nacionalna euforija nakon ispadanja u grupnoj fazi takmicenja. Zamisli samo kako je cudno odrasti u takvom drustvu bez ijednog sportskog heroja decenijama unazad.
    (Rajko, 23. jun 2016 19:23)

    # Link komentara

  171. Alb...ko?
    (Johnny ffm, 23. jun 2016 19:23)

    # Link komentara

  172. Clanovi najgrublje reprezentacije na prvenstvu dobili diplomatske pasose. hehehe
     (Mirko, 23. jun 2016 19:23)

    # Link komentara

  173. Ludnica. Masa mahala prazilukom, jer nije bilo ruža. Sta su osvojili!?
    (Cane, 23. jun 2016 19:20)

    # Link komentara

  174. Ovi slave neuspeh!
    Smesno...
     (don korleone, 23. jun 2016 19:17)

    # Link komentara

  175. A nasu reprezentaciju treba da bude sramota. I nasu vladu koja je dozvolila "dron" jer niko me ne moze ubediti da su za dron krivi Albanci.
    (Dr, 23. jun 2016 18:50)

    Ti si klasican primer onih likova koje bih ja lepo ispratio do granice i uzeo im pasos i cao zdravo. Da nismo mozda mi i napravili dron i koristeci HAARP ubedili Albance na terenu da krenu da se tuku da ga zastite? I jos pride ih ubedjivali da ne idu posle na teren iako je delegat dao zeleno svetlo? Naposletku, sigurno smo se i mi zalili da nas treba vise kazniti a njih nagraditi za mucku politicku provokaciju.. dobar si, zaista.
    (Sabre, 23. jun 2016 19:17)

    # Link komentara

  176. Румуне уништио судија! Чист гол им поништили !
    (Србин Вуковар, 23. jun 2016 19:15)

    # Link komentara

  177. jel ovo Nis Ekspres bus
     (aleksandar, 23. jun 2016 19:15)

    # Link komentara

  178. Ko da su osvojili Euro?
    Nadrealno.
     (C i n i k, 23. jun 2016 19:14)

    # Link komentara

  179. Kad god mislim da nema goris od Srba uvek ali uvek se okrenem Albancima i bude mi nekako lakse.
    (Peter Prevc, 23. jun 2016 19:14)

    # Link komentara

  180. pa...mislim...okeee...mozda preterano ali mogli bi da ucimo od njih kako se ceni i voli reprezentacija umesto sto svi glume selektore ser* i pisa*ju po nasim reprezentativcima i onda ocekujemo da ostave srce na terenu...malo postovanja daje vetar u ledja...realno
     (virus, 23. jun 2016 19:14)

    # Link komentara

  181. pa oni su se radovali i prekidu utakmice, sto se ne bi radovali ispadanju u prvom krugu.
     (boza pub, 23. jun 2016 19:13)

    # Link komentara

  182. @DG: koji si ti degen i moron!

    Bibi
    (Sandman, 23. jun 2016 19:13)

    # Link komentara

  183. Zbog cega su ih docekali!Da nisam nesto propustio?
    (Koki, 23. jun 2016 18:37)

    Docekalismo Lavovi koj su se borili za CERVENOiCERNO boje a ne kao vi oni vase starlete toliko .
    (KUQeZI, 23. jun 2016 19:12)

    # Link komentara

  184. Tog Ramu su odavno prozivali po njihovim novinama da voli opijate. Ko zna na cemu je sada kada je u ispadanju iz grupe video najvelicastveniji uspeh albanskog sporta.
    (Cone, 23. jun 2016 19:12)

    # Link komentara

  185. Samo pogljedaj taj autobus.
    (Marinko, 23. jun 2016 19:10)

    # Link komentara

  186. koja ''sportska nacija''.... alo bre ispali ste! rukomet,odbojka,vaterpolo,tenis...nista?!
     (ekatarina, 23. jun 2016 19:10)

    # Link komentara

  187. sada se vidi koliko su isfrustrirani i koliko im tesko padaju tudji uspesi. znaci, ne verujem im ni malo od danas.
     (hocu 2 palme, 23. jun 2016 19:07)

