Foto:depositphotos/ Sean Gallup
Foto:depositphotos/ Sean Gallup

"Ovo se snima, pa ako je neko na odmoru sa nekim sa kim ne bi smeo neka se sakrije"

Podeli

Firma Tomas Kuk je ostala bez sredstava za dalji rad, putnici i osoblje su odlučili da pruže podršku na, kako se veruje, jednom od poslednjih letova ove kompanije.

Putnici su poželeli sreću grupi Tomas Kuk uputivši im aplauz kao znak poštovanja prema njihovom trudu i radu. Sve ovo je snimila stjuardesa, koja je prisutne zamolila da "podignu palčeve" za Tomas Kuk. Iako smireni i profesionalni, osoblje ovog aviona je verovatno ostalo bez posla.

Stjuardesa je stala pred putnike i rekla:

"Molim vas, pitam se da li biste mogli da odradite Tomas Kuk izazov za mene kako bih mogla da ga objavim na našoj stranici kada sletimo. Ukoliko možete da podignete palčeve gore i da glasno poželite sreću za Tomas Kuk", prenosi "San" (The Sun).

Uprkos teškoj situaciji, stjuardesa je održala dobro raspoloženje rečima:

I can’t believe that I am actually having to write this. But last night was my last ever flight working for Thomas Cook...

Posted by Charlie Silver on Monday, September 23, 2019

"Ovo se snima, pa ako je neko na odmoru sa nekim sa kim ne bi smeo, neka se sakrije".

I ostali zaposleni su podelili veliku tugu zato što se gasi ova, skoro dva veka stara kompanija, pa su društvene mreže preplavljene fotofrafijama i zahvalnicama za dotadašnje pruženo iskustvo.

"Plakao sam kada sam dobio ovaj posao, sada plačem kada ga gubim" i "Bilo mi je zadovoljstvo" su samo neke od emotivnih poruka koje su, sad već bivši zaposleni, uputili kompaniji Tomas Kuk.

Absolutely gutted, I cried my eyes out when I got this job and I am crying my eyes out loosing it. 💛 Thank you to all my colleagues, I will keep all of you in my sunny heart. Thomas Cook Airlines UK

Posted by Raúl Robaina Pacheco on Sunday, September 22, 2019

Najstarija nritanska agencija za putovanja Tomas Kuk objavila je da je bankrotirala, što je učinilo da 21.000 ljudi ostane bez posla, a samo turista Britanaca je ostalo bez načina za povratak s odmora 150.000 širom sveta zbog prestanka rada kompanije.

Ipak, koliko god da su putnici trenutno nezadovoljni zato što ne mogu da se vrate kući, ili neće moći da otputuju, i te kako su vezani za agenciju Tomas Kuk. Ova agencija je počela sa radom sredinom 19. veka kada se bavila izletima po Velikoj Britaniji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5363 idi na stranu