LBO: Komercijalna banka se vratila na vrh

Nakon 4.odigranog kola ekipa Komercijalne banke vratila se na čelo tabele sa 2 boda i utakmicom više od Banca Intese koja je u ovom kolu bila slobodna.

ĐNIzvor: B92
Podeli

Komercijalna banka preokrenula je sa 0-1 na 2-1 protiv Intesa Leasinga golovima Đurišića i Tošića.

Raiffeisen banka sigurnim igrama diše za vratom vodećem dvojcu posebno nakon pobede nad Addiko bankom od 2-1 u 4.kolu.

Procredit je zabeležio prvi trijumf u meču protiv Halkbanke 2-0.

Najzanimljiviji meč odigrali su Generali osiguranje i Unicredit banka nakon velike borbe i rezultatske neizvesnosti slavio je Unicredit sa 3-2.

Poslovna liga: GZZ prejak za debitante!

Odigrano je 3.kolo Poslovne lige u kom je najubedljivi trijumf izvojevala ekipa GZZ protiv nove ekipe u takmičenju Planetwin365 kladionice 11-2. Poveo je Planetwin365 sa 1-0 nakon čega su na scenu stupili Panić Z. I Raodijičić Ž. koji su sjajno funkcionisali u napadu. Ovaj dvojac postigao je ukupno 9 golova od kojih je čak 8 postigao Panić dok je Radojičić 6 puta bio asistent I jednom zatresao mrežu. Polimark je odigrao svoj drugi meč u sezoni I to protiv ekipe JTI. Mreže su mirovale do pred sam kraj meča kada je pitanje pobednika rešio Tešić(POLIMARK) golom u poslednjim sekundama za konačnih 0-1. Treći odigrani meč dana bio je rezultatski najneizvesniji. Ekipa Cvetex povela je u prvom poluvremenu protiv Chemical Agrosave sa 2-0 nakon čega je usledio preokret u režiji Čavića(CHEMICAL AGROSAVA) koji je sa dva gola doneo bod svojoj ekipi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.