PL: Nekadašnje zvezde prejake za B92 u velikom finalu

Prvak i apsolutni šampion 23.izdanja Poslovne Lige je ekipa Dedim.

Izvor: B92
Podeli

Oni su u velikom finalu pokazali svoju snagu pobedivši B92 7:2, a sve je bilo rešeno na samom početku – pošto je u trećem minutu bilo velikih 3:0.

Druga titutla prvaka za ovu sjajnu ekipum več u drugoj sezoni u kojoj se takmiče u ligim a vitrinu će dopuniti i još jedan pehar za prvaka ligaškog dela takmičenja, kao i individualna priznanja.

Dejan Milovanović, nekadašnji kapiten Crvene zvezde, najbolji je asistent i strelac lige, koji je proglašen za najboljeg asistenta i strelca lige, dok je Miloš Dobrodolac proglašen za najkorisnijeg igrača plej-of dela takmičenja.

Najbolji golman lige jeste čuvar mreže ekipe Monad Finansijal Nenad Obradović, dok je Polimark proglašen za fer-plej ekipu u ovoj
sezoni.

U utakmici za bronzu ekipa Monad Finansijal savladala je Hitnu pomoć 4:1, a ono što sada predstoji jeste finalni turnir SAMF u Šapcu, koji je na programu 9. i 10. juna, a Dedim i tamo ima velika očekivanja u borbi za titulu šampiona Srbije.

Da spomenemo još i to da će druga ekipa iz Poslovne lige, koja predstavlja Beograd na spomenutom turniru, biti Monad – kao prošlogodišnji finalista.

S druge strane, do kraja aktuelne sezone preostalo je još samo da saznamo ime šampionau Biznis ligi banaka i osiguravajućih društava.

Veliko finale 26.izdanja lige igraće se u nedelju 3. juna ,u kome će se sastati, aktuelni šampion Unikredit banka i ekipa kojoj je ovo najveći uspeh od kada se takmiči u ligi – Halbank.

Unikredit je u polufinalu slavio, posle 1:1 u prvom meču, protiv Komercijalne banke 2:1, dok je Halbank posle skromnih 0:0 u prvom meču sa banka Intezom slavio u revanšu 4:1.

Finale je na programu naredne nedelje od 13 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.