Azarenka: Bila je neustrašiva

Beloruska teniserka Viktorija Azarenka pohvalila je Dominiku Cibulkovu posle poraza od Slovakinje u osmini finala Australijan opena.

SO |
Komentari 3

Cibulkova je u jednom od najboljih mečeva na turniru slavila sa 6:2, 3:6, 6:3

“Bila je neustrašiva tokom celog meča, nije se plašila da napadne. Ona je takav tip igrača – uđe u to raspoloženje i onda joj je teško prekinuti ritam. Uprkos tome, mislim da sam imala svoje šanse. Mislim da, za razliku od nje, nisam bila dovoljno prisutna, ona je uvek preuzimala kontrolu“, kazala je Azarenka.

Beloruskinja je u prethodnom delu turnira pokazala je da je na pravom putu da se vrati u vrh posle odsustva zbog povrede.

“Shvatam ovo kao napredak i dobar početak. I danas sam igrala dobro, iako rezultat nije kakav sam ćelela da bude. Moram da budem realna, da nastavim da radim i da dodatno ispoliram svoju igru. Moram da budem konstantnija i da koristim svoje prilike. Ipak, generalno gledano, mogu da budem zadovoljna turnira, mada sam ja takav perfekcionista da u stvari ne želim da budem zadovoljna“.

Azarenka, šampionka u Melburni 2012. i 2013. godine, ostaće u Top 50 posle ovog turnira, iako je izgubila bodove jer je prošle godine ispala u četvrtfinalu.

prethodna strana 1 / 28 sledeca idi na stranu