Bar "ispalio" Džetse, oni našli još bolje rešenje

Igrač američkog fudbala, Levion Bel, napustio je Pitsburg Stilerse i svoju karijeru nastaviće u Njujork Džetsima,a Entoni Bar je odlučio da se vrati u Minesotu.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Kevin C. Cox/Getty Images
Photo by Kevin C. Cox/Getty Images

Saga zvana Levion Bel napokon je završena, pošto je dvadesetsedmogodišnji raning bek odlučio gde će nastaviti svoju karijeru. On ostaje na istočnoj obali Amerike, iz Pitsburga će se preseliti u Njujork, a Stilerse će zameniti Džetsima.

Čisto da podsetimo, Bel je prethodnu sezonu presedeo na klupi jer nije mogao da se dogovori sa upravom kluba oko produžetka njegovog ugovora, jer je Bel zahtevao da postane franšizni igrač, što Stilersi nisu bili spremni da ponude, pa do saradnje nije ni došlo.

Bel će u Džetsima imati četvorogodišnji ugovor vredan 52 miliona dolara od čega je 35 miliona zagarantovano, a u platu je uključen i bonus, pa Bel može da "izađe" na 61 milion dolara za četiri godine u Džetsima.

Naime, Džetsi su dogovorili saradnu sa spoljnim lajnbekerom Minesote Entonijem Barom, ali je on nakon tog dogovora "promenio ploču" i ostao član Minesota Vikingsa. Dolaskom Bela, navijačima Džetsa će ovaj ne baš častan potez Bara nešto lakše pasti.

Sem Darnold će imati oružje "sa zemlje" u vidu Leviona Bela, pa ukoliko još "pronađe žicu" sa Džejmisonom Krauderom, Džetsi mogu imati prilično svetlu budućnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.