Korejac promašio produžetak, 'Vikinzi' sigurni

U poslednjim mečevima prvog vikenda NFL pobede su ostvarili Minesota Vajkingzi i Denver Bronkosi.

Izvor: B92 SAD
Podeli
Photo by Justin Edmonds/Getty Images
Photo by Justin Edmonds/Getty Images

'Vikinzi' su na svom terenu bili bolji od Nju Orleans Sejntsa sa 29:19, dok je Denver savladao Los Anđeles Čardžerse rezultatom 24:21.

Duel u Minesoti bio je prvi meč Ejdrijena Pitersona otkad je napustio franšizu u kojoj se afirmisao, ali sada se nije proslavio jer je istrčao samo 18 jardi.

'Sveci' su konstantno bili u zaostatku, da bi domaćin prelomio duel preko Stefona Digsa, koji je postigao dva tačdauna za 16:6. Dileme su otklonjene preko Rudolfa početkom poslednje deonice, a jedino što su gosti uspeli jeste da ublaže poraz.

Utakmicu je obeležio Sem Bredford sa prebačenih 346 jardi uz čak tri tačdauna, od kojih su dva išla Digsu, koji je pride uhvatio 93 jarda. Odličan je bio i ruki Devin Kuk, koji je istrčao 127 jardi. Na drugoj strani Dru Bris je prebacio 291 jard uz pas za tačdaun.

Drugi duel pripao je Bronkosima, ali je malo falilo da se o pobedniku odlučuje u produžetku, jer su Čardžersi imali šut za izjednačenje. Jungho Ho, fild gol ruki iz Južne Koreje, imao je priliku da sa 44 jarde izbori dodatni period, ali je loše šutirao i izblokirao ga je Šelbi Heris.

Prethodno je trener domaćina Vens Džozef zatražio tajm aut kako bi omeo rivala i u toj nameri je uspeo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.