"Kako da objasnim roditeljima da sam upravo pokušao da se ubijem?"

Hejden Hurst, NFL igrač Atlanta Falkonsa, otkrio je vrlo tešku priču iz svog života.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Bryan M. Bennett/Getty Images
Photo by Bryan M. Bennett/Getty Images

B92 KVIZ – koliko poznajete NFL?

Hejden Hurst igra na poziciji tajt enda za Falkonse, a svojevremeno je bio i bejzbol igrač nastupajući za Pitsburg Pajratse.

On je 2016. godine umalo sebi oduzeo život posle burnih godina tokom kojih je konzumirao velike količine alkohola i narkotika.

"Ne sećam se tačno šta se desilo. Znam da sam gutao pilule i pio čašu za čašom sve dok bol potpuno ne iščezne. Da sam imao pištolj, sigurno bih ga iskoristio to veče i bio bih mrtav. Probudio sam se sav krvav u krevetu, sa ranama po rukama. Bio sam vezan lisicama za krevet jer sam pokušao sebi da prerežem vene. Nisam znao kako da reagujem", priseća se Hersta za "PlayersTribune".

O svemu su obavešteni i njegovi roditelji koji su vozili satima samo da bi videli svoje dete, dok još uvek mogu.

"Moji roditelji su satima vozili da bi dobili samo pet minuta da provedu sa mnom. Pet minuta. To je sve što im je doktor dopustio. Bio sam posramljen. Kako da im objasnim da sam upravo pokušao da se ubijem? Pogledao sam mamu pravo u oči i osetio kako sam lisicama prikovan za krevet. Nisam mogao ništa da kažem. Reči nisu izlazile iz mojih usta. Želeo sam da propadnem od sramote, a imao sam samo 22 godine...", iskren je mladi Hurst.

Herst je od ove godine član Altanta Falkonsa, a prethodno je igrao za Baltimor Rejvense. Čitavu priču prepunu emocija možete pročitati OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.