Korona odložila UFC debi – zaražen Duško Todorović

Srpski MMA borac Duško Todorović zaražen je koronavirusom.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo: SBC
Photo: SBC

Duško Todorović je svojevremeno bio šampion u organizaciji SBC, pobeđivao je ljude poput Mišela Pereire koji je sada UFC borac.

Duško je član akademije "Secutor" i njega je 25. jula čekao debi u UFC–u protiv Džona Filipsa na čuvenom "Fight Island" na ostrvu Jaz u Abu Dabiju.

On je neposredno pred odlazak na put u Abu Dabi dobio pozitivan nalaz na koronavirus i ponovo je UFC debi odložen, pošto je prvobitno odloženo zbog pandemije na proleće 2020. godine.

"Nažalost neću moći da učestvujem na UFC događaju u Abu Dabiju. Pred zakazani let moj trener Jova (Jovan Milićević prim. aut.) i ja smo morali da odradimo obavezno testiranje na COVID-19 i nažalost rezultat mog testa je bio pozitivan. Ja tokom ovih celih priprema nisam imao nikakve simptome ili poteškoće na treninzima i potpuno sam šokiran ishodom rezultata. Ja u ovom trenutku iako znam za onu izreku "Ko zna zašto je to dobro" , stvarno ne znam zašto je ovo dobro al šta je tu je. Korona mi po drugi put za redom utiče na UFC debi i nadam se da je ovo poslednji put. Želim da se zahvalim svim ljudima koji me podržavaju i koji mi nesebično pomažu. Idemo dalje!", napisao je Todorović na svom "Instagram" profilu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.