NFL: Rivers režirao preokret Čardžersa u poslednjim sekundima

Los Anđeles Čardžersi pobedili su Kanzas Siti Čifse 29:28 u derbiju NFL lige.

AKIzvor: B92 SAD
Podeli

NFL, 15. vikend:
Čifs – Čardžers 28:29

Subota:
Džets – Teksans
Bronkos – Brauns

Nedelja:
Falkons – Kardinals
Bils – Lajons
Bers – Pekers
Bengals – Rejders
Kolts – Kaubojs
Vajkings – Dolfins
Džajants – Tajtens
Džeksonvil – Redskins
Rejvens – Bakanirs
Najners – Sihoks
Stilers – Petriots
Rems – Igls

Utorak:
Panters – Sejnts

Čardžersi su predvođeni Filipom Riversom preokrenuli u Kanzasu tačdaunom i pretvaranjem za dva poena četiri sekunde pre kraja.

Rivers je meč završio sa 313 jardi uz po dva tačdauna i intersepšna, oba je uhvatio Majk Vilijams koji je imao i jedno TD trčanje, a odličan je bio i Džastin Džekson sa dva TD trčanja.

Upravo su Džekson i Vilijams poentirali u poslednja četiri minuta za veliki trijumf Čardžersa kojim je tim iz L.A. potvrdio kandidaturu za Superboul.

Čifsi su sjajno počeli i poveli 14:0 nakon dva TD pasa Patrika Mahoma, nakon što su Rivers i Vilijans kombinovai prvi put na meču, odgovara Demijen Vilijms i TD trčanjem povećava na 21:7.

Krajem treće četvrtine Majk Vilijams trčanjem vraća Čardžerse na TD zaostatka, Demijen drugim TD vraća Čifse na +14, ali domaćin nije izdržao nalet Riversa u samom finišu.

Tako su se Čardžersi uprkos izostanku povređenog Melvina Gordona izjednačili sa Čifsima na deobi prvog mesta u AFC konferenciji uoči poslednje dve nedelje u kojoj će pasti odluka o tome ko će imati prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Čadžersi narednog vikenda dočekuju Baltimor, dok Čifsi idu na teško gostovanje u Sijetl. U poslednjoj nedelji Čardžersi idu u Denver, dok Čigsi čekaju velikog divizijskog rivala Ouklend.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.