NFL: Rodžers sa 3 TD srušio Berse

Grin Bej Pekersi savladali su u velikom divizijskom derbiju Čikago Berse 26:10, na otvaranju sedme nedelje NFL sezone.

AKIzvor: B92 SAD
Podeli
Foto: Getty images
Foto: Getty images

NFL, 7. nedelj:
Grin Bej – Čikago 26:10

Nedelja:
Los Anđeles – NY Džajants
Sinsinati – Klivlend
Detroit – Vašington
Džeksonvil – Ouklend
Kanzas Siti – Nju Orleans
Majami – Bafalo
NY Džets – Baltimor
Filadelfija – Minesota
Tenesi – Indijanapolis
Atlanta – San Dijego
San Francisko – Tampa Bej
Pitsburg – Nju Ingland
Arizona – Sijetl

Utorak:
Denver – Hjuston

Pekerse je predvodio Aron Rodžers koji je bacio 326 jardi i tri tačdauna, te sa 39 kompletiranih od 56 pasova postavio novi rekord tima.

Domaćin je odigrao fantastično drugo poluvreme i na kraju lako stigao do pobede uprkos izostanku povređenog raninbeka Edija Lejsija te stigli do četvrte pobede.

Bersi su odolevali u Viskonsinu do sredine trećeg perioda kada je Rodžers bacio prvi od tri TD-a do Devantea Adamsa za preokret na 13:10, nakon čega je ovaj tandem poentirao još jednom i doneo Pekersima nedostižnih +10 na startu poslednjeg kvartala.

S druge strane, Bersi su u šestom porazu u sedam mečeva ostali bez još jednog kvorterbeka, Brajan Hojer, koji je menjao povređenog Džeja Katlera, slomio je levu ruku.

Šansu u jednm od najgorih napada lige dobio je treći QB tima Met Barkli, a on je kompletirao tek šest od 15 pasova za 81 jard i bacio dva intersepšna. Pokušao je da se osloni na trčanje, ali tu nije bilo prolaza protiv treće najbolje odbrane protiv trčanja.

Na kraju su Bersi kompletirali manje pasova od samo Rodžersa, ko je u finišu meča bacio i treći TD, za dva jarda do Rendala Koba. On Adams i Taj Montgoperi su imali po najmanje deset hvatanja na ovom meču.

To je tek drugi put u istoriji jednog NFL meča da su trojica igrača imala 10+ hvatanja, poslednji put je to viđeno 1994. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.