    # Link komentara

  188. Ma BRIGA me sta se desava u albaniji.
    (Washington, 23. jun 2016 19:06)

    # Link komentara

  189. nevezano za vest...
    nije mi jasno kako navijate za hrvate..vi ste izgleda stvarno malo sisli s' uma...pa pre bih i za albaniju navijao..jer znam sta su ti isti hrvati radili mojoj porodici a albanci mi konkretno ne smetaju..niti ih volim niti ih mrzim
     (Rosenborg, 23. jun 2016 19:04)

    # Link komentara

  190. nacija operisana od bilo cega. Za netalentovaniju naciju nisam cuo. Nijedan cuveni sportista, muzicar, naucnik, drzavnik. Apsolutni mrak
     (che_guevara, 23. jun 2016 19:04)

    # Link komentara

  191. Svaka čast. Albanci su uspeli na kraju čak i da pobede u jednoj utakmici. Možda mi je žao što se Albanci raduju ali mi nije žao što se raduju Albanke. Mnogi naši ljudi se žene njima, i to su mahom Albanke hrišćanke i ateistkinje
    (Aron, 23. jun 2016 19:04)

    # Link komentara

  192. A sta se slavi?
     (Lav, 23. jun 2016 19:03)

    # Link komentara

  193. ja razumem sve, ali ovo je totalno nebitna vest za srbe
     (zvezda, 23. jun 2016 19:02)

    # Link komentara

  194. Pazi sto Albanke izbacile grudi nije toga bilo u moje vreme, jok jok
    (vecitinezenja, 23. jun 2016 19:02)

    # Link komentara

  195. Čestitke braći Albancima, što je Srbi, đe je vama Euro?
    (E VIVA MONTENEGRO, 23. jun 2016 19:02)

    # Link komentara

  196. oprostite im ne znaju sta rade!
     (Yummy, 23. jun 2016 19:01)

    # Link komentara

  197. Причајте шта хоћете, Албанци се нису обрукали на ЕП.
    (Adriano_Galliani, 23. jun 2016 19:01)

    # Link komentara

  198. Mala, bedna, bezvredna nacija.
    (DG, 23. jun 2016 18:59)

    # Link komentara

  199. a čemu se raduju? zato što su ispali?
     (stingray, 23. jun 2016 18:59)

    # Link komentara

  200. Bahahaha. Koliko je njima dobro..
    (Sabre, 23. jun 2016 18:59)

    # Link komentara

  201. Jel ja to dobro citam,da se oni raduju sto su ispali u prvom krugu???
    (Slobodan, 23. jun 2016 18:57)

    # Link komentara

  202. Da su prosli dalje, toliko bi poludeli da bi krenuli u rat. Tu I tamo koju teritoriju da otmu, nisu dugo, sad ce decenija
     (Srbin jbg, 23. jun 2016 18:56)

    # Link komentara

  203. Ruzni su nenormalno
    (zekan, 23. jun 2016 18:55)

    # Link komentara

  204. Prvaci Evrope!
     (perakoyot, 23. jun 2016 18:55)

    # Link komentara

  205. Ono kad ti je najveći uspeh u sportu treće mesto u grupi na Evropskom. Da budem iskren, čak mi ih je i žao.
    (qwertz, 23. jun 2016 18:55)

    # Link komentara

  206. Па ово је стварно тужно
     (Сашка, 23. jun 2016 18:54)

    # Link komentara

  207. Šta bi bilo da su kojim slučajem osvojili nešto? Mada za naciju koja je operisana od sporta je i ovo uspeh.
     (Srki, 23. jun 2016 18:53)

    # Link komentara

  208. Kakvi primitivci.
    (Jimmy, 23. jun 2016 18:52)

    # Link komentara

  209. Nisam znao da su osvojili pehar.. Haha!
     (navijac, 23. jun 2016 18:51)

    # Link komentara

  210. Sve me ovo mnogo podseca na nase proslave.....slican mentalitet smo, hteli Vi to ili ne da priznate.
    (Dmitar, 23. jun 2016 18:51)

