Mejveder se vraća, želi borbu s Megregorom

Flojd Mejveder saopštio je da se "i zvanično vratio iz penzije" kako bi se u junu borio protiv Irca Konora Megregora, zvezde mešovitih borilačkih veština (MMA).

SMIzvor: B92, Beta
Podeli
Getty Images
Getty Images

Kako su preneli britanski mediji, američki bokser je rekao šampionu lake kategorije UFC Megregoru da prestane da "plače" zbog novca i da potpiše ugovor sa šefovima iz UFC, kako bi mogli da se bore u junu.

Mejveder je šampion pet težinskih bokserskih kategorija, a karijeru je završio 2015. godine.

"Kada sam se borio protiv Artura Gatija na njegovom terenu on je bio A a ja B strana. Pobedio sam ga i nisam plakao i nisam se žalio. Oskar De La Hoja je bio A, a ja sam bio B strana. Nisam plakao, nisam se žalio. Pobedio sam ga i postao A strana. Sada, Konore Megregor, vratio sam se iz penzije samo da bih se borio sa tobom. Ne želim da slušam više izgovore oko novca", naveo je Mejveder.

"Potpiši papire sa UFC da bismo mogli da se borimo u junu, prosto i jednostavno. Hajde da se borimo u junu. Ti si B strana, ja sam A strana. Umoran sam od svog tog plakanja oko novca. Ako želiš da se boriš potpiši i hajde to da uradimo", dodao je Mejveder.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.