Tajlandska plaža na kojoj turiste dočekuju majmuni

Turiste koji posete Tajland, tačnije plažu Monkey Beach, dočekaće veći broj majmuna, koji su prijateljski raspoloženi. Ta plaža je dom velikog broja majmuna koji na njoj uživaju i kupaju se u moru, ali su uvek spremni da priđu ljudima i malo se zabave.

Izvor: klix.ba
Podeli
Thinkstock
Thinkstock

Plaža se nalazi na ostrvu Ko Fi Fi Don na Tajlandu, koja je veoma popularna turistička destinacija. Turisti koji je posete obavezno se fotografišu sa majmunima, koji se uopće ne plaše ljudi.

Majmuni žive u planinama nedaleko od obale, ali su vremenom naučili da je plaža najbolje mesto za pronalazak voća, semenki, rakova, školji i ostataka hrane koju ostavlljaju turisti.

Majmuni, međutim, vole ponekad i da "zavire" u džepove i torbe, pa turisti neretko ostanu bez naočara i drugih stvari. Ipak, u poređenju sa iskustvom koje dožive, turisti se ne žale čak i ako ostanu bez poneke sitnice.

Prati B92 na Viberu

Zanimljivosti

Zavirite u novi najveći kruzer na svetu (VIDEO)

U novom kruzeru kompanije Rojal Karibijan " Simfoni ov siz" porodice s decom moći će da rezervišu neki od apartmana u kom se iz spavaće sobe u dnevnu možete spustiti toboganom, prijavljivaće se uz pomoć nove tehnologije prepoznavanja lica, a sve to biće dostupno od aprila naredne godine.

Zanimljivosti ponedeljak 16.10. 10:17 Komentara: 6
strana 1 od 719 idi na stranu