    # Link komentara

  211. Realno za njih veliki uspeh. Dobili Rumuniju, sa Francuskom bili egal, imali sanse, izgubili u nadoknadi, a protiv Svajcaraca maltene ceo mec igrali sa igracem manje. Fudbal danas igraju svi, to je sada jasno, jer zemlje poput Albanije, Islanda, Severne Irske, Velsa su bile ekipe za popravljanje gol razlike a danas su ozbiljni rivali. Ja cu odvojiti politiku od sporta i reci cu bravo Albanci. A nasu reprezentaciju treba da bude sramota. I nasu vladu koja je dozvolila "dron" jer niko me ne moze ubediti da su za dron krivi Albanci.
    (Dr, 23. jun 2016 18:50)

    # Link komentara

  212. jadnici jadni, da nece mozda spomenik neki dronu da naprave?
    (dzhoni, 23. jun 2016 18:50)

    # Link komentara

  213. Hahahaha....E pa neka su prosli kvalikifikacije.Iskreno mi je drago kad se narod ovako raduje.E sad sta bi bilo da su prosli grupu?!
     (Dr88, 23. jun 2016 18:48)

    # Link komentara

  214. Eto kako je njima malo potrebno da umisle da su prvaci sveta.
     (Glas Srbije, 23. jun 2016 18:48)

    # Link komentara

  215. Opala znaci Albanci osvojili evropsko prvenstvo? AHHAHAHAHAHAHAH
     (mn, 23. jun 2016 18:47)

    # Link komentara

  216. Cekaj jel ovo njima najveci uspeh u istroji sporta ili sta?
    (pera detlic, 23. jun 2016 18:47)

    # Link komentara

  217. umesto para dobijaju ,,belo,,Svako po kilo
     (vlada bgd, 23. jun 2016 18:46)

    # Link komentara

  218. Eee bas super nego kako ono bese, kad igraju finale sa turskom...

    ...Buuuahahah…ahah a...
    (KRIGER, 23. jun 2016 18:46)

    # Link komentara

  219. e moj vucicu
     (keka, 23. jun 2016 18:46)

    # Link komentara

  220. Svi elementi banana republike. Ali baš svi. Paleozoik.
     (Salonski levičar, 23. jun 2016 18:45)

    # Link komentara

  221. Docekali fudbalere koji nisu prosli grupu na prvenstvu.....bizarno
     (dejan, 23. jun 2016 18:45)

    # Link komentara

  222. Zbog jedne pobede i 2 poraza?
    Jel mene neko zeza?
    Sta bi radili da se njima desio Indianapolis?
     (menjam nick, 23. jun 2016 18:45)

    # Link komentara

  223. sad ste bili na nekom takmicenju i ko zna kad, naravno ako ne budete pustali drona.
     (hmmm, 23. jun 2016 18:44)

    # Link komentara

  224. a sad mi je jasno sto se Vucko slaze sa ovim. Prave cirkus od svega. Daju narodu igara, a za leba nema
     (tanja, 23. jun 2016 18:44)

    # Link komentara

  225. ruzne li zastave.
     (Borovo selo, 23. jun 2016 18:43)

    # Link komentara

  226. Greotaa
     (aeaeae, 23. jun 2016 18:42)

    # Link komentara

  227. Bravo! Hleba i igara! Bolestan narod... Ili sto bi Kesic rekao "Budale!".
     (cirkus, 23. jun 2016 18:41)

    # Link komentara

  228. jadno
     (kockica, 23. jun 2016 18:38)

    # Link komentara

  229. Siroko, ima se moze se. Rumunija nije lak protivnik, ali meni zvuci malo previse sve ovo. Diplomatski pasosi, milion evra... ?!
    (Milutin, 23. jun 2016 18:38)

    # Link komentara

  230. Ovakav se docek nekad pravio astronautima...a sada onim koji pobede Rumuniju 1:0 :))))))
    (Bxo, 23. jun 2016 18:38)

    # Link komentara

  231. Zbog cega su ih docekali!Da nisam nesto propustio?
    (Koki, 23. jun 2016 18:37)

    # Link komentara