Dan IX: Šarapova i Halep u 'plusu'

Praćenje tipova današnjeg dana nismo ni završili, a već vam predlažemo one za koje mislimo da će sutra biti dobitni.

Komentari 9

Noćas smo uspeli da pogodimo Nišikorija, Kiz i plus prvi set na meču Raonić – Lopes i iskupimo se za nešto slabiji početak turnira.

Sada nam ostaje da ispratimo Novaka kako 'ulazi u minus' protiv Milera i na tiketima zaokružimo sve predloženo.

Dok gledate najboljeg igrača sveta pogledajte šta smo vam novo spremili od tipova ima ih manje nego obično zbog sve slabije ponude, ali je uvek bolje osloniti se na kvalitet, nego na kvantitet.

Marija Šarapova – Judžini Bušar

Obe teniserke gaje sličan stil igre koji se zasniva na agresivnoj igri sa osnovne linije – napadaju i forhendom i bekhendom i svaki slabiji servis rivalke koriste za momentalni napad. Treba očekivati periode dobre igre i jedne i druge. Sa izuzetkom meča sa Panovom koji je bio igran po velikoj vrućini, Šarapova je bila konstantnija od Bušar u dosadašnjem toku turnira. Prošle godine na Rolan Garosu Ruskinja je slavila u tri seta, a i sada bi mogao da se ponovi isti scenario.

Predlog: ’Plus’ gemovi ili pobeda Šarapove u tri seta.

Ostalo: Berdih igra izvanredno i, ako psihički bude stabilan, njegov meč sa Nadalom mogao bi da se oduži, a nije nerealno da Mari sa 3-1 u setovima savlada Kirjosa.

Saša Ozmo (ozmo_sasa)

Simona Halep – Jekatarina Makarova

Biće ovo duel dve igračice koje u dosadašnjem toku turnira nisu izgubile set. Tom prva četiri meča Makarova je bila nešto sigurnija, ali to pred četvrtfinale ne mora ništa da znači. Baš kao i u slučaju Šarapove i Bušar treba očekivati periode dobre igre i jedne i druge. Rumunka će se oslanjati na nešto agresivniju igru, dok će Ruskinja strpljivo i mirno čekati svoju šansu. Jedini put sastale su se 2013. godine u Nju Hejvenu, kada je Simona slavila sa 6:2, 7:5.

Predlog: Plus gemovi ili tačan broj setova – 3.

Ostalo: Kolega Ozmo spomenuo je da bi meč Nadala i Berdiha mogao da se oduži, pa ću se ja nastaviti predlogom da će u prvom setu biti 10 i više gemova. Pogodili smo Dodiga i Mela koji će protiv Felisijana Lopesa i Maksa Mirnjija pokušati da iskoriste umor Španca zbog igranja u singlu.

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

P.S. U toku dana očekujte rekapitulaciju učinjenog tokom prve nedelje turnira – prilika da nas podržite, kritikujete i date svoje predloge za unapređivanje ove rubrike sajta.

prethodna strana 1 / 2 sledeca idi na stranu