- Australian Open 2017 -

Beker: Ja ovog Novaka ne poznajem

Doskorašnji trener Novaka Đokovića Boris Beker kritikovao je srpskog tenisera zbog nedostatka borbe protiv Denisa Istomina, 117. igrača sveta.

SM
Podeli
Getty Images
Getty Images

Đoković je završio učešće na prvom Grend Slemu sezone već u drugoj rundi, porazom od Uzbekistanca u pet setova.

"Sve vreme je izgledao potpuno nonšalantno na terenu, a to nije Novak kojeg ja poznajem. Više bih voleo da ga vidim kako lomi reket, cepa majicu, čini nešto da pokaže emociju. Nije sramota gubiti mečeve. Dešavali su se porazi od Marija, Nadala ili Vavrinke u finalu US Opena. Od takvih igrača može da se izgubi. Čak i kada Novak igra dobro, može da izgubi. Ali, ne od Denisa Istomina. Đoković nije povređen, vodio je 2:1 u setovima. Sve što se desilo na tom meču je bilo neobično i ne uklapa se u sliku koju imam o Novaku Đokoviću“, rekao je Beker za “Njujork Tajms”.

Nemac je napustio stručni tim srpskog tenisera posle trogodišnje saradnje tokom koje je Đoković osvojio 25 turnira, od čega šest Gren slemova, a sada je objasnio i zbog čega je došlo do prekida saradnje.

"U drugom delu prošle godine Novakovi prioriteti su bili drugačiji i on je to sam priznao. To je za mene bio glavni razlog zašto sam prekinuo saradnju, jer sam osetio da moj posao više nije toliko važan. U meču protiv Istomina video sam kod njega nedostatak volje i želje da se pobedi", objasnio je slavni Nemac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 26 sledeca idi na stranu