Dan VIII: Novak sa Milerom oko 11h

Osmog dana Australijan Opena, jedini preostali srpski predstavnik u singlu Novak Đoković igraće sa Žilom Milerom meč osmine finala.

JT |
Komentari 5

Njihov duel je poslednji na “Rod Lejver areni” i trebalo bi da počne oko 11 časova po našem vremenu, ali sve zavisi od mečeva koji su na programu ranije.

Najbolji teniser sveta se do sada nikada nije sastajao sa Luksemburžaninom koji drži 42. mesto na ATP listi. Miler je najbolji plasman na nekom Gren slemu ostvario na US Openu 2008. godine, kada je eliminisan u četvrtfinalu.

Program na najvećem terenu “Melburn parka” u 1 čas posle ponoći otvaraju Slovakinja Dominika Cibulkova i Viktorija Azarenka iz Belorusije. Posle njih dve, na terenu će se naći najbolja teniserka sveta Serena Vilijams i Garbine Mugurusa iz Španije, pre duela Davida Ferera i Keija Nišikorija, koji neće početi pre 4 časa.

Večernji program na “Rod Lejver areni” od 9 časova po našem vremenu otvaraju Amerikanka Venus Vilijams i Agnješka Radvanjska. Posle ta četiri pomenuta duela, uslediće susret Đokovića i Milera.

Aktuelni osvajač Australijan Opena Stanislas Vavrinka igraće najranije od 3.15 sa Špancem Giljermom Garsija-Lopesom na “Margaret Kortu”. Na tom terenu će se potom naći Amerikanke Medison Kiz i Medison Brengl.

Jedini preostali meč single planiran za ponedeljak biće odigran na “Hajsens arena”, na kojoj oko 7 časova igraju Španac Felisijano Lopes i osmi nosilac Miloš Raonić.

prethodna strana 1 / 26 sledeca idi na stranu