Jeftin šou Flojda i Konora: "Pljuvanje" sa osmehom

Više od 10.000 ljudi prisustvovalo je prvoj zvaničnoj pres konferenciji Flojda Mejvedera i Konora Mekgregora uoči borbe veka.

AKIzvor: B92 SAD
Podeli
Foto: Getty images
Foto: Getty images

Najbolji velter bokser svih vremena i trenutno najpopularniji MMA borac će se součiti u Las Vegasu u najvećem bokserskom obračunu današnjice.

U utorak su počeli svoju četvorodnevnu promociju borbe koja je odmah prerasla u međusobne prozivke i pretnje, u karakterističnoj bokserskoj predigri čiji je cilj pre svega da privuče publiku.

"Izbrisaću njegovu "nulu". On je sje*an, ima male noge, malo telo, malu glavu. Nokautiraću ga u prve četiri runde, ostaće bez svesti. Igraću se s tobom u ringu. Došao si u trenerci, nemaš novca ni za odelo", pokrenuo je lavinu uvreda prgavi Irac Mekgregor.

Naravno, najpopularniji Američki bokser mu nije ostao dužan, a ostao je veran svom nadimku "Novac" (Money) i sa rivalom se poredio kroz brojke.

"On je borac od sedam cifara, dobro izgleda za nokog borca od sedam cifara. Ja izgledam dobro za borca od decet cifara. Razbiću ga. Nisam borac od pre 20 godina, ni od pre deset, čak ni onaj iz 2015. Sada sam starac, ali imam dovoljno snage da ga razbijem. Nokautiraću ovu ku*ku!", rekao je Mejveder.

Mejveder ima skor 49-0 u karijeri, a bio je šampion sveta u pet različitih kategorija. Poslednju borbu imao je 12. septembra 2015. kada je pobedio Andrea Berta.

Samo od čuvene borbe sa najvećim rivalom Manijem Pakjaom je zaradio 100 miliona dolara, a u karijeri oko 700.

Mekgregor ima skor 21-3 u MMA, a jedini je UFC šampion u dve različite kategorije. Mejveder ga je prozivao za novac jer mu je najveća zarada tri miliona dolara za revanš sa Nejtom Dijasom prošlog avgusta, a u karijeri je zaradio ukupno 34 miliona.

Poslednju borbu je imao 12. novembra 2016. kada je tehničkim nokautom savladao Edija Alvareza.

Foto: Getty images
Foto: Getty images

.

Foto: Getty images
Foto: Getty images

.

Foto: Getty images
Foto: Getty images

.

Foto: Getty images
Foto: Getty images

.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.