PL: Krenule borbe za polufinale, remi B92

Za vikend su igrani prvi mečevi četvrtfinala Poslovne lige, a na tri odigrana meča viđen je zavidan kvalitet fudbala i korektno ponašanje među protivnicima.

Izvor: B92
Podeli
Getty Images
Getty Images

Polimark je bio siguran protiv GZZ rezultatom 6:3 i ne bi trebalo da ima većih problema u revanšu.

S druge strane, dosta neizvesnije bilo je u preostala dva odigrana meča, gde nije bilo pobednika, pošto su JTI i B92 odigrale 2:2 u jako zanimljivoj utakmici punoj preokreta, dok pobednika nije ni bilo ni na susretu Cvetex – NIS 1:1.

Meč Aerodrom N.T. – Chemical Agrosava odložen je za petak od 20 časova, dok su revanš mečevi na programu naredne nedelje.

LBO: Banka Intesa bez poraza do četvrtine finala

Ono što je od ranije već poznato potvrđeno je u jedanaestom, poslednjem kolu ligaškog dela takmičenja Lige banaka i osiguravajućih društava.

Banca Intesa je završila regularni deo sezone na prvom mestu, bez poraza uz četiri remija i čak šest pobeda.

Ono što je bilo neizvesno je pitanje koja će od ekipa uspeti da izbori plasman u play-of i sa koje pozicije, a sve je postalo mnogo izvesnije posle pobede Procredit banke koja je savladala Addiko 3:1, i kao osmoplasirana ekipa igraće sa prvakom (Banka Intesa) u četvrtfnalu.

Sa sedme pozicije u play-of će ići ekipa Credit Agricole banke koja je savladala Raiffeisen sa 2:1, a njihov protivnik biće ekipa Komercijalne banke.

Treći četvrtfinalni par biće ujedno i derbi osiguravajućih kuća Dunav – Generali, dok poslednji par čine šampion iz prošle sezone, Unicredit i Raiffesisen bank.

Najbolji strelac lige je Radojević iz Banke Intesa, dok je najbolji asistent Jančić, igrač Komercijalne banke.

Prva utakmica četvrtfinala na programu je već u utorak 16.05.2017, od 21 čas, kada se sastaju Unicredit i Raiffesien, dok će se u odloženom terminu igrati meč Dunav – Generali, 23.05.2017 od 22h.

Preostala dva susreta na programu su u subotu 20.05.2017. od 12 i 14 časova, dok se od 13 časova igra utakmica za plasman od 9-11 mesta između ekipa Intesa Leasing i Halkbanke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.