- Australian Open 2017 -

Novak: Kapa dole Istominu, nisam imao šansu

Novak Đoković smatra da je Denis Istomin zasluženo slavio u drugom kolu Australijan opena, istakavši da ni u jednom trenutku nije imao šansu da pobedi.

Podeli
Foto: Getty images
Foto: Getty images

Njega je posle petočasovnog maratona u pet setova savladao Uzbekistanac sa 7:6(8), 5:7, 2:6, 7:6(5), 6:4.

Od reportera B92 iz Melburna Nikole Đukića.

"Sve zasluge Denisu što je igrao sjajno. Bio je bolji u važnim trenucima i zaslužio je da pobedi. Nisam mnogo toga mogao, iako nisam zadovoljan svojom igrom. Ovo su oni dani kada vam ne ide najbolje, a protivnik igra sjajno, ali to je sport. U trećem setu sam se osećao komforno, dobro udarao i imao taj promašen forhend na brejk lopti. Ali nikada nisam imao čistu šansu. On je uvek izvlačio dobre servise kad je trebalo i mogu samo da kažem kapa dole", rekao je Đoković posle meča.

Đoković je prvi put od 2008. godine eliminisan u tako ranoj fazi nekog Grend slema, te prvi put u karijeri poražen od igrača van Top 100 sa ATP liste.

"Nisam navikao da gubim u drugim kolima na Australijan openu. Ovde sam mnogo pobeđivao, ovaj stadion je bio dobar prema i naravno da mi je teško. Sve se preokrenulo u prvim gemovima četvrtog seta", dodao je srpski teniser.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 26 sledeca idi na stranu