Poraz Miličića na debiju u ringu

Nekadašnji drugi pik sa NBA drafta Darko Miličić nije na najbolji način započeo svoju kikboks karijeru, pošto je poražen u prvoj borbi.

JTIzvor: B92
Podeli

U okviru spektakla „Soul night of the champions“ u novosadskom „Spensu“, koji ste mogli da pratite na televiziji B92, bolji od Miličića bio je Radovan Radojčin.

Miličić je u borbi sa Radojčinom zaradio tešku posekotinu cevanice, zbog čega je sudija bio primoran da prekine meč u drugoj rundi.

Ljubitelji borilačkih sportova, ali i košarke, nestrpljivo su čekali Miličićev debi u ringu, ali je on na kraju trajao mnogo kraće nego što su svi priželjkivali.

Višemesečne pripreme sa Nenadom Pagonisom isplatile su se Miličiću u prvoj rundi, kada je oborio Radojčina. Međutim, usledio je odgovor njegovog rivala, a zbog ozbiljne povrede borba nije mogla da bude nastavljena.

Ta borba bila je po K1 pravilima u kategoriji preko 91 kilograma.

"Umorio sam se kao da sam krenuo u kafanu", rekao je Miličić u svom stilu posle borbe, "Povreda je ozbiljna i na insistiranje doktora meč sada završiti. Sledeći put će biti bolje, ne može mi niko ništa".

Miličić i Radojčin nastupili su u uvodnoj borbi pred meč za titulu prvaka sveta u loukik kategoriji do 88 kilograma između Nenada Pagonisa iz Srbije i Agrona Pretenija iz Hrvatske.

.

.

.

.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.