Brejdi oduševio Meksikance, Iglsi pokorili Teksas

Ekipe Nju Ingland Petriotsa, Filadelfija Iglsa, Los Anđeles Čardžersa i Sinsinati Bengalsa ostvarili su pobede u preostalim mečevima 11. vikend NFL sezone.

AKIzvor: B92 SAD
Podeli
Foto: Getty images
Foto: Getty images

NFL, 11. vikend:
Čardžers – Bils 54:24
Bronkos – Bengals 17:20
Rejders – Petriots 8:33
Kaubojs – Igls 9:37

Nedelja:
Bers – Lajons 24:27
Brauns – Džeguars 7:19
Pekers – Rejvens 0:23
Vajkings – Rems 24:7
Teksans – Kardinals 31:21
Džajants – Čifs 12:9 pp
Dolfins – Bakanirs 20:30
Sejnts – Redskins 34:31 pp

Utorak:
Siohoks – Falkons

Petak:
Stilers – Tajtens 40:17

Petriotsi su razbili Ouklend Rejderse 33:8 u Meksiko Sitiju, a dominirao je Tom Brejdi sa 339 jard i tri tačdauna na oduševljenje domaćih navijača.

Meč je obeležio i Stiven Gostkovski fild-golom sa 62 jarde, a koliko je bio siguran mogao je da pogodi i sa najmanje 70.

Po TD su uhvatili Dion Luis, Dani Amendola i Brendin Kuks, dok je utešni za Rejderse postigao Amari Kuper na dodavanje Dereka Kara.

U derbiju večeri Iglsi su deklasirali divizijskog rivala Dalas Kaubojse 37:9 i tako verovatno "overili" plasman u plej-of. Kkarson Venc je bacio dva tačdauna, za Torija Smita i Alšona Džefrija, dok su po jedan istrčali Kori Klement i Kenjon Barner.

S druge strane, Kaubojsi su pokazali da u potpunosti zavise od Ezekijela Eliota, a opet je podbacio Dak Preskot sa tri presečena pasa.

Čardžers su bili impresivni protiv Bafalo Bilsa sa 54:24 u Los Anđelesu, a posebno je dominirala odbrana koja je "uništila" ruki kvorterbeka rivala Nejtana Petermana.

Peterman je bacio pet presečenih pasova od kojih su Čardžersi već prvi vratili za tačdaun od 59 jardi preko Korija Tumera.

U nastavku meča je Filip Rivers bacio dva tačdauna za Kinana Alena, Melvin Gordon i Ostin Ekeler su istrčali po jedan, dok je Melvin Ingram vratio jedan fambl.

Dramatično je bilo samo u Koloradu gde su Bengalsi savladali Bronkose 20:17, uz tri tačdauna Endija Daltona. Bengalsi su slavili u Denveru prvi put od 1975. godine kada im je trener bio osnivač franšize Pol Braun.

Ekipe su naizmenično ponetirale tokom celog meča, ali Bronkosi nisu uspeli da posle TD za smanjenje rezultata na 20:17 još jednom stignu do end-zone rivala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.